Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 10 Iul 2009, 13:44

Si pentru care zona te pregatesti?

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 10 Iul 2009, 14:35

Oricum sunt citeva balti cu adincimi ceva mai mari (3-4 metri) rezultate din excavatiile facute, balti in care setcile nu sunt chiar asa eficiente...ar trebui sa mai fie peste

La fel si cu balta de la Lozna. Oricat ar bracona, este foarte adanca si inca se mai prind exemplare frumoase dar mai rare.

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 10 Iul 2009, 15:18

Unde mergeti de aveti nevoie de PG?

sorin_bt
utilizator nou
utilizator nou

taxa si ...altele

Mesaj de sorin_bt » 10 Iul 2009, 15:33

Salve tuturor!Sunt romascan de loc si am pescuit f. mult atat pe Moldova cat si pe Siret...si ...pe cele doua la un loc!( in loc. Ion Creanga ,Moldova se varsa in Siret) si deci sunt pescar de apa curgatoare( cred ca e cel mai frumos si complex pescuit!).Acum 10 ani m-am mutat la Botosani si de atunci merg la baraj la Stanca -Costesti.Anul acesta-2009- mi-am luat de la Iasi noul permis emis de ANPA si cand am plecat sa-l vizez la U.M. imi spune subofiterul ca nu trebuia sa platesc acei 50 Ron, deoarece, incepand cu 1 iulie 2009 nu se mai percepe nici o taxa.Mi l-a vizt, deci NU MAI PLATITI LA TREZORERIE NIMIC.Miercuri plec pentru 5 zile cu cortul in lacul de linistire si , sper sa prind la dfel de mult peste ca si in anii trecuti.Multi nu inteleg ca la Prut nu faci "performanta" intr-o zi....!
FIR INTINS TUTUROR!

Rellu
junior
junior

Mesaj de Rellu » 11 Iul 2009, 08:58

[quote="mihali"]Unde mergeti de aveti nevoie de PG?[/quote]

Eu de loc sunt din Dorohoi si obisnuiesc sa merg pe Prut in zona Oroftiana de unde erau bunicii mei( este un sat pozitionat exact pe granita)...in aceasta zona Prutul se revarsa aproape in fiecare an si ramin niste balti impresionante ca dimensiuni dar si ca peste...practic sunt ''pline'' de crap, caras, stiuca, somn. E destul de dificil sa ajungi la baltile astea pentru ca sunt in mijlocul padurii (la propriu :D), trebuie sa mergi citiva kilometri prin padure, nu este drum, dar rezultatele sunt pe masura si este un loc deosebit.

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 11 Iul 2009, 18:36

Rellu scrie: E destul de dificil sa ajungi la baltile astea pentru ca sunt in mijlocul padurii (la propriu :D), trebuie sa mergi citiva kilometri prin padure, nu este drum, dar rezultatele sunt pe masura si este un loc deosebit.
Suna frumos!

Rellu
junior
junior

Mesaj de Rellu » 12 Iul 2009, 11:37

[quote="mihali"][quote="Rellu"] E destul de dificil sa ajungi la baltile astea pentru ca sunt in mijlocul padurii (la propriu :D), trebuie sa mergi citiva kilometri prin padure, nu este drum, dar rezultatele sunt pe masura si este un loc deosebit.[/quote]

Suna frumos![/quote]

Promit sa vin si cu poze...voi ajunge pe acolo prin august si voi posta fotografiile (imediat ce le developez) :))))))

Rellu
junior
junior

Mesaj de Rellu » 13 Iul 2009, 14:10

Miercuri plec pentru 5 zile cu cortul in lacul de linistire si , sper sa prind la dfel de mult peste ca si in anii trecuti.Multi nu inteleg ca la Prut nu faci "performanta" intr-o zi....!
FIR INTINS TUTUROR!

@sorin_bt
Te asteptam cu rezultatele si eventual niste foto cu pestii care merita fotografiati :D

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 13 Iul 2009, 15:03

Fir intiiiiiiiiiiiiins!

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 14 Iul 2009, 10:25

Ati mai fost pe Siret ? Acum este foarte mare dar inca relativ limpede.

Scrie răspuns