- 2012-10-24 21.05.43.jpg (1.75 MiB) Vizualizat de 1013 ori
pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
dunga o am din nastere de la doctor 

boala grea

aaa si vedeti a siretul vine cam cu 10-20 cm mai sus ..... si bistrita o capatat un 10 cm + ........

usor piscat dar inca fain la coloare....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
...sincer sa fiu eu nu as avea curaj sa pescuiesc din barca intr-un baraj, nu ptr ca nu stiu sa inot,dar ma gandesc doar la sansele scazute de a ma salva in caz de pericol!
ce pericol?
Pericolul ca in apa sa te muste o stiuca de caras 

-
- utilizator constant
buna asta, mai, Gabi...ringogabi scrie:Pericolul ca in apa sa te muste o stiuca de caras

Dane da' nu ai somn?
Numai la cheste ti-e gandul...
Pentru cei care nu vor sa piarda timpul cu prea multe cautari sau adunari, propun ca cei care prind peste prin aceste zona sa faca o lista exacta cu toate locurile foarte productive, cu mal curat si acces auto lejer. Eventual daca se dau cu barca si datele gps, sa nu se piarda timp util cu cautarea gropilor sau a pragurilor unde se ascund pestanii.

Pentru cei care nu vor sa piarda timpul cu prea multe cautari sau adunari, propun ca cei care prind peste prin aceste zona sa faca o lista exacta cu toate locurile foarte productive, cu mal curat si acces auto lejer. Eventual daca se dau cu barca si datele gps, sa nu se piarda timp util cu cautarea gropilor sau a pragurilor unde se ascund pestanii.
-
- utilizator constant
Bag seama ca tu vrei numele si adresa fiecarui salau trecut de 5 kile din balta, cum ar veni, nu?
sa ii intrebe cand sunt parintii acasadan_rotaru scrie:Bag seama ca tu vrei numele si adresa fiecarui salau trecut de 5 kile din balta, cum ar veni, nu?