pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- CatalinBerceni
- utilizator nou
Re: pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Confirm faptul ca de la Comana la varsare nu mai este tipenie de stiuca, se mai vad bancuri mici de puiet, in rest pesti ca palma macar cat degetul lipsesc cu desavarsire . In 3 partide 1 singur atac anemic . Pe balta cu padure la Falastoaca sareau marlite, dar nu poti pescui de buruieni, si oricum, trebuie sa fii nebun sa te chinui sa iei o stiuca cat palma poate la pestisor . Ar mai fi zona Calugareni, dar anul acesta in 2 partide inainte de prohibitie nu am avut nici un atac .
- crapmaniacul
- veteran
Daca de plase mai scapa cate ceva, curentul nu iarta nimic, omoara tot si apele curentate atat de des si cu atata hotarare devin sterile ... Ne meritam soarta ...
Neajlovul in zona balastierelor de la Calugareni inca mai tine stiuca ... Ieri am reusit sa agat o marla, una am dus-o pana-n papura si-am mai avut inca 3-4 atacuri la unul din ele fiind una mai rasarita ... Impresia mea ramane acceasi ca si sezoanele trecute, peste inca e si trebuie sa insisti ca sa-l gasesti ... Din ce-am vazut in perioada asta stau ascunse la apa mica in mal ...
Ma gandesc ce "rai" ar fost pe Neajlov daca nu se practica braconajul in zona ...
Ma gandesc ce "rai" ar fost pe Neajlov daca nu se practica braconajul in zona ...
Vremurile frumoase au trecut ...
Astazi din nou marle ... mai exact la mine vreo 2 (1 scoasa pe mal si una tarata prin papura) si la colegu' de pescuiala vreo 3 ... Cea mai mare o estimez aproape de kilogram ... Au mancat doar de dimineata ... Apa e crescuta si putin tulbure ... In schimb undeva la o gropana ceva ataca la greu pestisorii pe la suprafata (posibil avat?!) ... tot aici din cand in cand "cineva"facea vartejuri si scandal "monstru" prin apa, i-a rupt unui pescar ce dadea la undita fir de 0,35 (asta cred ca era somn?!) ... Am dat cu toata trusa in zona dar nu a raspuns la nimic ...
un prieten a vazut somn de aprox. 1m pe Neajlov, probabil mai sunt, dar eu nu am vazut niciodata pana acum
A mai fost careva pe Neajlov? Ce se mai aude?
De la ce sa fie tulbure, Leo?leowb scrie:Da e tulbure

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Mai sus de Stramba sunt niste crescatori de Bivolite care stau 99 % din zi in apa ,si mai sus de Bucsani se face regularizarea raului .Deci cam greu cu limpezirea,noroc chior daca prinzi apa limpede .