Nu-ti pierde vremea, paznicii de la balastiera "baga curent" in fiecare noapte, de la baraj pana la Darasti. Ultima oara am fost acum 2 luni, intr-o duminica si era golful ala plin de pescari...niciunul nu avea vreun peste in traista, se soma atat la stationar cat si la spinning.adrianc scrie:Pescuibil e Argesul in aval de Mihailesti. In afara de marea de gunoaie si cercopitecii care locuiesc in apropiere, am vazut multe locuri care ar putea sa tina peste frumos. Ramane de incercat.
pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
-
- utilizator constant
Nu ne ramane atunci decat sa ne punem pe ei. Cu reclamatii, poze, filme, pari...fiecare cum poate. Si in paralel f_ututi la icre toti astia care trebuie sa se ocupe de problema gunoaielor. Sa-i ia dracu pe toti.
Am vazut carduri intregi de cormorani urcand seara pe apa. Asta ar insemna ca e si ceva peste, nu?
Am vazut carduri intregi de cormorani urcand seara pe apa. Asta ar insemna ca e si ceva peste, nu?
Daca facem ceva trebui sa fim cat mai multi ,mai ales la acest Capitol Gunoaiele din rau
Mai este clean pe neajlov? In ce zone obinuiti sa pescuiti pe neajlov?
Respecta si vei fi respectat
Stie cineva daca e pescuibil Neajlovul?
In weekend posibil sa ajung pe la Calugareni la o pescuiala de clean sau marle si as vrea sa stiu cum se prezinta apele.
In weekend posibil sa ajung pe la Calugareni la o pescuiala de clean sau marle si as vrea sa stiu cum se prezinta apele.
Vremurile frumoase au trecut ...
-
- utilizator constant
Am trecut ieri pe la Calugareni, e mare si tulbure. In schimb Argesul in aval de Mihailesti e cristal, nu l-am vazut niciodata asa limpede.
- crapmaniacul
- veteran
Am inteles de la cineva de prin partea locului ca Neajlovul este "controlat" sistematic de catre electricieni, cam pe toate zonele care candva mai tineau peste ...
E vorba de mentenanta la liniile de inalta tensiune 
Stii cumva si cum se prezinta apa (mica, mare, tulbure, limpede)?

- crapmaniacul
- veteran
Mi-a spus un amic din zona ca apa este usor tulbure spre limpezire dar ce folos ... ?!?TheFly scrie:E vorba de mentenanta la liniile de inalta tensiune
- Cocolino_01
- junior
Care a mai incercat neajlovul, ceva rezultate?