Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- lucian_flo
- senior
taxa si ...altele
Salve tuturor!Sunt romascan de loc si am pescuit f. mult atat pe Moldova cat si pe Siret...si ...pe cele doua la un loc!( in loc. Ion Creanga ,Moldova se varsa in Siret) si deci sunt pescar de apa curgatoare( cred ca e cel mai frumos si complex pescuit!).Acum 10 ani m-am mutat la Botosani si de atunci merg la baraj la Stanca -Costesti.Anul acesta-2009- mi-am luat de la Iasi noul permis emis de ANPA si cand am plecat sa-l vizez la U.M. imi spune subofiterul ca nu trebuia sa platesc acei 50 Ron, deoarece, incepand cu 1 iulie 2009 nu se mai percepe nici o taxa.Mi l-a vizt, deci NU MAI PLATITI LA TREZORERIE NIMIC.Miercuri plec pentru 5 zile cu cortul in lacul de linistire si , sper sa prind la dfel de mult peste ca si in anii trecuti.Multi nu inteleg ca la Prut nu faci "performanta" intr-o zi....!
FIR INTINS TUTUROR!
FIR INTINS TUTUROR!
[quote="mihali"]Unde mergeti de aveti nevoie de PG?[/quote]
Eu de loc sunt din Dorohoi si obisnuiesc sa merg pe Prut in zona Oroftiana de unde erau bunicii mei( este un sat pozitionat exact pe granita)...in aceasta zona Prutul se revarsa aproape in fiecare an si ramin niste balti impresionante ca dimensiuni dar si ca peste...practic sunt ''pline'' de crap, caras, stiuca, somn. E destul de dificil sa ajungi la baltile astea pentru ca sunt in mijlocul padurii (la propriu
), trebuie sa mergi citiva kilometri prin padure, nu este drum, dar rezultatele sunt pe masura si este un loc deosebit.
Eu de loc sunt din Dorohoi si obisnuiesc sa merg pe Prut in zona Oroftiana de unde erau bunicii mei( este un sat pozitionat exact pe granita)...in aceasta zona Prutul se revarsa aproape in fiecare an si ramin niste balti impresionante ca dimensiuni dar si ca peste...practic sunt ''pline'' de crap, caras, stiuca, somn. E destul de dificil sa ajungi la baltile astea pentru ca sunt in mijlocul padurii (la propriu

[quote="mihali"][quote="Rellu"] E destul de dificil sa ajungi la baltile astea pentru ca sunt in mijlocul padurii (la propriu
), trebuie sa mergi citiva kilometri prin padure, nu este drum, dar rezultatele sunt pe masura si este un loc deosebit.[/quote]
Suna frumos![/quote]
Promit sa vin si cu poze...voi ajunge pe acolo prin august si voi posta fotografiile (imediat ce le developez)
)))))

Suna frumos![/quote]
Promit sa vin si cu poze...voi ajunge pe acolo prin august si voi posta fotografiile (imediat ce le developez)

Miercuri plec pentru 5 zile cu cortul in lacul de linistire si , sper sa prind la dfel de mult peste ca si in anii trecuti.Multi nu inteleg ca la Prut nu faci "performanta" intr-o zi....!
FIR INTINS TUTUROR!
@sorin_bt
Te asteptam cu rezultatele si eventual niste foto cu pestii care merita fotografiati
FIR INTINS TUTUROR!
@sorin_bt
Te asteptam cu rezultatele si eventual niste foto cu pestii care merita fotografiati

- lucian_flo
- senior