pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
imi pare rau .eu am ajuns pescar numai de rapitori, am mincat citiva carasi astazi
,nu e rau sa incerci cum spui,

gasesc sa cumpar viermusi en gros in Adjud?
Pogonel,
Ori esti incepator si nu stii ce-ti doresti.
Barajele abia s-au dezghetat si ca tu sa prinzi crap acuma e ceva aproape imposibil. Nu confunda o balta cu o densitate mare de peste respectiv crap de pe langa Bucuresti cu Sascutul , un baraj de 11 Km lungime si supus braconajului zi de zi.
Nu vreau sa te descurajez dar parerea mea este ca singurul peste care cat de cat ai sanse sa-l prinzi in perioada asta la stationar e obletele. Si asta daca stii unde sa-l cauti. Si aici e problematic cu localizarea obletelui.
Daca vrei sa prinzi crap pe sascut cu sanse cat de cat trebuie sa te afli in luna Mai-iunie si nu la sfarsitul lui martie.
Nu vreau sa intru in polemici cu tine dar ma pricep cat de cat si mai mult decat atat cunosc Sascutul ca pe buzunarele mele.
Abia in mai incepe sa urce crapul in coada la depus si atunci e destul de greu de prins de pe mal. Din barca e alta treaba.
Daca vrei , tii cont si de mesajul meu ,daca nu, fir intins!
Ori esti incepator si nu stii ce-ti doresti.
Barajele abia s-au dezghetat si ca tu sa prinzi crap acuma e ceva aproape imposibil. Nu confunda o balta cu o densitate mare de peste respectiv crap de pe langa Bucuresti cu Sascutul , un baraj de 11 Km lungime si supus braconajului zi de zi.
Nu vreau sa te descurajez dar parerea mea este ca singurul peste care cat de cat ai sanse sa-l prinzi in perioada asta la stationar e obletele. Si asta daca stii unde sa-l cauti. Si aici e problematic cu localizarea obletelui.
Daca vrei sa prinzi crap pe sascut cu sanse cat de cat trebuie sa te afli in luna Mai-iunie si nu la sfarsitul lui martie.
Nu vreau sa intru in polemici cu tine dar ma pricep cat de cat si mai mult decat atat cunosc Sascutul ca pe buzunarele mele.
Abia in mai incepe sa urce crapul in coada la depus si atunci e destul de greu de prins de pe mal. Din barca e alta treaba.
Daca vrei , tii cont si de mesajul meu ,daca nu, fir intins!
Luciane in luna mai e prohibitie. Nu incuraja braconajul 

www.pentrupescuit.ro
Ca sa intelegi mai bine apa are in prezent 3-4 grade. Crapul incepe sa manance bine undeva pe la 14-16 grade.
Despre ce vorbim?
Eu astept 8 grade sa ies la salau. Salaul mananca si depune inaintea crapului.
Despre ce vorbim?
Eu astept 8 grade sa ies la salau. Salaul mananca si depune inaintea crapului.
Intre un pescar si un braconier voi alege intotdeauna pescarul. Care e paguba?
La Bacau nu exista prohibitie,controale,sanctiuni si nici peste.
Nu are cine sa-i zica ca pescuieste in prohibitie.
La Bacau face fiecare ce vrea muschiu lui. Asa am ajuns.
Daca se pastra aveam o pista buna de salau la Sascut si nu dadeam bani la VA( stii tu)
La Bacau nu exista prohibitie,controale,sanctiuni si nici peste.
Nu are cine sa-i zica ca pescuieste in prohibitie.
La Bacau face fiecare ce vrea muschiu lui. Asa am ajuns.
Daca se pastra aveam o pista buna de salau la Sascut si nu dadeam bani la VA( stii tu)
Luciane eu am cocosat salaul cand avea apa la suprafata 2 grade de multe ori ... cand avea apa 4-5 grade am prins cel mai bine salau...atat calitativ cat si cantitativ...

Ne scuzi colegu dar tu esti un Guru in pescuitul salauluibogdan82 scrie:Luciane eu am cocosat salaul cand avea apa la suprafata 2 grade de multe ori ... cand avea apa 4-5 grade am prins cel mai bine salau...atat calitativ cat si cantitativ...

www.pentrupescuit.ro
guru mananca c....
ce guru bre? guru asta in ultimele 10zile si-a cam luat-o la buci cu salaul
in mod particular pe Siret 
Pogonel eu as pescui la mreana sau la albitura(platica, balos, vaduvita, morunas) ... eu nu ma pricep aprope deloc la stationar, dar stiu ca speciile de mai sus sunt destul de active si la temp f scazute ... nu de putine ori am prins iarna mreana care vroia sa-mi haleasca sau sa-mi violeze guma ...
la fel si morunas sau platica
dar astea doua specii mai mult cu violatul 
ce guru bre? guru asta in ultimele 10zile si-a cam luat-o la buci cu salaul

Pogonel eu as pescui la mreana sau la albitura(platica, balos, vaduvita, morunas) ... eu nu ma pricep aprope deloc la stationar, dar stiu ca speciile de mai sus sunt destul de active si la temp f scazute ... nu de putine ori am prins iarna mreana care vroia sa-mi haleasca sau sa-mi violeze guma ...