pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
dupa cum am aflat cei de la hidro dau vina in continuare pe lipsa apei din baraje ,
Apa este destula si o sa mai vina, cel putin o perioada , problema este alta , pur si simplu nu exista cerere pentru energie , stiu acest lucru pentru ca lucrez in sistem , nu la hidro , dar tot curent produc si eu , electocentrale Galati merge la minim din puterea instalata , nu mai exista industrie si mari consumatori , la asta daca se adauga si o vara secetoasa ca ultimele doua , pescuitul pe Siret este compromis .
OK! am inteles asta din mesajele anterioare, multumesc ptr amabilitatea de a raspunde promt, se pare ca moldovenii sunt OAMENI,nu trebuiesc subapreciati niciodata precum au facut turcii fata de Stefan, stiu sa se ridice la un anumit nivel moral, as vrea sa aflu unde as putea pescui la match sau feeder in zona Adjud, ce specii de pesti gasesc frecvent, as vrea sa aflu mai multe detalii despre momelile folosite de dvs, drumuri, etc.
pogonel, daca discuti de zona adjud onesti poti incerca si trotusul la ceva stationar dupa clean. Acum o saptamana pana la cornatel mai erau ceva gheata si zzapada pe maluri dar se pot aborda . Totul e sa gasesti gropile si momeala aferenta sezonului
.

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
E adevarat, in zona aceea merg [satu nou], dar, sincer, prefer stilul match, shefield, bolo, de aceea intreb unde pot pescui si eu in zona? cred ca Trotusul este mult prea murdar si ff putin peste.
nu prea ma pricep la match,dar am vazut dind la peste la calimanesti in port ,la beresti dupa porti ,si in baraj,
acuma,nu ca m-asi pricepe la spining 

din toamna
- Fişiere ataşate
-
- 2012-10-21 15.02.12.jpg (2.14 MiB) Vizualizat de 881 ori
inca
- Fişiere ataşate
-
- 2012-10-21 16.27.25.jpg (1.69 MiB) Vizualizat de 881 ori