Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Esti in legalitate sa pescuiesti, nu pentru ca ai cartonul ANPA in tescherea ,ci pentru ca ai platit taxa la buget.
Ex. Dute la primarie si plateste impozitul pe casa si masina si arunca chitanta pe Mures. Nu chitanta te scapa de necazuri, ci verificarea scriptelor, asta daca este sa te justifici fata de organele statului.
Ex. Dute la primarie si plateste impozitul pe casa si masina si arunca chitanta pe Mures. Nu chitanta te scapa de necazuri, ci verificarea scriptelor, asta daca este sa te justifici fata de organele statului.
TRANSPARENTA
-
- utilizator constant
Vanatorii platesc in doua transe- pana in mai prima si pana in august transa a doua (daca gresesc lunile imi cer scuze,dar ca platesc in doua trense sunt sigur). Dar participa la toate vanatorile, inca din 1 ianuarie,pai pe 15 febr. la mistreti se inchide, nu???? Verificati si discutam!
TRANSPARENTA
- MARIUS POPA
- veteran
gura pacatosului, adevar graieste...dar!
cine zmeu sta sa te asculte pe malul apei, ca tu defapt ai platit taxa la ANPA, dar nu ai permisul, din x sau y motive, l-ai pierdut, l-ai mancat, nu l-ai primit!
tu daca nu-i arati ce traba (permisul), reactiile pot fi diverse, cu siguranta, sau au tehnologie pe teren, de te verifica in baza de date...
cine zmeu sta sa te asculte pe malul apei, ca tu defapt ai platit taxa la ANPA, dar nu ai permisul, din x sau y motive, l-ai pierdut, l-ai mancat, nu l-ai primit!
tu daca nu-i arati ce traba (permisul), reactiile pot fi diverse, cu siguranta, sau au tehnologie pe teren, de te verifica in baza de date...

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
Ceva tot ai la tine,-buletin sigur,-permisul de anul trecut,- chitanta de anul acesta etc. Ei stiu precis ca PV intocmit va fi contestat, iar daca ai platit taxa o sa castigi.
Acum doi ani, doi ingineri silvici, pe lacul de acumulare Canciu se rugau sa plec ca nu am voie sa pescuiesc decat cu permis agvps. Le-am dat permisul ANPA si C.I., am pescuit in continuare nestigherit si le-am spus cand e gata PV cu amenda sa ma cheme sa semnez. Crezi ca au facut ceva. Nu si nu ca sa plec,le-am spus ca eu imi fac treaba cu pescuitul ei sa-si faca treaba cu amenda si vom vedea. Au ighitit in sec si au plecat.
Acum doi ani, doi ingineri silvici, pe lacul de acumulare Canciu se rugau sa plec ca nu am voie sa pescuiesc decat cu permis agvps. Le-am dat permisul ANPA si C.I., am pescuit in continuare nestigherit si le-am spus cand e gata PV cu amenda sa ma cheme sa semnez. Crezi ca au facut ceva. Nu si nu ca sa plec,le-am spus ca eu imi fac treaba cu pescuitul ei sa-si faca treaba cu amenda si vom vedea. Au ighitit in sec si au plecat.
TRANSPARENTA
-
- utilizator constant
- haprian ionel
- veteran
Si pana la urma eu ce trebuie sa fac ? as putea sa-mi vizez "carnetul de membru pescar sportiv" sau ar trebui sa-mi fac permis ? Am uitat sa va zic ca, carnetul a fost facut in Sebes in Valea Frumoasei la AJVPS agentia judeteana a vanatorilor si pescarilor sportivi (din cate mi-a zis nevasta.. ca eu personal nu am fost nici o data acolo )
- MARIUS POPA
- veteran
Multumesc de oferta dar am sa o refuz diplomatic!
Nu e vreme de spin asta, am vazut Muresul
Poate cu alta ocazie, cand se mai incalzeste!
cum e treaba cu confiscarea betelor, are sau nu voie sa ti le ia careva;dac anu ai permis, sau cum e smenu?
Nu e vreme de spin asta, am vazut Muresul

Poate cu alta ocazie, cand se mai incalzeste!
cum e treaba cu confiscarea betelor, are sau nu voie sa ti le ia careva;dac anu ai permis, sau cum e smenu?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant