pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
RAFYYY91
veteran
veteran

Re: pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta

Mesaj de RAFYYY91 » 07 Oct 2014, 23:04

da, in partea stanga in aval de sosea :)

spinmx
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de spinmx » 12 Oct 2014, 13:26

Am fost azi pe neajlov la "iezer"... apa era ok, putini pescari. Am pescuit intre 07:00 si 12:00 .. am dat la pestisor, rame, viermusi, mamaliga, porumb...la pinning cu lingurite, voblere, twistere...totul in zadar. O singura stiuca cat palma si 2 sabioare :))) ceva nu e in regula pe neajlov....

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Maniacs » 12 Oct 2014, 21:18

Iezer din cate stiu eu e putin mai in aval de balastierele de la Calugareni, in padurea de la Branistari ... Ciudat ca nu se mai prinde, acum 1-2 saptamani stiuca era destul de activa prin zona ...
Vremurile frumoase au trecut ...

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 13 Oct 2014, 20:01

Ziceti ca nu se mai prinde pe Neajlov si e normal sa fie asa ca totusi avem de-a face cu un rau mititel pana la urma care nu se compara cu Argesul spre exemplu ca debit si potential si chiar ma mir ca mai tine peste cat de cat. Noi ajungem pe acolo o data la saptamana in principiu insa localnicii sunt acolo zilnic si se ocupa de starpirea pestilor cu tot felul de ustensile neortodoxe ... Neajlovul in nici un caz nu e un sac fara fund si se vede asta ...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 14 Oct 2014, 21:01

E pierdere de vreme pe Neajlov, cel putin de la Comana pana la varsarea in Arges e "curentat" si plasuit aproape in fiecare noapte...

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 15 Oct 2014, 12:40

tito scrie:E pierdere de vreme pe Neajlov, cel putin de la Comana pana la varsarea in Arges e "curentat" si plasuit aproape in fiecare noapte...
Din pacate asa stau lucrurile ... E o boala grea asta si de care incep sa cred ca putem scapa doar printr-o minune !

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Maniacs » 15 Oct 2014, 13:03

Probabil o sa scapam cand nu o sa mai fie nimic de prins ...
Vremurile frumoase au trecut ...

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 15 Oct 2014, 22:33

am fost azi pe Neajlov tot in padurea din stanga, am prins un clean frumos si 3 marlite, cleanul vad ca a inceput sa se traga la apa mai adanca, pe asta l-am scos dintr-un gropan de langa un copac scufundat :) anyway, am vorbit cu un baiat de prin zona si mi-a spus ca si pe la Calugareni s-a braconat noaptea cu curent :evil: :censored:

Imagine

bbbogdann
junior
junior

Mesaj de bbbogdann » 16 Oct 2014, 09:36

Fratilor, tot Neajlovul e braconat in stil barbar.

Daca vreti zone cu pesti cautati zonele mai putin umblate, cu acces mai greoi.

Asta vara am avut o mare uimire ... fiind cazat pe un parau la munte zic hai sa dau dupa pastrav, desi nu dadusem niciodata. Ma gandeam ca doar o sa ud niste rotative, neavand nicio speranta de peste, ci doar de relaxare intr-un cadru natural superb.
Cand colo, la prima lansare, primul pastrav, unul cat palma. Mai apoi inca doi, pe la 200-250gr. E drept ca pentru a gasi 4-5 locuri de dat cu rotative, am mers cativa km. Din pacate nu pot pune poze...

Concluzia acestui mic offtopic este ca, toate apele unde ajungi usor, mai ales cele de langa Bucuresti, sunt secatuite de braconieri, mergem cu cele mai noi cuceriri de lansete, cu voblere care mai de care ca sa prindem toata ziua 3 marle sau 5 cleni in zone in care ar trebui sa prindem la fiecare lansare, la cata densitate de peste ar trebui sa fie.

Mergand total nepregatit la pastrav, am prins nesperat fiindca pestele era la densitatea normala.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 17 Oct 2014, 12:38

Din pacate nu pot sa te contrazic ci doar sa-ti dau dreptate. Mergand de mai multe ori acolo in ultima vreme in diverse zone, mi-am dat seama ca se intampla ceva necurat, ceva nu se leaga acolo si toate firele duc catre braconieri. E dezastru ce fac acolo, e incredibil si revoltator ...

Scrie răspuns