pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Buna ziua,
In weeckend-ul urmator ma voi duce la un pescuit pe Neajlov si voi pescuii undeva langa satul Bucsani si as vrut sa incerc un pescuit stationar iar in acest sens as dorii sa va intreb daca exista somn in neajlov? , as vrea f mult sa prind un somn pe apa salbatica dar nu stiu daca ar avea rost sa incerc aici .
Aici pe forum am citit de lume care curenteaza pestii si vroiam sa va intreb unde as putea sa sun dc vad niste braconieri , la 112 ma gandesc sa nu ma amendeze .
Va multumesc anticipat si fir intins.
P.S. Respectati natura.
In weeckend-ul urmator ma voi duce la un pescuit pe Neajlov si voi pescuii undeva langa satul Bucsani si as vrut sa incerc un pescuit stationar iar in acest sens as dorii sa va intreb daca exista somn in neajlov? , as vrea f mult sa prind un somn pe apa salbatica dar nu stiu daca ar avea rost sa incerc aici .
Aici pe forum am citit de lume care curenteaza pestii si vroiam sa va intreb unde as putea sa sun dc vad niste braconieri , la 112 ma gandesc sa nu ma amendeze .
Va multumesc anticipat si fir intins.
P.S. Respectati natura.
Nu te amendeaza nimeni nu are de ce ,din contra faci un bine Societatii.Suni ,spui cine esti iti face legatura cu un politist cat mai apropiat de locul Faptei si eventual iti mai cere indicatii cum sa ajunga acolo .Cat despre somn ,Durarea full.Pe Neajlov greu sa i gasesti daca o mai fi
,il curenteaza Fomistiii cu bani

Din cate am auzit ar tine ceva somn dar eu unul n-am prins niciodata ...
Astazi am fost eu la o pescuiala pe Neajlov, apa e foarte mare si tulbure, pe malurile mai joase apa a iesit pe pajiste ... daca nu mai ploua poate-si revine pana saptamana viitoare dar cine stie ...
Acum o saptamana era apa ziceai ca-i lac, am fost intr-o dupa-amiaza si-am agatat vreo 2 marle in 3-4 ore ... Din cate am auzit mergea si stationarul, seara-noaptea la mamaliga caras si crap (repet din ce-am auzit) ...
A mai vizitat careva zona de curand?
Astazi am fost eu la o pescuiala pe Neajlov, apa e foarte mare si tulbure, pe malurile mai joase apa a iesit pe pajiste ... daca nu mai ploua poate-si revine pana saptamana viitoare dar cine stie ...
Acum o saptamana era apa ziceai ca-i lac, am fost intr-o dupa-amiaza si-am agatat vreo 2 marle in 3-4 ore ... Din cate am auzit mergea si stationarul, seara-noaptea la mamaliga caras si crap (repet din ce-am auzit) ...
A mai vizitat careva zona de curand?
Vremurile frumoase au trecut ...
acum vreo 2 ani ,pe la bulbucata,am vazut 2 "neintegrati"
cum au scos de sub un copac cazut ,intr-o bulboana ,un somn care cred eu sarea de 4-5 kile. l-au prins cu mainile goale , se vedea treaba ca sunt versati si stiu locurile.

Azi am fost pe Neajlov, m-am gandit ca s-o mai fi limpezit si poate iau cativa cleni. Apa e tulbure, crescuta peste multe locuri cu iarba, nu e buna deloc pentru clean, in schimb a mancat bine avatul, am prins 6 avati, cei mai mari avand 55 si 57cm, cateva rateuri si unul foarte mare scapat dupa cateva secunde de drill... toti au intrat pe obleti handmade, culori firetiger si oblete natural

- crapmaniacul
- veteran
Wow ce avati !! Super tare, felicitari domnule !
Multumesc
la aia mari ce am mai stat cu morcovu in ***
lanseta ultralight indoita pana in cotor, frana caraia, firu era de 0.16... adrenalina maxima 

Felicitari Rafy!
La ultima iesire (sambata) am observat si eu atacuri care-mi pareau a fi de avati dar spre rusinea mea mi-a fost lene sa incerc cu trilu lilu (a se citi thrill), ceva rotative cu care am mai agatat avat sau alte naluci potrivite ...
Mai e pana oi' reusi sa prind avat la Neajlov.
La ultima iesire (sambata) am observat si eu atacuri care-mi pareau a fi de avati dar spre rusinea mea mi-a fost lene sa incerc cu trilu lilu (a se citi thrill), ceva rotative cu care am mai agatat avat sau alte naluci potrivite ...
Mai e pana oi' reusi sa prind avat la Neajlov.
Vremurile frumoase au trecut ...
- crapmaniacul
- veteran
Acum vreo luna pe seara fix cand se ingana ziua cu noaptea si vizibilitatea este foarte proasta faceam ultimele lanseuri la stiuca cu o ditamai guma de 12,5 cm si complet surprinzator a intrat un avat imbracat, sarit putin de 2 kg ... Sigura captura pe ziua aceea ...
Azi la Falastoaca un Spiningar pregatit si imbracat adecvat l am vazut cand a prins o Marlita cam de 35 cm si l am vazut cum a pus o in rucsac ,sa facut ca nu ma aude cand i am umplut frigiderul
Mai jos un pic erau inca 2 Fomisti care aveau 7 sau 8 lansete cu pestisor si mai si arunca cu lanseta de spining ,deci pe 1kmp nu putei sa pescuiesti .Oameni de cacao,daca noi astia care stim sa prindem peste nu eliberam ce pretentii mai avem la astia incepetori ?Dar poate suntem pe drumul cel bun ,o vrea Dumnezeu si cu
Romania

Romania