contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
-
MARIUS POPA
- veteran

eu ma inteleg bine cu toata lumea..!
poate si la Gipo, acolo am mai vazut.
cati km sunt pina la Mescreac, sti Zemfi?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
Zamfi
- veteran

Din Aiud ,peste Mures pe la podul de lemn cca 12 km.Roata pe la Ciumbrud cca 18 km .
Cred ca poti veni pe la Teius-pod Mures-Zaries_Capud-Petelca-Mescreac...Drumul e acceptabil si s-ar putea sa nu trebuiasca sa ajungi pana la Mescreac...
Ps: nu are rost sa te obosesti...

Restul sunt intamplari
Pss: si eu care vroiam sa vad de podul ala de fier de la voi ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
MARIUS POPA
- veteran

nu-s intamplari, sper sa apuc pe acolo anul asta!
vrei sa-l cumperi ...sau ce..?

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
Zamfi
- veteran

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
rradu83
- junior

-
Mai bine il vindeai ca si "FERR VECHI" iesi mai bine
faceai si locu bun de aruncat "pleu"

Esox_Lucius
-
MARIUS POPA
- veteran

oare ce mai face APS SCOBARUL?
asteptam vesti , oare la Lancram cand se fac niste CONTROALE BABANE, sau nu se sesizeaza nimeni cu ce se intampla acolo!!!!!!!!!!!!!!!!
au ajuns disperatii sa dea cu setca?!
pacat de balta, ca altii ca mine , care gandesc pasnic si ar vrea sa pescuiasca sportiv, nu mai au loc de aceste persoane, care s-au nascut din greseala , cred.

Fii pescar nu talhar.
-
claudiuro
- utilizator nou

Ce se mai aude de baltile de la Radesti? Am auzit ceva povesti cum ca unii chiar vor sa se raspandeasca zvonul ca pe baltile alea nu mai este peste tocmai ca sa nu mai mearga nimeni in zona.
Stie cineva ce se mai intampla acolo? Am fost acum multi ani (3-4 ani) si inca mai mergea ceva maruntis dar slabut, s-a vazut ca au fost unii cu plasele. Din cate am inteles una din balti este proprietate privata...a unui doctor din sat.
Daca a fost cineva la rapitori sau la pasnici pe la Radesti ... rog sa ne impartaseasca experientele.
Vad ca in ultimul timp se imputineaza pestii si locurile de pescuit. In Aiud era o balta langa mures la care mergea lumea inainte de '90 ... vad ca acum s-a transformat nu de mult in proprietatea privata si juma de balta e acoperita de vegetatie. A fost cineva la pescuit acolo ? Tarife , daca exista.
Pe de alta parte ce zone de spinning mai sunt prin imprejurimile Aiud , in afara de Mures care e murdar ca naiba si unde prinzi din ani in pasti indiferent de metodele folosite.
Fir intins!
-
MARIUS POPA
- veteran

clocky scrie:Ce se mai aude de baltile de la Radesti? Am auzit ceva povesti cum ca unii chiar vor sa se raspandeasca zvonul ca pe baltile alea nu mai este peste tocmai ca sa nu mai mearga nimeni in zona.
Stie cineva ce se mai intampla acolo? Am fost acum multi ani (3-4 ani) si inca mai mergea ceva maruntis dar slabut, s-a vazut ca au fost unii cu plasele. Din cate am inteles una din balti este proprietate privata...a unui doctor din sat.
Daca a fost cineva la rapitori sau la pasnici pe la Radesti ... rog sa ne impartaseasca experientele.
Vad ca in ultimul timp se imputineaza pestii si locurile de pescuit. In Aiud era o balta langa mures la care mergea lumea inainte de '90 ... vad ca acum s-a transformat nu de mult in proprietatea privata si juma de balta e acoperita de vegetatie. A fost cineva la pescuit acolo ? Tarife , daca exista.
Pe de alta parte ce zone de spinning mai sunt prin imprejurimile Aiud , in afara de Mures care e murdar ca naiba si unde prinzi din ani in pasti indiferent de metodele folosite.
Fir intins!
Habar nu am de baltile astea,
Muresul intradevar este un pic piscat, dar daca e vremea buna, se va limpezi in 2-3 zile la loc.

Fii pescar nu talhar.
-
Radu_T
- veteran

La Radesti am fost acum 4 ani intr-o toamna ...era plina balta de plute delea mari de pestisor ....am prins 2 stiuci 20-25 cm si atat....de balta privata nu am auzit atunci .... sunt 2 balti acolo....in principiu nu cred ca are rost sa mergi pe acolo....termenu de C&R .... inca nu a ajuns in Radesti....
Offtopic: azi am fost un pic la MUres era piscat am renunta ...si m-am dus la Ampoi la varsare ....curat parca prea curat si scazut....il intreb pe un nene ....trage ...zice nu stiu acum am ajuns....ma duc mai sus de el la vreo 20 de m si arunc o data cu o rotativa de 3 grame....la care flamandu zice ...auzi sper ca nu incepi sa ma plescai ca eu am momit aici ....LA 20 m de el

....am plecat racheta ca nu mai puteam sa tin mult porumbeii in mine....in fine ...oricum nu am luat nu stiu ce .....
-
MARIUS POPA
- veteran

si ai luat ceva?
i dadeam un bolovan in apa, numa pentru faptul ca si-a insusit o portiune din apa publica, ...auzi ma ..ca plescai

.

Fii pescar nu talhar.