pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
poi parintii nu is pe prut ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
S-a dezghetzat barajul de la Beresti-Sascut?
Pe lac la Galbeni au inceput sa vina pescarii de stationar?Stie cineva?Sau mai important...a inceput sa se prinda ceva in afara de beldita?
Pe Galbeni e dezghetat. Nu vin inca pescarii pentru ca "nu s-a bagat caldura".
Vreau sa merg la pescuit la Beresti, ce nade, momeli imi recomandati? in ce zona imi recomandati sa merg ptr a pescui? doresc sa merg peste cca 2 saptamani cand [sper ca] se va mai incalzi un picgrama v scrie:numai dinbarca
la pasnic sau rapitori?eu am iesit
de doua ori la twister la doua balastiere in jurul adjudului ,dar fara succes

CRAPul este pestele care-l doresc in carlig! doresc sa aflu unde pot gasi momeli,nade in Adjud?!
Dupa ce intri in Adjud, din directia Focsani, pe partea drepta, la parterul un bloc este un magazine cu scule de pescuit. Intreba de Costel, e un profesionist printre pescarii de crap. De la pescari am inteles ca se prinde bine la nada Maros Mix
.
Tot el are si o taraba cu scule de pescuit (o rulota) vis-a-vis de peco de la intersectia cu Onesti.

Tot el are si o taraba cu scule de pescuit (o rulota) vis-a-vis de peco de la intersectia cu Onesti.
da acolo gasesti si informatii ,in fata parcului ,costel croitoru,el da la beresti in stinga portilor la pluta,calimanesti in port si mai la vale pe dale
eu ma gandeam sa fac un "pat" de viermusi, sa nadesc abundent cu nada pasta,ttx,pelete si viermusi, ce parere aveti? domniile voastre cum procedati ptr a avea rezultate optime si rapide?