pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Au inceput sa le elibereze ... astazi au venit primele permise, permisele alora care au depus cereri pana in 6 martie ...
Dureaza 45 de zile cica sa se emita ... cu toate ca, legal vorbind, permisele alea trebuiesc emise in maxim 30 de zile ...
Dureaza 45 de zile cica sa se emita ... cu toate ca, legal vorbind, permisele alea trebuiesc emise in maxim 30 de zile ...
Merci de raspuns bogdan ... inseamna ca mai am de asteptat pina dupa 1 iunie pentru carton
azi erau deschise 4 porti la beresti,apa e surie
Duminica dimineata era numai una deschisa si se pescuia in gura canalului (erau 4 masini), prindeau strapazanei la 15-20 cm rar cite unu trecut de 500gr, duminica seara erau inchise portile dar curgea canalul la maxim,iar nivelul sus pe lac era riticat bine fata de acum 2 saptamini , cel putin 50 cm
Din oarece surse mai mult sau mai putin sigure cica ieri 29.05.2012 a fost o actiune a politiei sau a jandarmeriei in zona ajudu vechi inclusiv in Costisa cica i-ar fi adunat pe toti de pe balta undeva pe platoul de sub baraj si s-ar fi dat amenzi si confiscat scule cu toate ca AJVPS Adjud ne-a asigurat ca balta este deschisa pescuitului sportiv pe durata prohibitiei cu permisul vizat la ei
Daca cei din ajdud au ceva informatii ii rog sa posteze
Multumesc
Oricum am de gind sa il contactez telefonic pe Petrea Viorel sa aud si versiunea lui despre acesta situatie , versiune pe care o voi posta pe site, eventual si un mail trimis direct la ajvps vrancea prin care sa cer lamuriri in legatura cu acesta situatie
Daca cei din ajdud au ceva informatii ii rog sa posteze
Multumesc
Oricum am de gind sa il contactez telefonic pe Petrea Viorel sa aud si versiunea lui despre acesta situatie , versiune pe care o voi posta pe site, eventual si un mail trimis direct la ajvps vrancea prin care sa cer lamuriri in legatura cu acesta situatie

Deci am discutat cu domnu Viorel care de obicei vine in control pe balta si mi-a spus ca baltile de la Costisa Calieni si doaga sint libere la pescuit in prohibitie cu permis vizat pe Vrancea,in caz de probleme in Costisa , zona de care raspunde dumnealui sa il contactati (omu nu le are cu netul si ma rugat sa nu fac public nr de tel dar o sa las nr meu 0766286385/Mihai)
Mine o sa redactez un mail si la ajvps vrancea pentru un raspuns oficial
Mine o sa redactez un mail si la ajvps vrancea pentru un raspuns oficial
s-au dat amenzi si la cei cu artificiale ? Fara peste in traista ? 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Vezi sa nu Andrei : oamenii cred ca daca platesc o taxa de membru pot pescuit cand si unde vor ei !MuskMd scrie:s-au dat amenzi si la cei cu artificiale ? Fara peste in traista ?

www.pentrupescuit.ro
eu unul nu stiu nimic ,am fost la jandarmerie si am intrebat daca stiu ca e deschis la stiuca ,chestia e ca ei au numai articolul in care spune ca e prohibitie la toate speciile de peste si nu aveau si articolul 5,
parca,cel cu stiuca.

Intre timp am reusit sa iau legatura si cu presedintele ajvps adjud si mi-a confirmat ca a avut loc o actiune luni in zona ajudu vechi siscani pina la porti la sascut la care a participat si dumnealui si amenzi au primit cei care pescuiau pe siret sau cei care au avut o cantitate mai mare de peste in juvelnic (peste 5 kg)
Inafara de asta dumnealui a spus ca pozitia asociatiei fata de baltile lasate deschise la pescuit in prohibitie e aceiasi ca si in anii trecuti adica publica fiind postata pe usa asociatiei hirtie semnata si stampilata de presedintele ajvps Vrancea , tot pe aceiasi hirtie este precizat faptul ca este deschis pescuitul stiucii cu momeala artificiala pe toate apele care apartin ajvps vrancea
Inafara de asta dumnealui a spus ca pozitia asociatiei fata de baltile lasate deschise la pescuit in prohibitie e aceiasi ca si in anii trecuti adica publica fiind postata pe usa asociatiei hirtie semnata si stampilata de presedintele ajvps Vrancea , tot pe aceiasi hirtie este precizat faptul ca este deschis pescuitul stiucii cu momeala artificiala pe toate apele care apartin ajvps vrancea