Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- haprian ionel
- veteran
Maine merg un pic la Capalna la baraj la un gratar si bineinteles ca o sa-mi iau si batul cu mine . M-am gandit sa-mi iau echipament finut de pastrav, clean ! oare fac bine? sau cei care au mai fost ati putea sa-mi dati niste sfaturi !! la ce ar trebui sa incerc mai mult? sau ce-i pe acolo ca nu am fost nici o data la pescuit , doar in trecere !
Multumesc anticipat !
Multumesc anticipat !
- haprian ionel
- veteran
La Capalna la baraj stiuca? nu am mai auzit .....daca vrei sa prinzi ceva te duci in capu barajului ii dai la paznic 5 lei si mergi pe partea cu padurea nu cu drumu ...sunt sute de cleni si mici si Mariiiii......daca nu atunci cobori de jos de baraj pe rau, nu dai in cuva unde curge raul ca e iarba multa dar la 50 de m de cuva poti da la rotativa de 0 si 1....este pastrav ...am fost duminica trecuta
eu personal nu am prins dar am vazut la niste mosi ca luau la rotativa .....pe rau

- haprian ionel
- veteran
Am fost pana la urma si nu am prins decat o ploaie zdravana
la spinning nu a intrat deloc nici la mine nici la altii dar am vazut la vreo trei pescari clenuti la 20 cm prinsi la rama la fund si majoritatea asa dadeau ca la crap ... in rest :un loc foarte frumos de spin, cat am dat nu mi sa intimplat sa se agate nici macar o data si in partea de jos acolo la coada barajului unde merge toata lumea la gratar au inchis drumul de nu se mai poate trece cu masinile lasand doar o "lunca" frumoasa la malul apei unde stau pescari .

- haprian ionel
- veteran
Cati ai prins ? la ce or intrat ? (daca nu sunt prea indiscret !) pe mine unul ma la sat placut impresionat locul ! care se numara printre putinele de spinning din jud Alba unde nu este apa tulbure si alte inconveniente.. te intreb la ce or intrat pt ca cred ca o sa merg din nou cat de curand dar de data asta la pescuit nu la gratar !
- haprian ionel
- veteran