pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
stie cineva daca este voie cu barca si motor electric pe lacul de la Calimanesti?
Se prinde si la Beresti, sambata erau 2 pescari pe canal cu cate 4-5 lansete fiecare la pestisor viu....fomisti nesimtiti..luau si strapu de 300 gr.
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
este voie cu barca dar trebuie sa ai grija la setcile lor
In zona argeaua cica merge crapu ieri au venit 2 amici cu 4 crapi prinsi in zona respectiva, problema majora e accesul pentru ca pe malul cu satul de colorati(argeaua) e jale , umbla aia cu furatul inclusiv la masini daca sint lasate nesupravegheate, iar de pescuit doar din barca altfel nu scapi neam de hoardele de puradei veniti la cersit si ciordit
iar pe malul cu Bircioaia doar cu o caruta sau poate cu un 4x4 serios, trebuie trecuta fosta albie a trotusului plina de bolovani,stinci mil pietris afinat
iar pe malul cu Bircioaia doar cu o caruta sau poate cu un 4x4 serios, trebuie trecuta fosta albie a trotusului plina de bolovani,stinci mil pietris afinat
si chiar daca reusesti sa treci prin vad cu masina trebuie sa ai grija pe drum, paznicul de vinatoare a bagat scoabe in pamint contra braconierilor si iti faci cauciucurile praf 

Pacat ca e problema asta cu tiganii ca altfel zona ar fi excelenta atit pentru rapitor cit si pentru pasnic, am vazut niste avatoi care se perindau pacolo de i-ti venea sa sari dupa ei in apa
da asa e, domnii romi trebuie menajati,
asta e politica nu ai ce face .chestia e ca lucreaza si la cozmesti la baraj si tocmai acum cind depun tot siretul e pe zero 

Unde e pe 0 Siretul dupa Ciuslea sau sus in lac?,e ciudat pentru ca la adjudu vechi -sascut simbata si duminica dimineata curgea canalul in 30-35 , adica aproape de maxim
Desi umbla si politia si jandarmeria in draci(au venit si pe Costisa si ne-au cerut permisele ) tot era unu duminica dimineata in gura canalului
Desi umbla si politia si jandarmeria in draci(au venit si pe Costisa si ne-au cerut permisele ) tot era unu duminica dimineata in gura canalului
Siretul mai jos de Ciuslea nu e fost pe 0 tot weekendul - Sambata l-am vazut eu, Duminica l-au vazut altii
Problema cu controalele este alta - taica-miu nu avea ANPA de anul asta (sapt trecuta a platit, dureaza minim 40 de zile pana cand se „printeaza” permisul in Germania, cica) ... si au venit baietii de la AJVPS Tecuci cu jandarmeria in control ... nu i-au dat amenda, dar i-au ridicat permisul de AJVPS de anul trecut, spunandu-i ca trebuie sa si-l vizeze la Tecuci ... mie nu prea mi se pare corect sa ti se bage asa ceva pe gat ... mai ales ca taica-miu sta in Galati, unde e deja AJVPS ... dar in sfarsit ...
Problema cu controalele este alta - taica-miu nu avea ANPA de anul asta (sapt trecuta a platit, dureaza minim 40 de zile pana cand se „printeaza” permisul in Germania, cica) ... si au venit baietii de la AJVPS Tecuci cu jandarmeria in control ... nu i-au dat amenda, dar i-au ridicat permisul de AJVPS de anul trecut, spunandu-i ca trebuie sa si-l vizeze la Tecuci ... mie nu prea mi se pare corect sa ti se bage asa ceva pe gat ... mai ales ca taica-miu sta in Galati, unde e deja AJVPS ... dar in sfarsit ...
Da e oarecum ciudata treaba .... eu am viza pusa de la inceputul lunii dar inca nu am auzit nimic cum ca ar fi inceput sa distribuie cartoanele ANPA