Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
pe la Drambar-Teleac, Muresul e frumusel, mai tre sa scada inca bine, sa iasa la iveala insulitele.
Un singur atac am avut care s-a soldat cu un clean la vreo 30 de tanti, in rest nimic,desi ciugulituri la suprafata apei au fost multe, la orice pica pe luciul apei, clenutii erau prezenti; daca continua asa, in 2-3 zile, se va limpezi bine.
ramane de vazut.
Un singur atac am avut care s-a soldat cu un clean la vreo 30 de tanti, in rest nimic,desi ciugulituri la suprafata apei au fost multe, la orice pica pe luciul apei, clenutii erau prezenti; daca continua asa, in 2-3 zile, se va limpezi bine.
ramane de vazut.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
pe la Drambar-Teleac, Muresul e frumusel, mai tre sa scada inca bine, sa iasa la iveala insulitele.
ramane de vazut.
scuzele mele pentru dublu post!
ramane de vazut.

scuzele mele pentru dublu post!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
E ca ceasul la Targu Mures. Apa continua sa scada. E aproape de nivelul de vara. Inca nu merge grozav la clean. Nu sunt prea localizati. Era sa calc pe un tembel de clean de cam jumatate de kil intr-un repezis (cred stia el ca acolo e papa numai ca dupa ce a scazut apa nu prea era locul lui acolo).
the angler is catching xxx, not by the lure
Incearca la "Avat" la prietenul tau ...MARIUS POPA scrie:putin off topic1
unde gasesc in alba bat de fibra de sticla, 2.7-3m,pentru somn, normal!?
mersi

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.