pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
e placut sa aud asa ceva macar despre Vrancea 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Cei de la adjud au macar 2-3 actiuni pe luna in ce priveste braconajul,asta o stiu cei din zona siscani adjudu vechi homocea cracu mort asta inafara prohibitiei
In prohibitie vin de citeva ori pe saptamina
un lucru care imi place e ca ofera o alternativa in perioada de prohibite adica baltile de la costisa doaga si calieni,baltile nu prea au peste , mai mult albitura in costisa, carasei si ciortan la calieni ceva stiuca salau si biban la doga , dar macar ai unde sa inmoi o undita acolo si cu ceva iscusinta chiar sa te bucuri de citiva pestici
In prohibitie vin de citeva ori pe saptamina
un lucru care imi place e ca ofera o alternativa in perioada de prohibite adica baltile de la costisa doaga si calieni,baltile nu prea au peste , mai mult albitura in costisa, carasei si ciortan la calieni ceva stiuca salau si biban la doga , dar macar ai unde sa inmoi o undita acolo si cu ceva iscusinta chiar sa te bucuri de citiva pestici

simbata am fost in gura canalului la adjudu vechi vro 2 ceasuri ...nimica, am plecat in costisa ca vroiam sa vizam permisele ...citeva rosioare si babuscute ,a venit si controlul am pus viza pe permis... dar fara anpa,cica nu au primit inca cartoanele,stiti ceva prin alte vudete au aparut permisele anpa?
Nenea padurarul a lasat nr de tel pe chitanta si a zis sa il anuntam cind mai mergem sa ne aduca si cartoanele daca apar sau pentru orice alte info despre pescuitu in vrancea
Nenea padurarul a lasat nr de tel pe chitanta si a zis sa il anuntam cind mai mergem sa ne aduca si cartoanele daca apar sau pentru orice alte info despre pescuitu in vrancea
cartoanele anpa sunt plastice de fapt 
si vin nominal pe cap de vita furajata
. Am platit eu sambata si baietii mi-au zis ceva de 3 saptamani termen....

si vin nominal pe cap de vita furajata

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
-
- utilizator constant
Salut baieti!
As vrea sa ma duc sambata la pescuit pe lacul Beresti. Stiti cum se prezinta apa, (temperatura, turbiditate)?
Vreau sa ma bag cu barca pe langa stuf sa incerc la o stiuca, insa nu m-as duce 120 de km din Neamt sa gasesc apa mocirla...
Pentru orice informatie v-as fi recunoscator. Va pot tine la curent cu conditiile de pe lacul Izvorul Muntelui, unde ies saptamanal
Cu stima...
As vrea sa ma duc sambata la pescuit pe lacul Beresti. Stiti cum se prezinta apa, (temperatura, turbiditate)?
Vreau sa ma bag cu barca pe langa stuf sa incerc la o stiuca, insa nu m-as duce 120 de km din Neamt sa gasesc apa mocirla...
Pentru orice informatie v-as fi recunoscator. Va pot tine la curent cu conditiile de pe lacul Izvorul Muntelui, unde ies saptamanal

Cu stima...
apa e limpede poti sa mergi linistit
-
- utilizator constant
Luni pe 30 mai in zona podului de la adjudul vechi sa lasat cu scule confiscate si amenzi
Ce stiti despre barajele de la racaciuni si sascut am inteles ca au ramas ale nimanui , in lista asociatiilor publicata pe saitul anpa ajvps bacau nu figureaza deloc, am vazut ca si ajvps onesti a dat jos de la avizer lista cu apele pe care le aveau in subordine
Ce stiti despre barajele de la racaciuni si sascut am inteles ca au ramas ale nimanui , in lista asociatiilor publicata pe saitul anpa ajvps bacau nu figureaza deloc, am vazut ca si ajvps onesti a dat jos de la avizer lista cu apele pe care le aveau in subordine
azi au actiune in zona calimanesti
se prinde mult salau in zona adjudu-vechi