Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 15 Ian 2011, 13:26

La multi ani tuturor. Spre rusinea mea nu am mai intrat de ceva timp pe forumul asta si vad ca deja v-ati aprins in discutii. De astazi contribui si eu la topic mai ales ca m-au innebunit astia prin Buc cu pescuitul lor pe Neajlov cu microvoblere la clean si ca am ramas fara bete de crap (sper ca esti multumit de ele Zamfi).

Pt d-nul Marius Popa din cate am citit pe aici am observat ca pescuiti mult la clean. Ati incercat vreodata pe valea sebesului amonte de Petresti?
Pe valea Galzii amonte de podul de cale ferata ati incercat? :shock: (sa nu mai spuneti la nimeni) :D .

Si ii rog pe cei care dau in jud Alba cu UL dupa clean sa scrie cateva modele de voblere cu care au prins. Am sa va scriu si eu voblerele cu care am prins cam peste tot unde am fost. :wink:
spinning la scobar

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 15 Ian 2011, 14:08

sa traiesti!
pai asteptam sa ne comunici norocoasele tale voblere... 8)
cel mai bun vobler pe aici , este cu siguranta blinkerul( rotativa),am trecut pe DAM,batranul :) ,nu da gres niciodata!
pai nu am fost mai sus de barajul de la Petresti, si m-am dus odata hotarat sa fac treaba pe acel baraj, dar am umblat denuma aiurea ca nu gaseam locuri accesibile, mici poteci, nu am ajuns unde treabuia pfff, eram pe partea cu drumul, am vazut noi ca pe partea cealalata e mai bine, dar era o bariera peste baraj, si nu am mai incercat, ca ne-am enervat la culme!
pe valea sebesului am fost de la RAPA ROSIE in jos,
pe valea Galzii nici atit, am auzit ,dar nedand la musca, am zis ca nu este spatiu de blinkereala...sau e comparabila cu Ampoiul :?
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 15 Ian 2011, 16:28

Pe valea Galzii am vazut niste clenoci sariti bine peste kilogram. (nu am prins pentru ca m-am apucat de spinn de aprox 2 ani, si am pescuit numai in zona Buc si C.de Arges). Trebuie sa intre si la rotativa de 00 sau 0. Sunt zona foarte nepescuite in amonte de podul de cale ferata, care tin cleni doarte mari pentru zona noastra. Pe restul vaii nu prea ai ce face de cand au indiguit-o.
Cat despre voblere eu sunt fan dorado(magic si alaska 1,8 si 2,5 cm) si strike pro (baby pro de 3.5 cm la care intra bucati ceva mai rasarite) dar am prins destul de bine si pe Salmo Hornet si ceva lacuste de la Jaxon.
Am prieten care mergea anul trecut in amonte de petresti si pescuia la cosas la pleznit si am vazut la el poze cu cleni ff frumosi. In 2 saptamani sper sa reusesc sa vin pe acasa si poate ne strangem mai multi la o cafea si la povesti nemuritoare.

Pana prin martie a mai ramas scobaru.....dar si acolo trebe nervi mari ca sa te certi cu personajele de pe malul ampoiului.....
spinning la scobar

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 15 Ian 2011, 16:38

apa ne tot strangem de cativa ani, dar numa ca nu ne intalnim, asa zice si Zemfi! :lol:
pe unde vine acest pod oare de cale ferata?
pai S. Hornet, Tiny chiar si Dorado, marimi pina-n 4cm!
la Cozma nu prea mi-o intrat!
zici ca se poate da cu bat de 2.10 destul de lejer?
localnicii nu au zapacit zona, de regula, am ajuns sa cautam zone uitate de Dumnezeu, ca nu cumva sa fi intrat localnicul cu cine stie ce unelte sa zapaceasca tot! :evil:
sunt locuri faine si pe Sebes, mai ales cand e limpede bine, e chiar mirifc sa iei salbaticia in piept, mai greu e la intoarcere ca nu gasesti tot timpul poteci, si dai de curti cu dulai :D
traditionalul cosas nu da gres!
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 15 Ian 2011, 17:23

In capatul Santimbrului, nu treceti podul spre Galtiu. Mergeti in amonte pe langa vale. Dupa vreo 1 km valea coteste spre stanga si intra pe sub calea ferata. De la acel pod de cale ferata sunt niste locuri superbe pana aproape in Oiejdea. Locuri nebatute pline de boscheti cu multe bulboane si trunchiuri de pomi in apa. Acum 2 ani am vazut niste cleni foarte mari in acele bulboane dar nu aveam decat o bolo de 6 m la mine si nu prea am putut pescui. Valea este destul de ingusta in acea zona dar cu niste voblere mici plimbate prin acele bulboane eu zic ca merita incercat.
spinning la scobar

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 15 Ian 2011, 17:24

In partea de sus a barajului de la Petresti ...acolo unde intra sebesu in baraj ...de pe podu de cale ferata am vazut anu trecut un banc de 5-6 cleni la 700-800gr. eu eram dupa stiuca si nu am umblat pe acolo dupa ei...pe valea galzii in schimb am dat de la drumu principal (inspre Teius) in jos spre varsare ...era apa faina si ceva locuri dar erau pline de gunoaie si mai ales de cauciucuri....nu cunosc in sus spre Galda cum o fi ...si nici unde e podu de care vorbiti nu cunosc. Eu am o zona pe Ampoi unde prind de fiecare data cand ma duc ff bine...nu am luat in zona respectiva mai mare de 700gr. dar sunt persoane care ziceau ca au prins la cosas la pluta sarit de kg. (nu ma intrebati unde e zona, secretu meu :wink: )

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 15 Ian 2011, 18:28

ei lasa Radule ca eu stiu acele locuri, dar stai lejer sunt un lacat blocat :D
vad ca se schimb avremea dinnou, si maine am zis ca fac o scurta iesire la stationar, Muresul e piscat, crescut, numai bun, dar nu stiu cum o sa fie vremea!
Imagine
Fii pescar nu talhar.

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 16 Ian 2011, 13:36

MARIUS POPA scrie:ei lasa Radule ca eu stiu acele locuri, dar stai lejer sunt un lacat blocat :D
vad ca se schimb avremea dinnou, si maine am zis ca fac o scurta iesire la stationar, Muresul e piscat, crescut, numai bun, dar nu stiu cum o sa fie vremea!
Sa ne spui si noua cum a fost, ca peste 2 saptamani vin acasa si ma mananca in c*r sa merg la un scobar. Si-o dat drumu pe ampoi?
spinning la scobar

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 16 Ian 2011, 15:58

Din auzite Ampoiu se cam duce draku...SUpremia va incepe sau a inceput asta nu am inteles clar...sa deverse rezidurile de la ce fac ei acolo...condimente...si cica nu sunt chiar ecologice....deci nu o sa mai vedem pesti pe ampoi ...

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 16 Ian 2011, 17:06

ioiiii, nu este exclus, desi la suprafata nu se vede nimic suspect, in pamant se va imprastia, si tot in ampoi o sa ajunga (daac sunt deversari)...desi la nivelul lor, si cum arata cladirea, nu cred ca-si permit sa-si strice imaginea, dar nu este exclus!si nici nu o sa urce apoi, daca resimt reziduri :shock:
apa incet incet se duce draqu si ampoiul , cu parcul asta industrial dinn ultimii 2 ani...
Muresul este in scadere zic eu, vine nuanta nisipoasa pe el, nu colorata, vizibilitate 10-20cm!
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns