pescuit pe batranul siret-bacau-adjud

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud

Mesaj de MuskMd » 09 Iun 2012, 06:30

Merci fain Ionut.
Sper sa am timp sa ajung :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 09 Iun 2012, 08:54

Fir intins :twisted:
Intotdeauna C&R

mihai202
junior
junior

Mesaj de mihai202 » 12 Iun 2012, 13:13

Duminica am fost eu la o iesela scurta in zona adjudu vechi ,de pescuit doar in gura canalului pentru ca desi curgea o poarta cursul vechi era negru si la vale de pod tulbura siretul rau de tot, cica e nus ce piriu care a venit mare si tulbure sau poate e de la balastierele de pe insula dintre canal si cursul vechi desi nu am mai vazut pina acu sa se tulbure de la spalat pieris cursul vechi
Ionut vineri dupamiza o intind la peste cel mai probabil la ciuslea

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 12 Iun 2012, 15:49

Pai...si, in gura canalului ce ai facut?Zi tot :lol:
As veni si eu, dar sunt in Bucuresti, am inceput sesiunea, si de acu vreo luna-doua nu cred ca mai dau pe la Onesti,dar dupa sesiune, pana sa vin acasa, trag o fuga la Dunare :twisted: ...Fire intinse
Intotdeauna C&R

mihai202
junior
junior

Mesaj de mihai202 » 13 Iun 2012, 08:39

pai nu am facut mai nimica ca venisem mai mult la o gratareala de duminica si nu am avut decit niste rime o varga inelata de 6 m si una de dat la fund de 3 m , am ciugulit bibanei cit palma mai mult pentru satisfactia asistentei (a se citi ficamea) care au facut cale intoarsa la fel de rapid , in rest nimic spectaculos,bine nici nu mi-am dat deloc interesul ca eram ocupat cu greterul berea rece si altele pacolo :lol1:

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 13 Iun 2012, 09:16

Si eu saptamana trecuta am facut recital cu bibani pana mai spre seara,cand am inceput sa dau dupa salau.Trista este mentalitatea ciobanilor de pe acolo care,inarmati cu 2 twistere au luat si icra de salau,si se minunau ca eu iau salai un pic mai mari si le dau drumul.M-au prins intr-un moment de neatentie si mi-au vazut geanta si s-au minunat de cate twistere car dupa mine.Ii pusesera si gand....rau ,gentii,sa zicem,dar n-au indraznit nimic, ca stateam cu securea la vedere, agatata de geanta.Le-am zis ca asta e unul din secrete, sa gasesti guma potrivita, si de aia car dupa mine ca hamalul, si ca ar fi bine macar pe aia mici sa ii elibereze."N-ai tu treaba bre ca si astia mici sunt buni", halal raspuns...dupa cum ziceam...ciobani
Intotdeauna C&R

mihai202
junior
junior

Mesaj de mihai202 » 14 Iun 2012, 10:49

Asta combinat cu faptul ca in lac la padureni numa cu dinamita nu dau(ca aia face zgomot) ca in rest vezi de toate cele pacolo au dus la o disparitie in masa a pestelui din zona adjudu vechi(si aici ma refer la toate speciile)
Ti minte ionut ce partide de somn faceam acolo si salau frumos si crap acuma pauza, parca e dat cu otrava

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 14 Iun 2012, 11:44

Despre somn pot sa zic ca ar mai fi,dar nu pentru mult timp,despre crap nu pot sa ma pronunt, dar salaul sigur are sanse sa supravietuiasca, el fiind (inca) destul de prezent in zona Adjudului Vechi.Problema o reprezinta ciobanii care a doua zi erau cu telefoanele la ureche in cautare de clienti pentru strapazanii mai mari cu o idee decat twisterele :wallbash:
Aceiasi ciobani care au tupeu sa se laude cu pescuit la japca si la plase, in zona...ca doar nu le pasa de nimeni si de nimic...
Intotdeauna C&R

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 14 Iun 2012, 11:58

mihai202 scrie:Asta combinat cu faptul ca in lac la padureni numa cu dinamita nu dau(ca aia face zgomot) ca in rest vezi de toate cele pacolo au dus la o disparitie in masa a pestelui din zona adjudu vechi(si aici ma refer la toate speciile)
Ti minte ionut ce partide de somn faceam acolo si salau frumos si crap acuma pauza, parca e dat cu otrava
Rar am vazut loc mai fain pentru rapitor , atat in gura canalului de fuga cat si mai jos , la digul 4 ,parca asa ii zice mai jos de pod , ce anafoare ce caderi de apa , ce avati ar trebui sa fie pe acolo ,ce salai .Dar pe cat de bun e locul pe atat mi s-a parut de lipsit de peste , poate am nimerit eu intr-o perioada proasta dar daca se braconeaza pe lac la Padureni cam nasol ,ca nu prea mai are de unde urca .

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 14 Iun 2012, 12:16

Se braconeaza, se braconeaza si iar se braconeaza...Din pacate, Catalin...pe lacul de la Padureni sunt vesnic intinse plase.Daca spre partea dinspre baraj sunt mai rare,in coada, spre Pufesti, lacul este taiat de plase..si, din auzite, au aparut electricienii care chiar fac prapad.Sansele de reproducere ale unui peste atins de electricieni dar care a scapat sunt, din pacate, minime.
Intotdeauna C&R

Scrie răspuns