contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

@RaPpSodIq
Bine ai venit!
Betele ...nu le-am folosit inca dar cred ca sunt ok! Sa deschida Bedreaga si vedem
In rest , ma bucur ca incerci si alt stil de pescuit.Eu ,recunosc, nu ma prea omor cu cleanul ...Anul trecut am prins cred ca doar unul singur

E drept ca nu arata a clean tinand cont ca a intrat pe un vobler de la capture de 8 cm (under rattlin parca )...
Ps:azi am fost prima data la braconaj(cca 2 ore) pe anul in curs!In sensul ca nu am permis de pescuit !Am prins o marlita la un shad FT de la MT.Si am mai ratat ceva pe un Husky Jerk. Tot culoare FT.
Pss:ieri control pentru greblasi la Decea.Vineri acelasi lucru la pod la Gambas.Politia. Semne bune?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
RaPpSodIq
- senior

-
Ar fi bine sa dea o raita si pe la pod la Vint. Zamfi esti campion pe anul asta daca ai prins marlitza.
Cat despre Supremia nu stiu ce sa zic. Daca nenorocesc si ampoiul va fi chiar trist. Am vazut un documentar mai demult la TV in care spunea ca Raul Sebes pe portiunea (Petresti-varsare) este apa industriala, unul din cele mai poluate rauri din SE-ul europei.
Off
Pacat ca nu stim sa ne pretuim apele care har domnului sunt destule.
Chiar azi cautam pe youtube filmulete de pescuit in Olanda pentru ca voi pleca peste 3 saptamani, si o sa va arat si voua ce am gasit.
http://www.youtube.com/watch?v=E40bte8n834
Si ma intreb oare chiar suntem o natie plina de dobitoci? ...saracu lin
spinning la scobar
-
MARIUS POPA
- veteran

oare??????
dece nu vin si la pod la Vint, povesteam cu un ins astazi, pe malul apei, ca ce este acolo de greblasi!!!!!!!!!!nu ai unde arunca un ac, si i doare in p...a pe cei care ar trebui sa ieie masuri!...si nu cred ca vorbea prostii, ca stim zona cu pricina!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
MARIUS POPA
- veteran

ce stiti de permisele in "satucul" nostru?au aparut, ati auzit vreun zvon?
ceva semne, cine pe cine se bate in cap, pe dupe cap...?
nu vad sa de-a vreun semn SCOBARUL, oare s-a desfintat?

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
Zamfi
- veteran

MARIUS POPA scrie:ce stiti de permisele in "satucul" nostru?au aparut, ati auzit vreun zvon?
ceva semne, cine pe cine se bate in cap, pe dupe cap...?
nu vad sa de-a vreun semn SCOBARUL, oare s-a desfintat?

Mah la voi in sat nu stiu cum e , dar la noi ,in megalopolis, ajvps-ul ia 63 lei/cap de vita furajata!Cica 33 de lei permisul (care o sa-l dea ei candva...) si 30 lei taxa de membru .Asta pana la 01.02.2011 cand e pe megaoferta de 10% reducere! Scobari,APS-ei ,Apullumi si alte cele nu prea se (mai) cauta pe la noi...De ce oare?
Altceva?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
apsscobarul
- utilizator constant

Nu ne-am desfintat. La pod la vint, impreuna cu Balas de la ANPA sucursala Cluj si jandarmii s-au facut 6 dosare penale pentru greblasi. Am postat, la timpul acela,pe forum.
Sa filmat si fotgrafiat, se pot vedea la noi la as.
Am inceput activitatea preturi de criza: 25-15-10 este cotizatia. Permisele conform HG1060, 30-10- gratis.
Pana la 31.01.2011 ne intalnim pentru adunarea ganerala sa dam socoteala pentru fiecare banut din cotizatia pe anul trecut. Va tinem la curent.
TRANSPARENTA
-
apsscobarul
- utilizator constant

La Aiud ne reprezinta Popa ioan ,magazinul de linga piata.
Am inceput bine noul an.
La o sesizare am fost pe Ampoi. Sa stiti ca SUPREMIA nici NU ARE canal de scurgere in Ampoi. SIGUR SIGUR
TRANSPARENTA
-
MARIUS POPA
- veteran

unde se pot vedea pozele si filmarile?dece nu s-a mai auzit nimc de voi din vara?vreun control ceva?nu am intalnit cat de cat!
cine a trecut sa se intereseze la Supremia? si eu garantam 80% ca nu au cum sa deverseze in Ampoi, cel putin acum!se pot pune poze la Raducu pe site, sasa nu ati avut activitate,is curios si eu!
vedem ce iasa anul asta!

Fii pescar nu talhar.
-
apsscobarul
- utilizator constant

Avem filmele la sediu pe stick.
Facem verificari periodice in teren, am facut poze, nu prea ne scapa nimic. Asteptam sa vina vremuri mai bune. ORGANELE sunt comode, considera ca sunt lucruri mai importante.
Discutam detalii cand ne vedem.
TRANSPARENTA
-
MARIUS POPA
- veteran

din pacate ne cam scapa multe, stim noi, nu mai vorbiti, ca umblam si noi, nu stam in casa!
Trasparenta e sloganul.... vedem in continuare!
tre sa mergi la mama draqului sa pescuiesti cat de cat in locuri neatinse!
intradevar , organele stau ca organele, tre gadilite sa se "trezeasca".

Fii pescar nu talhar.