contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

daca zici ca ar merge mai bine la vobler am sa o incerc si pe asta data viitoare !
Parca ti-am recomandat voblerele ...Da' tu nu "Batman,Batman"

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
haprian ionel
- veteran

-
Zamfi nu am uitat ca mi-ai recomandat voblerele doar ca dupa cum spuneam mai sus nu prea pescuiesc cu ele ca nu imi place !! dar acuma m-am comvins si o incerc si pe asta ! multam oricum !!
sti cum e vorba aia : cand vine unul si iti spune ca esti beat.. nu il crezi dar cand vine si al doilea si al treilea zici baaa poate is beat
cam asa si eu tre sa ma comving ..
-
Fario_nebunu
- veteran

Ce frumos rau de pastrav e Ariesul la Albac si mai sus spre Arieseni! Eu am dat la Arieseni unde e mai indicat cu naluci dar in jos imi pare mai buna musca artificiala, in marile intinsuri adanci. Precizez ca in 4 zile de pescuit nu m-a deranjat nici un padurar sa ma intrebe de permis. Aveam oricum cel de la ANPA.
Am mai prins pastravi, dar mici pe Cobles si Varciorog. Acesta din urma are o particularitate. Nu ai sansa sa prinzi pastrav decat dupa ploaie cand apa e tulbure. Am mai luat la lacusta un pastrav de 22 cm pe Garda Seaca.
Un nene din Garda se lauda ca a "prins" la curent electric pe Varciorog la cascada aia de 16 m un pastrav de 2 kile, prin 1996....Mie nu mi s-a parut ca acea cascada e chiar atat de formidabila. E drept ca nu am pescuit in ea....pur si simplu mi s-a parut comic si inutil sa arunc o lingurita in acea cascada atat de batuta de turisti.
-
MARIUS POPA
- veteran

si eu am dat zilele astea pe Aries, dinjos de Arieseni,intradevar zona e mirifica, fara comentarii, doar clean am reusit sa iau in 4 ore cat am apucat sa dau, insa nu bucati mari, desi , dupa cum era apa, sunt si monstruleti, zic eu.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
Adriann
- veteran

MARIUS POPA scrie:si eu am dat zilele astea pe Aries, dinjos de Arieseni,intradevar zona e mirifica, fara comentarii, doar clean am reusit sa iau in 4 ore cat am apucat sa dau, insa nu bucati mari, desi , dupa cum era apa, sunt si monstruleti, zic eu.

Stiucile nu au inceput sa pape in zona voastra?
-
MARIUS POPA
- veteran

Ariann scrie:MARIUS POPA scrie:si eu am dat zilele astea pe Aries, dinjos de Arieseni,intradevar zona e mirifica, fara comentarii, doar clean am reusit sa iau in 4 ore cat am apucat sa dau, insa nu bucati mari, desi , dupa cum era apa, sunt si monstruleti, zic eu.

Stiucile nu au inceput sa pape in zona voastra?
zona asta nu prea e a noastra, mai cobori un pic sa ajungi la noi, e aproape si de voi!
in rest, ca peste tot, ape mari.
pe Peta am vazut ca o urcat somnu mare...!

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
Adriann
- veteran

Peta e plina de buruiana .Dar sa stii ca e foarte imprevizibila.Este caras,clean,mreana,babusca,unele locuri si ceva crapi.Altii ziceau si de stiuca,dar nu prea imi vine sa cred.Nu stiu ce sa zic!
-
Teoo
- senior

-
Mai sa fie..
Cum s-a " tomnit " Mureshul , cum taceti toti ..
unul nu mai zice nimic...?
Ah....Poate ca sunteti toti in concediu !!

-
Zamfi
- veteran

Teoo scrie:Mai sa fie..
Cum s-a " tomnit " Mureshul , cum taceti toti ..
unul nu mai zice nimic...?
Ah....Poate ca sunteti toti in concediu !!

Da tu cam ce ai de zis?

Ca nu-mi aduc aminte sa fi dat din casa ceva cam de multisor...Ia sa vedem acum !
Ps: pe la mine prin ograda doar clean si avat

Da' am sperante mari la somn si salau ...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
MARIUS POPA
- veteran

,,,azi sper sa apuc si eu vreo 2 ore sa dau la clean ,banuiesc ca e fain Muresul!

Fii pescar nu talhar.