Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- haprian ionel
- veteran
Adevarul e ca sa ajuns prea departe cu braconajul ! Eu de cand sunt pescar absolut nici o data nu ma controlat nimeni daca am permis asa ca nu cred ca o sa-mi mai fac si anul asta . Pescuiam la varsarea Sebesului la scobar si vine unul si ma intreaba : la ce dai ? la momeala ?
.. pescuitul la grebla parca a devenit un nou stil ..chiar as vrea sa ma prinda cineva fara permis si va promit ca o sa pltesc amenda cu placere !

-
- utilizator constant
La podul Vintului am fost insotiti de 4 jandarmi , greblasii nu sau sinchisit, faceu gura mare, erau pe insula aceea, sau potolit cand a intrat jandarmii cu cel de la ANPA in apa dupa ei. Se rezolva cand controalele sunt fara intrerupere zi si noapte.
"Organu" abia prinde pe cei cu caprioarele si mistretii si astia fac mare galagie cu pustile.....
"Organu" abia prinde pe cei cu caprioarele si mistretii si astia fac mare galagie cu pustile.....
TRANSPARENTA
- MARIUS POPA
- veteran
nu s-a inteles ultima fraza...
dar de astia de la "ELECTRICA"?ce vin de la Totoi in jos, in toamna dadeau cu pescarii pe mal acolo, is cateva locuri faine si cunoscute, nu s-au sinchisit!
la stia cine le vine de furca, si parca se cam stie cine sunt, probabiul cativa sunt si pe forum,se dau mari pescari,stiu ei care!
p.s is curios de pozele alea!
dar de astia de la "ELECTRICA"?ce vin de la Totoi in jos, in toamna dadeau cu pescarii pe mal acolo, is cateva locuri faine si cunoscute, nu s-au sinchisit!
la stia cine le vine de furca, si parca se cam stie cine sunt, probabiul cativa sunt si pe forum,se dau mari pescari,stiu ei care!

p.s is curios de pozele alea!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
- MARIUS POPA
- veteran
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
- MARIUS POPA
- veteran

buna asta!
acum ce sa zic, ne adunam cativa ortaci seriosi, pescari nu talhari, si om face greva , daca nu mai avem voie acolo!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
- haprian ionel
- veteran