Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 14 Iul 2009, 11:08

Sambata dupa amiaza am fost inainte sa inceapa ploaia. Apa putin tulbure. S-a prins binisor - vreo 7 cleni la Salmo Tiny si River2Sea. Avatul nu a vrut sa iasa. Am sa pun si poze dar inca nu le-am descarcat.

Pe malul celalalt dadea cineva la visina si cat am stat acolo a prins doar unul.

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 14 Iul 2009, 11:18

lucian_flo scrie:Sambata dupa amiaza am fost inainte sa inceapa ploaia.
Tot la Talpa?

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 14 Iul 2009, 19:14

La Lunca in balastiera.

costica_05
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de costica_05 » 15 Iul 2009, 19:46

RELU te rog daca vrei sami spui de baltile acelea care leai descris acum citeva zile de la Oroftiana sunt cumva balta Capitanului de la Baranca si mai sint vreo trei care nu imi aduc aminte cum se numesc ? Eu am fost acum 2 ani dar nu am stat decat doua ore apoi am plecat pe prut la 905 la Oroftiana Cit am stat acolo am vazut citeva stiuci atacind dar era cam cosor si nu puteam sa dau la lingurita nici pestisori nu aveam Despre baltile acestea ai povestit tu ? Anul acesta am fost in fiecare sambata si mam intors duminica de cind sa deschis la Prut numai la Oroftiana la 905 906. 907 dar slabut 2 .3. somotei 1kg cate o mrenuta de 500 gr. iar sambata ce a trecut am avut un crap prins noaptea dar ploa foarte tare si nu lam auzit cind a tras a avut tot timpul sa ser bage sub mal intro rachita si nu lam putut scoate avea cam 4 kg. acum sambata merg pe 3 zile la Ripiceni sa vad ce succes am sa am find si luni sarbatoare numai daca va fi vreme si sa se mai limpezeasca ca era cam tulbur .Daca vrei sami raspunzi la intrebare iti multumesc asi dori sa ma lamuresc in legatura cu baltile acelea daca sunt altele asi dori sa le cunosc.STIMA

Rellu
junior
junior

Mesaj de Rellu » 16 Iul 2009, 09:33

Nu le stiu dupa nume....balta Capitanului nu imi spune nimic..dar iti pot explica pe unde am ajuns acolo si te poti lamuri daca vorbim de acelasi loc.
Intri in Oroftiana; la un moment dat drumul se bifurca, un drum face stinga si altul merge inainte peste un podet( spre Darabani). Mergi pe cel spre stinga, treci de un bar situat pe partea dreapta si dupa ultima casa de pe dreapta este un drum. Mergi pe drumul ala pina ajungi in padure. Eu aici lasam masina la margine si intram pe jos pina la balta. Nu stiu daca e balta de care zici tu dar este foarte mare. Localnicii mai pescuiesc in ea la cosuri, si prind crap destul de mare - 4,5 kile.
Anul asta nu am fost inca deci nu mai stiu cum arata peisajul...poate e inundat, habar nu am.
In ce zona mergi pe Prut? Tot pe partea asta sau mergi spre Darabani si cobori valea la stina?
Numai bine!

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 17 Iul 2009, 16:37

Ce ati mai facut la balastiera? Am incercat din nou cu "vobler alergand dupa musca" si a mers frumos.

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 20 Iul 2009, 11:48

Am mers joi pe Siret in zona Mihaileni. Dupa baraj mai la vale este o draglina ce scoate balastru din rau. Am pescuit inaintea draglinei cu vreo 50 de metri si pot sa spun ca nam prins atata clean in viata mea. Incepand de pe la ora 7 seara si pana s-a intunecat a mers extraordinar, toti la vobler River2 Sea - baby crank.

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 20 Iul 2009, 11:55

lucian_flo scrie:Am pescuit inaintea draglinei cu vreo 50 de metri ...
:lol: M'ai gasit! Sa fie un inceput prielnic.

mante
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mante » 20 Iul 2009, 12:22

stie cineva cum se prezinta siretul in zona bucecea?e tulbure?

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 20 Iul 2009, 12:28

Am fost intai la Lunca in balastiera si venea apa tulbure tocmai de la draglina asta. Si din aproape in aproape am depistat si noi locul.

Scrie răspuns