contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
D_ali
- veteran

-
pogonel
- junior

LucianBc scrie:Pogonel,
Ori esti incepator si nu stii ce-ti doresti.
Barajele abia s-au dezghetat si ca tu sa prinzi crap acuma e ceva aproape imposibil. Nu confunda o balta cu o densitate mare de peste respectiv crap de pe langa Bucuresti cu Sascutul , un baraj de 11 Km lungime si supus braconajului zi de zi.
Nu vreau sa te descurajez dar parerea mea este ca singurul peste care cat de cat ai sanse sa-l prinzi in perioada asta la stationar e obletele. Si asta daca stii unde sa-l cauti. Si aici e problematic cu localizarea obletelui.
Daca vrei sa prinzi crap pe sascut cu sanse cat de cat trebuie sa te afli in luna Mai-iunie si nu la sfarsitul lui martie.
Nu vreau sa intru in polemici cu tine dar ma pricep cat de cat si mai mult decat atat cunosc Sascutul ca pe buzunarele mele.
Abia in mai incepe sa urce crapul in coada la depus si atunci e destul de greu de prins de pe mal. Din barca e alta treaba.
Daca vrei , tii cont si de mesajul meu ,daca nu, fir intins!
Eu sunt incepator [novice] in ale pescuitului. practic nu am pescuit niciodata pe un baraj de acumulare
Nu o sa merg la pescuit atat de curand la Sascut,e mult prea rece apa.
Multi vorbesc despre pescuitul din barca pe Sascut, este permis pescuitul din barca?
-
MuskMd
- veteran

ce aiurea suna asta cu guru .....

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
gabossss
- utilizator constant

Ma mananca tare sa fac o iesire pe la padureni sau ciuslea weekendul asta, nu mai am stare daca tot s-a incalzit putin, asa ca rog pe cei din zona sau care au mai fost si detin informatii sa imi spuna si mia cum e apa (sa nu fie tulbure cumva).
Oare dintosii sunt acasa?
Multumesc.

-
LucianBc
- senior

Si pe mine ma mananca sa ies maine pe apa la salau.
Daca vantul imi permite voi intra maine pe Racaciuni sau Sascut cu barca. Sunt curios ce temperatura are apa si daca misca ceva tinand cont ca abia are cateva zile de cand s-a dezghetat.
-
gabossss
- utilizator constant

Apa are cu siguranta4-5 grade, problema e ca pe mine ma intereseaza sa nu fie tulbure, ca din cate am inteles si siretul si trotusul vin nervoase. Tocmai am aflat ca nu pot merge in weekend, dar cu siguranta ma duc luni ca tot e sarbatoare(daca ne lasa vremea care tocmai s-a anuntat). Ma mananca mainile de nu mai pot ultima iesire a fost pe 10 dec odata cu prima ninsoare
-
gabossss
- utilizator constant

nimeni, nimic, toata lumea e la pescuit si nu vor sa dea din casa?

-
ringogabi
- senior

regula generala este ca atunci cand se prinde e liniste totala!
-
ionutz_gr
- senior

-
Am trecut luni 18.03 pe langa barajul de la Sascut....inca mai era gheata. Oricum in perioada asta de dezghet nu prea ai sanse...dar cum vorba romanului este "incercarea moarte n'are"...cine stie....totusi daca iesiti cu barca amintitiva de Titanic !!!
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.