Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Interesant...Deoarece eu intru des in magazinul acela si nu am vazut nimic legat de apsscobarul...La Aiud ne reprezinta Popa ioan ,magazinul de linga piata.
Si apropo de intrebarea lui Marius, ceva tarife pentru 2011? Ca sa nu-l mai sun pe Nelutu.Merci.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- utilizator constant
apsscobarul scrie:Nu ne-am desfintat. La pod la vint, impreuna cu Balas de la ANPA sucursala Cluj si jandarmii s-au facut 6 dosare penale pentru greblasi. Am postat, la timpul acela,pe forum.
Sa filmat si fotgrafiat, se pot vedea la noi la as.
Am inceput activitatea preturi de criza: 25-15-10 este cotizatia. Permisele conform HG1060, 30-10- gratis.
Pana la 31.01.2011 ne intalnim pentru adunarea ganerala sa dam socoteala pentru fiecare banut din cotizatia pe anul trecut. Va tinem la curent.
TRANSPARENTA
- haprian ionel
- veteran
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
Scuze,greseala mea.apsscobarul scrie:apsscobarul scrie:Nu ne-am desfintat. La pod la vint, impreuna cu Balas de la ANPA sucursala Cluj si jandarmii s-au facut 6 dosare penale pentru greblasi. Am postat, la timpul acela,pe forum.
Sa filmat si fotgrafiat, se pot vedea la noi la as.
Am inceput activitatea preturi de criza: 25-15-10 este cotizatia. Permisele conform HG1060, 30-10- gratis.
Pana la 31.01.2011 ne intalnim pentru adunarea ganerala sa dam socoteala pentru fiecare banut din cotizatia pe anul trecut. Va tinem la curent.
Merci.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- haprian ionel
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
aici e un pic conflict de interese, teoretic te-au aburit!
pe linga acel carnet de membru trebuia sa-ti mai dea si un permis, care sa demonstreze ca ai dreptul ,legal, sa pescuiesti nu sa faci numai parte din asociatia lui... peste, care o fi ea!!!!iti zic, :"lasa bre ca e bine, le prezinti carnetul de membru, si apoi daca e problema le zici sa ma sune...si uite asa, de pe un permis au castigat cel putin inca unul"...
de regula asa e normal, insa, astia, mai aburesc pe saracii oameni care nu prea le au , sau sunt noi ( am patit-o si eu )
asa ca de anul asta, avand experienta, iti expui altcumva punctul de vedere!
asteptam si alte explicatii!

pe linga acel carnet de membru trebuia sa-ti mai dea si un permis, care sa demonstreze ca ai dreptul ,legal, sa pescuiesti nu sa faci numai parte din asociatia lui... peste, care o fi ea!!!!iti zic, :"lasa bre ca e bine, le prezinti carnetul de membru, si apoi daca e problema le zici sa ma sune...si uite asa, de pe un permis au castigat cel putin inca unul"...
de regula asa e normal, insa, astia, mai aburesc pe saracii oameni care nu prea le au , sau sunt noi ( am patit-o si eu )

asa ca de anul asta, avand experienta, iti expui altcumva punctul de vedere!
asteptam si alte explicatii!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
Cine sa ne mai abureasca? Permisul ANPA este de trei ani acelasi (ca pret, ca model, in 2009 era pe culori) nu ne mai poate pacalii nici un fanica. Noi nu eliberam nici un carnet de membru(ca nu suntem la partid, am glumit), noi eliberam o legitimatie, permanent valabila, iar parmisul este cel tiparit de ANPA. Valoarea permiselor eliberate in saptamina in curs,se varsa la Trezorerie vinerea,deci la bugetul de stat.
TRANSPARENTA