pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
meserie
azi am vrut sa ma duc la ciuslea dar a cam plouat

amintiri din sezonul trecut
tu oescuiesti in zona aia? cum scoti pestele din apa daca malul are o inaltime de cca 3-5m [!?] am citit pe forumuri ca este peste mare in racaciuni, dar si "electronisti" multi!? asa e?
...poate ne vedem odata la o partida de pescuit pe acest lac?! eu propun sa facem o mica "adunare" la o partida de pescuit pe acest lac, sa facem un anunt oficial pe forum, mai mult ca sigur se vor gasi multi pescari dornici de o partida de pescuit, de o intalnire, ptr a purta diverse discutii tematice,etc. Eu sunt din Bucuresti si vin de 6-7 ori pe an in zona,dar la initiativa localnicilor putem fixa o data anume, ce parere aveti?
lasa-mi un nr de tel, mi-ar face placere sa mergem la un pescuit. Eu sunt novice in ale pescuitului, m-am "imbolnavit" anul trecut de la un amic care, la fiecare lanseu prindea un peste, nu conta marimea, distractia si placerea de a fi pe malul apei conteaza mult, ptr mine pescuitul la match [shefield] si feeder sunt cele mai frumoase stiluri, momesti, lansezi si apoi astepti max o ora pestisorul, spinning-ul este si el frumos, dar iti trebuie o oarecare experienta, sa stii ce "plastic" sa folosesti ptr fiecare peste in parte, cred ca cel mai bun loc ptr spinning [pastrav de lac] este lacul Bolboci [dambovita],lacul Bicaz si cele doua baraje de pe Cerna, am fost acolo si am fost impresionat la extreme de numarul mare al pestilor, acolo este o salbaticie frumoasa, pomii crescuti pe malurile apei rasturnati, cazuti in ape ofera locuri extraordinare.grama v scrie:nu prea ma pricep la match,dar am vazut dind la peste la calimanesti in port ,la beresti dupa porti ,si in baraj,
-
- utilizator constant
probabil ca omu pescuieste si el din barca...pogonel scrie:tu oescuiesti in zona aia? cum scoti pestele din apa daca malul are o inaltime de cca 3-5m [!?] am citit pe forumuri ca este peste mare in racaciuni, dar si "electronisti" multi!? asa e?

numai din
barca

fara prea mult succes
eu sunt chelu