pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
azi trotus .... 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Eu am fost la ciuslea de joi de la prinz pina simbata la ora 8-9 , exlusiv dupa rapitor atit cu momeli naturale pestici coropei si rime cit si la gume linguri cicade si alte cele , dar slabut tare singuru peste care mai ciugulea din cind in cind era caraselul cit palma in rest pauza totala....2 moace luate la rime in 2 nopti 1 strapi sub 500 gr la oblete pus pe un jig si vro 10 de bibanei luati la cicada de 4gr
- Ionut Petrea
- veteran
S-a incalzit foarte tare,inclin sa cred ca si din cauza asta nu prea merge.Eu vara am avut activitate pe Siret(si de fapt nu numai acolo) doar pe culori stridente(charteuse, verde, firetiger...) si asta in intervalul orar 03:00 - 06:00.Pe lumina nu am prins asta vara nici un salau, poate doar-unul doi inainte sa se intunece...
Mai e Ciuslea la fel de populat de oameni?Auzisem acu vreo doi ani ca erau noapta atatea lumini pe balta de la starleti si lanterne ca nu-ti mai trebuia lanterna?
Mai e Ciuslea la fel de populat de oameni?Auzisem acu vreo doi ani ca erau noapta atatea lumini pe balta de la starleti si lanterne ca nu-ti mai trebuia lanterna?

Intotdeauna C&R
Exact asa era si acuma foarte multa lume desi accesul e de 10 ori mai greu acuma fata de anu trecut, ai de carat bagaje de-ti ies ochii,
Nui vorba de perioada sau de culoarea gumei, pur si simplu nui in zona sau daca e e f rar, zic asta pentru ca am avut mrenute obleti beldita si le scoteam dupa 3-4 ore neatinse,iar pestisori in apa foarte putin fata de anu trecut, poate inca nu a urcat ,poate dupa caldurile astea sa inceapa sa urce .. cine stie
Oricum saptamina asta schimb macazul si o sa ma duc in extrema cealalta ca acolo am inteles pe surse ca mai misca ceva
Nui vorba de perioada sau de culoarea gumei, pur si simplu nui in zona sau daca e e f rar, zic asta pentru ca am avut mrenute obleti beldita si le scoteam dupa 3-4 ore neatinse,iar pestisori in apa foarte putin fata de anu trecut, poate inca nu a urcat ,poate dupa caldurile astea sa inceapa sa urce .. cine stie
Oricum saptamina asta schimb macazul si o sa ma duc in extrema cealalta ca acolo am inteles pe surse ca mai misca ceva
Asa cum ziceam am schibat macazul am fost vineri sera si simbata la racaciuni pe canal in curba atit la stational cu rime si pestici cit si la gume
rezultate .... inafara de 2 somotei mai rasariti prinsi pe rime ma zapacit strapazanul mic sub 20 cm, dimineta si sera nu era lanseu fara atac ,am ajuns sa dau cu cele mai mari shaduri din trusa in speranta ca voi scapa de maimutele astea mici dar m-am inselat,
Culmea e ca vineri spre simbata noapte am avut o trasatura la floare de rima urmata de un dril destul de energic iar la mal sa dovedit a fi contrar asteptarilor mele un salau de aprox 1m lungime agatat superficial care in momentul in care a dat de aer a scuturat energic din cap si dus a fost
rezultate .... inafara de 2 somotei mai rasariti prinsi pe rime ma zapacit strapazanul mic sub 20 cm, dimineta si sera nu era lanseu fara atac ,am ajuns sa dau cu cele mai mari shaduri din trusa in speranta ca voi scapa de maimutele astea mici dar m-am inselat,
Culmea e ca vineri spre simbata noapte am avut o trasatura la floare de rima urmata de un dril destul de energic iar la mal sa dovedit a fi contrar asteptarilor mele un salau de aprox 1m lungime agatat superficial care in momentul in care a dat de aer a scuturat energic din cap si dus a fost

- Ionut Petrea
- veteran
Cand vin la Onesti poate tragem o fuga acolo.De mult tot vreau sa merg pe acolo. 

Intotdeauna C&R
Pana la urma unde se pescuieste ce-l mai bine ?
- Ionut Petrea
- veteran
pe apa...mirthbomb scrie:Pana la urma unde se pescuieste ce-l mai bine ?

Intotdeauna C&R
la Calimanesti la baraj, numai strapi insa doar dimineata devreme si seara, pe caldura n-a vrut deloc
Cand ai fost , au terminat aia lucrarile la baraj ?nila scrie:la Calimanesti la baraj, numai strapi insa doar dimineata devreme si seara, pe caldura n-a vrut deloc