Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Aug 2010, 14:09

daca zici ca ar merge mai bine la vobler am sa o incerc si pe asta data viitoare !
Parca ti-am recomandat voblerele ...Da' tu nu "Batman,Batman" :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 17 Aug 2010, 16:21

Zamfi nu am uitat ca mi-ai recomandat voblerele doar ca dupa cum spuneam mai sus nu prea pescuiesc cu ele ca nu imi place !! dar acuma m-am comvins si o incerc si pe asta ! multam oricum !!
sti cum e vorba aia : cand vine unul si iti spune ca esti beat.. nu il crezi dar cand vine si al doilea si al treilea zici baaa poate is beat :lol:
cam asa si eu tre sa ma comving ..

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 18 Aug 2010, 23:02

Ce frumos rau de pastrav e Ariesul la Albac si mai sus spre Arieseni! Eu am dat la Arieseni unde e mai indicat cu naluci dar in jos imi pare mai buna musca artificiala, in marile intinsuri adanci. Precizez ca in 4 zile de pescuit nu m-a deranjat nici un padurar sa ma intrebe de permis. Aveam oricum cel de la ANPA.
Am mai prins pastravi, dar mici pe Cobles si Varciorog. Acesta din urma are o particularitate. Nu ai sansa sa prinzi pastrav decat dupa ploaie cand apa e tulbure. Am mai luat la lacusta un pastrav de 22 cm pe Garda Seaca.
Un nene din Garda se lauda ca a "prins" la curent electric pe Varciorog la cascada aia de 16 m un pastrav de 2 kile, prin 1996....Mie nu mi s-a parut ca acea cascada e chiar atat de formidabila. E drept ca nu am pescuit in ea....pur si simplu mi s-a parut comic si inutil sa arunc o lingurita in acea cascada atat de batuta de turisti.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 19 Aug 2010, 09:50

si eu am dat zilele astea pe Aries, dinjos de Arieseni,intradevar zona e mirifica, fara comentarii, doar clean am reusit sa iau in 4 ore cat am apucat sa dau, insa nu bucati mari, desi , dupa cum era apa, sunt si monstruleti, zic eu. 8) :)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 19 Aug 2010, 09:53

MARIUS POPA scrie:si eu am dat zilele astea pe Aries, dinjos de Arieseni,intradevar zona e mirifica, fara comentarii, doar clean am reusit sa iau in 4 ore cat am apucat sa dau, insa nu bucati mari, desi , dupa cum era apa, sunt si monstruleti, zic eu. 8) :)
Stiucile nu au inceput sa pape in zona voastra?
Imagine

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 19 Aug 2010, 09:56

Ariann scrie:
MARIUS POPA scrie:si eu am dat zilele astea pe Aries, dinjos de Arieseni,intradevar zona e mirifica, fara comentarii, doar clean am reusit sa iau in 4 ore cat am apucat sa dau, insa nu bucati mari, desi , dupa cum era apa, sunt si monstruleti, zic eu. 8) :)
Stiucile nu au inceput sa pape in zona voastra?
zona asta nu prea e a noastra, mai cobori un pic sa ajungi la noi, e aproape si de voi!
in rest, ca peste tot, ape mari.
pe Peta am vazut ca o urcat somnu mare...! 8)
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 19 Aug 2010, 10:01

Peta e plina de buruiana .Dar sa stii ca e foarte imprevizibila.Este caras,clean,mreana,babusca,unele locuri si ceva crapi.Altii ziceau si de stiuca,dar nu prea imi vine sa cred.Nu stiu ce sa zic!
Imagine

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 24 Aug 2010, 07:36

Mai sa fie..
Cum s-a " tomnit " Mureshul , cum taceti toti ..
unul nu mai zice nimic...?
Ah....Poate ca sunteti toti in concediu !!
:D :D :D :D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Aug 2010, 14:38

Teoo scrie:Mai sa fie..
Cum s-a " tomnit " Mureshul , cum taceti toti ..
unul nu mai zice nimic...?
Ah....Poate ca sunteti toti in concediu !!
:D :D :D :D
Da tu cam ce ai de zis? :lol: Ca nu-mi aduc aminte sa fi dat din casa ceva cam de multisor...Ia sa vedem acum ! :wink:

Ps: pe la mine prin ograda doar clean si avat :cry: Da' am sperante mari la somn si salau ... :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 24 Aug 2010, 14:54

,,,azi sper sa apuc si eu vreo 2 ore sa dau la clean ,banuiesc ca e fain Muresul! :)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns