Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 14 Aug 2010, 18:08

Maine merg un pic la Capalna la baraj la un gratar si bineinteles ca o sa-mi iau si batul cu mine . M-am gandit sa-mi iau echipament finut de pastrav, clean ! oare fac bine? sau cei care au mai fost ati putea sa-mi dati niste sfaturi !! la ce ar trebui sa incerc mai mult? sau ce-i pe acolo ca nu am fost nici o data la pescuit , doar in trecere !

Multumesc anticipat !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Aug 2010, 19:37

In general poti incerca la clean cu voblere pe langa maluri.Pastravi putini.Stiuca rara pe la baraj.Maine e duminica deci cred ca ,daca nu ai barca, poti sa lasi betele acasa...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 14 Aug 2010, 20:02

Deci: inca o partida pierduta...

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 14 Aug 2010, 20:52

La Capalna la baraj stiuca? nu am mai auzit .....daca vrei sa prinzi ceva te duci in capu barajului ii dai la paznic 5 lei si mergi pe partea cu padurea nu cu drumu ...sunt sute de cleni si mici si Mariiiii......daca nu atunci cobori de jos de baraj pe rau, nu dai in cuva unde curge raul ca e iarba multa dar la 50 de m de cuva poti da la rotativa de 0 si 1....este pastrav ...am fost duminica trecuta 8) eu personal nu am prins dar am vazut la niste mosi ca luau la rotativa .....pe rau

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 16 Aug 2010, 12:41

haprian ionel scrie:Maine merg un pic la Capalna !
Ai fost pana la urma?

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 16 Aug 2010, 14:17

Am fost pana la urma si nu am prins decat o ploaie zdravana :D la spinning nu a intrat deloc nici la mine nici la altii dar am vazut la vreo trei pescari clenuti la 20 cm prinsi la rama la fund si majoritatea asa dadeau ca la crap ... in rest :un loc foarte frumos de spin, cat am dat nu mi sa intimplat sa se agate nici macar o data si in partea de jos acolo la coada barajului unde merge toata lumea la gratar au inchis drumul de nu se mai poate trece cu masinile lasand doar o "lunca" frumoasa la malul apei unde stau pescari .

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 16 Aug 2010, 15:00

am prins si eu ploaia aia..
inainte de ploaie am avut insa unele din cele mai frumoase atacuri de clean de anul asta..
desi....doamne ce mai fulgera sus pe deal....
:D :D :D :D :D

In 15 min am avut 10 cm de apa in barca...
:D :D :D

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 16 Aug 2010, 17:12

Cati ai prins ? la ce or intrat ? (daca nu sunt prea indiscret !) pe mine unul ma la sat placut impresionat locul ! care se numara printre putinele de spinning din jud Alba unde nu este apa tulbure si alte inconveniente.. te intreb la ce or intrat pt ca cred ca o sa merg din nou cat de curand dar de data asta la pescuit nu la gratar !

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 17 Aug 2010, 09:02

Salut.
Pescuiesc doar la spin.
Au intrat la vobler.
Pentru ca nu retin pestele in juvelnic , nu ti-as putea spune cu exactitate cati au fost.Asa la ochi in 2 ore de pescuit cam 20 -25 de bucati.
Pescuiesc doar din barca.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 17 Aug 2010, 10:56

Eu nu prea pescuiesc la vobler ca nu imi place , am dat la rotativa de 0 dar daca zici ca ar merge mai bine la vobler am sa o incerc si pe asta data viitoare !

Scrie răspuns