Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 04 Aug 2010, 18:21

am inteles, amu fiecare cu pacatelui lui :D ;ce sa zic, cred ca ori e clean ori e salau, tot pescuit se numeste si tot un bat se foloseste 8)
deci zici ca e praf Muresul,iaraaaaaaaaaaaaa?
in septembrie mai dam pe el,direct la somn pe noapte cred. :( :(
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Aug 2010, 18:42

Azi dimineata era relativ bun.In seara asta ,cand sa ies la un vobler, ma anunta de la Miraslau ca abia curge... :cry: Ceva vai sau e chiar Ariesul si atunci am pus-o iar! :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 04 Aug 2010, 21:21

Pe Ampoi mai mare de 700 de grame nu am luat in zona Micestiului si pana dupa Sard...in schimb deala mic "fara numar" .....acum e ciocalata Ampoiu......Dostad hmmmm intradevar o balta "adevarata" ...am norocu sa mai am acces la ea :shock: salau nu am luat la voblere , plastice , foarte mult in schimb stiuca o groaza in mare parte eliberata ....tot acolo am luat un fito de 21 de kg. de spate pe cand dadeam la salau cu nailon de 20 :D ....2 ore filmat pana l-am scos din apa :) ....balta de la Ciugud nu merita desi cineva dupa spusele lui a scapat o stiuca estimata de el la peste 1 m acum vreo 5 ani....personal acolo am vazut o marla de 20 de cm. atat........am tot sperat MUresu sa se curete se pare ca nu anu asta .... anu trecut am avut partide frumoase cleni la si peste kg. la fel in proportie de 99 % eliberati..

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 05 Aug 2010, 06:36

Din cate am auzit eu de pe la prieteni acolo la Dostat ar fi doi patroni ! Eu nu am fost nici o data desi am tot planuit sa merg.. pana la urma cum ii cu pescuitul acolo ? se poate? cat costa? odata am vorbit cu unul dintre patroni cel care canta pe la nunti cu o formatie si mi-a zis ca-i 30 de ron pe zi dar nu am stat prea mult la discutii..

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Aug 2010, 06:53

Din cate mai stiu si eu nu se mai poate pescui acolo decat daca te lasa patronul ...Deci nu taxa ,nu bon , nimic :cry:

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 05 Aug 2010, 08:30

Contracost nu se poate pescuii acolo ....anu trecut se putea in baza unui abonament care era 1000 de euro pe an....au fost 30 s-au dat toate si erau niste reguli aberante ...pt. banii aia nu aveai prea multe voie ..nr. limitat de partide fara masina pe lac ...diverse :) ... este 1 patron Miron il cheama si pe administrator Dragos cu care poti rezolva sa te lase daca nu e patronu acolo si daca il sti pe Dragos normal....ideea este ca tot pamantu ala nu e a lu Miron a scris si in ziar de el ...am auzit ca oameni cu actele pe terenu de sub apa au pierdut in instanta in fata lui........in fine intram in alte discutii acum......care stiti de balta de pe langa Jidvei ce mai e cu ea aia sus in deal si nu ma refer la aia din Blaj ci aia de la Panade ceva de genu...eu am fost acolo acum vreo 7-8 ani si era peste mult in ea acum o fi concesionata ...nu o mai fi ??? sau Tarnava Seaca ce mai e ...era paradis tot cam acum cativa ani....carduri de crap erau ,si la rama de gunoi 90% din cazuri iti taia stiuca firu ....plin de peste era doar ca am auzit ca cineva ar fi otravit lacu ca veneau pescarii si ii calcau prin culturi .....Informatii??
Scuze compunerea :)

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Aug 2010, 08:54

Tarnava seaca??! :shock: Suna ineresant...Deci care ai informatii frate? :lol:

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 06 Aug 2010, 17:27

La Dostat era anul trecut 1000 de euro .. anul asta ii 1200 ! faina metoda de a face bani !! 30 de abonamente a cate 1200 euro egal 36000 euro ! :shock:
baga omu de 1000 euro peste in balta si la revedere ..

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 06 Aug 2010, 21:01

Balta e ff plina de peste nefiind pescuita de oricine........carasi la 1kg sunt ca rosioarele pe lancram .....crap la fel mi se pare o treaba buna cu suma de 1000 respectiv 1200 de euro pe an......isi selecteaza clientela .....nu vin toti flamanzii sa bage in sac cand nu e atent paznicu.......

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 07 Aug 2010, 07:17

Mie unul mi se pare cam mult 1000 de euro pe an ! in cazul in care m-as satura de balta asta si as vrea sa mai merg si in alte parti raman cu banii dati .. si oricum cred ca mai faina ii provocarea de a prinde peste acolo unde nu prinde nimeni decat sa merg si la fiecare partida sa prind cate 30 kg de peste .. nu mai are nici un farmec!

Scrie răspuns