pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Ionut Petrea
- veteran
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Daca sambata dau o fuga pe la Adjud si ma intalnesc cu ajvps, pot sa imi fac permis pe loc?
Sunt in zona si ma mananca rau sa dau o fuga...Cum e apa poate cineva sa imi zica?
Sunt in zona si ma mananca rau sa dau o fuga...Cum e apa poate cineva sa imi zica?
Intotdeauna C&R
ieri la racaciuni, orbeni si sascut era tulburica....dar nu mortal ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
- Ionut Petrea
- veteran
nu am idee, am tras o fuga pana la Adjud si am facut un mic ocol de vizualizare 

- Ionut Petrea
- veteran
Mersi de raspuns.Dau o fuga mai tarziu...sa iau pulsul apei 

Intotdeauna C&R
Salut ionut ... long time no see , te-ai dat la fund ???
Eu am fost simbata si duminica la costisa iar mai la vale de sascut adica la adjudu vechi apa era numa buna de pescuit, surie
Simbata dimineata curgeau 2 porti dar dupamiaza le-au inchis iar canalul la max ,40 mgwt,erau foarte multe masini sus pe baraj dar am plecat cam tirziu de pe balta si mi-a fost sila sa ma duc sa vad daca au facut ceva
De vizat daca vrei vrancea vizeaza pe balta, mai greu cu carnetu anpa care vine f greu
Eu am fost simbata si duminica la costisa iar mai la vale de sascut adica la adjudu vechi apa era numa buna de pescuit, surie
Simbata dimineata curgeau 2 porti dar dupamiaza le-au inchis iar canalul la max ,40 mgwt,erau foarte multe masini sus pe baraj dar am plecat cam tirziu de pe balta si mi-a fost sila sa ma duc sa vad daca au facut ceva
De vizat daca vrei vrancea vizeaza pe balta, mai greu cu carnetu anpa care vine f greu
- Ionut Petrea
- veteran
Salut Mihai..Nu m-am dat la fund, dar ajung rar prin Onesti, de cand m-am mutat, ca nu am timp liber.Am ajuns pe dupa-amiaza pe Siret, apa era crescuta,canalul intr-o cota mare, insa aproape limpede.Pana duminica dimineata am luat 4 strapi si 2 somotei, toti s-au intors in apa.mihai202 scrie:Salut ionut ... long time no see , te-ai dat la fund ???
Tu ce ai facut pe Costisa?Mai exista peste in lacul ala, sau l-au terminat aia cu plasele?
PS:Data viitoare cand vin, poate dam o fuga pe undeva

Intotdeauna C&R
ionut peste e slab in Costisa
5 carasi in 2 zile de pescuit cred ca zice totul despre balta asta ,iar de braconat nu o mai prea braconeaza ca nu mai au ce
in schimb nu ma freaca nimeni la cap si-mi fac damblaua linistit 
5 carasi in 2 zile de pescuit cred ca zice totul despre balta asta ,iar de braconat nu o mai prea braconeaza ca nu mai au ce

aveti idee cum e siretul inainte de varsarea trotusului ? as fugi maine o ora, doua......
merci !
merci !
- Ionut Petrea
- veteran
Mai sus de varsarea Trotusului, ar trebui sa fie bun de pescuit.Cel putin, acum 1 saptamana apa era aproape limpede la Adjud.De la varsarea Trotusului in aval am informatii sigure ca era tulbure atunci.Daca nu s`a tulburat intre timp pe la Adjudul Vechi, ar trebui sa fie bun!
Intotdeauna C&R