Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 09 Iul 2009, 10:39

ciprian ungureanu scrie:Mai scrieti ceva si despre capturi si locuri de pescuit in jud.Botosani :!: :?:
Era mult mai interesant topicu :(
Corect!!! Deci ...despre peste si pescuit.

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 09 Iul 2009, 10:47

Probabil ca peste vreo 5 ani o sa fie loc bun de pescuit si barajul care se construieste in zona Zvoristea, insa vor disparea baltile...alt loc in BT (dar nu rapitori - sunt f.rari) ar fi barajul de la Ionaseni, din pacate cam braconat....sau Stanca-Prut, ca tot s-a deschis...in rest, cam greu cu rapitorii pe baraje....se merita incercat pe curgator pe Siret si Prut, la voblere si linguri....

CipU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CipU » 09 Iul 2009, 11:02

Mai este o balta la Lozna la turbarie care tinea stiuca.mai stiti ceva de ea :?:
Pe acolo am prins primele pescuind la rapitor
La baltile de la Zvoristea acum cativa ani se mai agata cite una la 1-2 kg
Am fost anul asta prin aprilie dar nu am reusit decat cateva foarte mici si una scapata mai de doamne ajuta.Barajul asta se construieste de prin 85.Cam cand se termina ?
Acum multi ani erau niste ramasite de la Siret , intre Varfu campului si ioneseni.Intra apa si peste prin ele cand venea Siretul mare .Se mai prindea si pe acolo. Mai exista ?

Rellu
junior
junior

Mesaj de Rellu » 09 Iul 2009, 15:37

[quote="ciprian ungureanu"]
La baltile de la Zvoristea acum cativa ani se mai agata cite una la 1-2 kg
Am fost anul asta prin aprilie dar nu am reusit decat cateva foarte mici si una scapata mai de doamne ajuta.Barajul asta se construieste de prin 85.Cam cand se termina ?
Acum multi ani erau niste ramasite de la Siret , intre Varfu campului si ioneseni.Intra apa si peste prin ele cand venea Siretul mare .Se mai prindea si pe acolo. Mai exista ?[/quote]

La Zvoristea merg mai mult pentru frumusetea locului...personal nu am prins stiuci mai mari de 1,5 kg dar un prieten a prins o stiucana de 5 kg. Asta se intimpla acu' vreo 3 ani... intre timp am vazut multi ''pescari'' la setca pe acolo asa ca nu stiu ce a mai ramas...

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 10 Iul 2009, 07:36

Anul trecut de fiecare data cand am mers la balti la Zvoristea am vazut si braconieri. Dar nu se multumeau cu o balta, bagau plase in cate doua trei. Am sunat o data la 112, mi-au facut legatura la politia Suceava dar degeaba, nu a venit nimeni.

Rellu
junior
junior

Mesaj de Rellu » 10 Iul 2009, 08:46

[quote="lucian_flo"]Anul trecut de fiecare data cand am mers la balti la Zvoristea am vazut si braconieri. Dar nu se multumeau cu o balta, bagau plase in cate doua trei. Am sunat o data la 112, mi-au facut legatura la politia Suceava dar degeaba, nu a venit nimeni.[/quote]

Oricum sunt citeva balti cu adincimi ceva mai mari (3-4 metri) rezultate din excavatiile facute, balti in care setcile nu sunt chiar asa eficiente...ar trebui sa mai fie peste...

Rellu
junior
junior

Mesaj de Rellu » 10 Iul 2009, 10:31

Stiti ceva despre faptul ca nu se mai plateste txa de 50 ron pentru PG?
Un amic ar fi sunat la PF si i s-a spus ca nu mai exista aceasta taxa de citeva zile...trebuie mers cu permisul pentru viza dar nu se mai plateste taxa. Confirmati sau infirmati daca ati auzit ceva!

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 10 Iul 2009, 10:46

E adevarat

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 10 Iul 2009, 10:55

Asa este!

Rellu
junior