contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
MARIUS POPA
- veteran

zamfi scrie:@Teoo
Frumoase pozele alea ...Poate ne intalnim sambata pe acolo daca e vreme buna...
servus Zemfi, la multi ani...
voi stiti ceva ceva , voi ati fost impreuna atunci

,

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
Zamfi
- veteran

MARIUS POPA scrie:zamfi scrie:@Teoo
Frumoase pozele alea ...Poate ne intalnim sambata pe acolo daca e vreme buna...
servus Zemfi, la multi ani...
voi stiti ceva ceva , voi ati fost impreuna atunci

,
Salut!La multi ani!
Nu am fost impreuna ,dar m-am uitat la poze...Cazul tipic de ghinion in care se intampla uneori sa-ti dai seama ca stii (bine

) locul din poza...Si daca ajung prin zona este posibil sa ma intalnesc cu Teoo ,nu? Ca doar l-am intalnit la Albac ,darmite pe Mures...
Probabil insa ca nu merg ca o sa-mi fie lene
Toate cele bune si tot astept sa ne intalnim la o cafea pe undeva mai multi ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
MARIUS POPA
- veteran

...cred totusi cu tarie, ca cea mai buna cafea (desi nu consum) este ce-a luata pe neprevazut, undeva, candva, neplanuit, in mijlocul naturii, adhoc/pe loc

, dand unul de altul , din intamplare...unul cautand bureti si ciuciuleti (desi nu cred, cand il vezi cu batul in mana..) si celalalt, tragand cu ochiul,in lungul-latul-scurtul apei, zicand:apa pe aici cu muierea, la o plimbare
sa vezi ce gust are atunci,hhh, ce zici?

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
Teoo
- senior

-
Salut ,
Ati facut ce-ati facut si mi-ai amintit de cafea
vreti sa stiti unde e cafeaua cea mai buna?
Va spun eu
in Rompetrolul de la Orastie...
Ala e in drum spre locul " ala " de pescuit
Duminica......
O gust..!!!..cafeaua...!!!

-
MARIUS POPA
- veteran

ei ei , vorbesti cu subantelesuri

, sa-ti ramana aroma mult timp, iti doresc!
cum e Muresul, stie careva?

Fii pescar nu talhar.
-
Teoo
- senior

-
Da stiu ,
E gheata langa gheata.
Sloiurile de gheata erau asa de dense incat in zona podului deja nici nu mai " curgeau ".Asta era duminica.
In seara asta am trecut pe intuneric si nu am vazut cum sta treaba, dar banuiesc ca incet incet ...nu mai sunt asa de multe sloiuri..
si deja temperatura de la ora 7,00 nu mai este -12 grd ci -4 grd
pe de alta parte azi-maine e " boboteaza"...cand de obicei e extrem de frig...
-
MARIUS POPA
- veteran

ma tenteaza si pe mine sa ma duc in wekend , dar am impresia ca o sa fie frig rau, ingheata firul pe tambur, si se face gheata pe inele...
din cate am inteles Muresul e bun de la podul de fier in jos, in sus mai catre Teleac , posibil sa vina cu sloiuri, desi Ampoiul e linistit, fara gheata!

Fii pescar nu talhar.
-
Zamfi
- veteran

MARIUS POPA scrie:...cred totusi cu tarie, ca cea mai buna cafea (desi nu consum) este ce-a luata pe neprevazut, undeva, candva, neplanuit, in mijlocul naturii, adhoc/pe loc

, dand unul de altul , din intamplare...unul cautand bureti si ciuciuleti (desi nu cred, cand il vezi cu batul in mana..) si celalalt, tragand cu ochiul,in lungul-latul-scurtul apei, zicand:apa pe aici cu muierea, la o plimbare

Haida bre! Adica crezi ca eu o sa prind vreodata pestii tai sau invers? De unde frate! In sensul ca nu cred ca locurile de pescuit iti baga singure pestele in bota! Plus ca demult ,pe Mures, nu mai exista multe locuri secrete pentru un pescar care nu mai este la primele pescuituri ...
Eu am avut norocul sa stau in doua judete prin care trece Muresul : HD si AB . Care va sa zica , mai stiu cate ceva despre apa asta ,cel putin pe zona Iernut(de sub termo)- Gurasada( aval de Mintia).
In rest ,numai de bine
Ps: Teoo ... eu beau doar cafea fara cofeina.Ce crezi ,au astia la Orastie asa ceva sau o sa fiu nevoit sa ma duc in alta parte ...

La cafea ,frate, la cafea...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
MARIUS POPA
- veteran

zamfi scrie:MARIUS POPA scrie:...cred totusi cu tarie, ca cea mai buna cafea (desi nu consum) este ce-a luata pe neprevazut, undeva, candva, neplanuit, in mijlocul naturii, adhoc/pe loc

Haida bre! Adica crezi ca eu o sa prind vreodata pestii tai sau invers? De unde frate! In sensul ca nu cred ca locurile de pescuit iti baga singure pestele in bota! Plus ca demult ,pe Mures, nu mai exista multe locuri secrete pentru un pescar care nu mai este la primele pescuituri ...
Eu am avut norocul sa stau in doua judete prin care trece Muresul : HD si AB . Care va sa zica , mai stiu cate ceva despre apa asta ,cel putin pe zona Iernut(de sub termo)- Gurasada( aval de Mintia).
In rest ,numai de bine
Ps: Teoo ... eu beau doar cafea fara cofeina.Ce crezi ,au astia la Orastie asa ceva sau o sa fiu nevoit sa ma duc in alta parte ...

La cafea ,frate, la cafea...
nu ai inteles, tre sas ne intalnim cu siguranta!

Fii pescar nu talhar.
-
RaPpSodIq
- senior

-
La multi ani tuturor. Spre rusinea mea nu am mai intrat de ceva timp pe forumul asta si vad ca deja v-ati aprins in discutii. De astazi contribui si eu la topic mai ales ca m-au innebunit astia prin Buc cu pescuitul lor pe Neajlov cu microvoblere la clean si ca am ramas fara bete de crap (sper ca esti multumit de ele Zamfi).
Pt d-nul Marius Popa din cate am citit pe aici am observat ca pescuiti mult la clean. Ati incercat vreodata pe valea sebesului amonte de Petresti?
Pe valea Galzii amonte de podul de cale ferata ati incercat?

(sa nu mai spuneti la nimeni)

.
Si ii rog pe cei care dau in jud Alba cu UL dupa clean sa scrie cateva modele de voblere cu care au prins. Am sa va scriu si eu voblerele cu care am prins cam peste tot unde am fost.

spinning la scobar