Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
- haprian ionel
- veteran
Pai ...incepe tuhaprian ionel scrie:Haideti sa facem o lista cu toate locurile de spin din judetul Alba ... poate so gasi careva sa stie vreun loc unde nu este apa tulbure si rapitorii stau la soare in asteptarea nalucilor gustoase

Uite ceva apa limpede: Iezer, Petresti,Capalna,Tau,Oasa ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- haprian ionel
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
Ciugudul este o comuna din judetul Alba, ajungi la ea imediat dupa iesirea catre Sebes, se face un drum dupa podul peste Mures (catrea Oarda de Jos/Sus) o ti la stinga dupa biserica, e sesn unic, te duce catre satul Limba, si apoi urmeaza satul/comuna Ciugud.
De acolo intrebi satenii; nu am fost si nici nu ma tenteaza.
Pe Secas se prinde bine clean si mult, dar la naturale, fragute, cirese, struguri, visine, cosas...La fel si Sebesul, in wek. nu se unzineaza pe el, din cate am tras eu concluzia, pina vineri seara si apoi pauza, eu l-am prins tot mic duminica; sunt locuri bunicele, dar tre cautate.
Pe Ampoi iara, in susu catre Micesti, (directia catrea Zlatna, ruta aia) clean mare cica.
De acolo intrebi satenii; nu am fost si nici nu ma tenteaza.

Pe Secas se prinde bine clean si mult, dar la naturale, fragute, cirese, struguri, visine, cosas...La fel si Sebesul, in wek. nu se unzineaza pe el, din cate am tras eu concluzia, pina vineri seara si apoi pauza, eu l-am prins tot mic duminica; sunt locuri bunicele, dar tre cautate.
Pe Ampoi iara, in susu catre Micesti, (directia catrea Zlatna, ruta aia) clean mare cica.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.