Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_05
- utilizator nou
relu. multumesc pentru amabilitate baltile de care am vorbit sunt diferite am sa ma mai interesez de balta care faci tu referire nu am fost pe unde zici tu nici o data Eu deobicei merg la Prut la Oroftiana Orodistea Mitoc Ripiceni .Am fost sambata duminica luni la Oroftiana apa buna dar slabut 4 somotei 1kg 3 mrenute 400gr si doua rateuri noaptea crap destul de mare locul este cam dificil cu multi copaci in apa dar numai acolo il gasesti poate cu alta ocazie va poposi la mine in juvelnic Numai bine si sa nu ne perdem speranta
- lucian_flo
- senior
Sint in virsta de 63 ani dar pasionat de pescuit ptr. ca este singurul lucru care ma face sa mai fac miscare, vreau sa stiu cum pot sa ajung pe SIRET in amonte de Balastiera de la Mihailesti, pescuiesc de 20 ani numai
la spining, am fost foarte multumit pina anul trecut de baltile de la Zvoristea dar acum s- au degradat, datorita braconajului si invadarii cu iarba.
la spining, am fost foarte multumit pina anul trecut de baltile de la Zvoristea dar acum s- au degradat, datorita braconajului si invadarii cu iarba.
[quote="costica_05"]relu. multumesc pentru amabilitate baltile de care am vorbit sunt diferite am sa ma mai interesez de balta care faci tu referire nu am fost pe unde zici tu nici o data [/quote]
Cu placere costica_05!
Am mai aflat si eu citeva chestii! Balta Capitanului de acre ziceai este situata in Baranca, sau, ma rog, in imediata vecinatate a satului.
balta de care zic eu este chiar in padure si e formata in urma revarsarii Prutului...zonei respective i se mai spune si Prutul Vechi...
Numai bine!
Cu placere costica_05!
Am mai aflat si eu citeva chestii! Balta Capitanului de acre ziceai este situata in Baranca, sau, ma rog, in imediata vecinatate a satului.
balta de care zic eu este chiar in padure si e formata in urma revarsarii Prutului...zonei respective i se mai spune si Prutul Vechi...
Numai bine!
- lucian_flo
- senior
- lucian_flo
- senior