Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Care-i diferenta intre curgator si baraje? Dar pe barajul de la Stanca? Pare-mi-se ca nimeni n-a facut vreun contract cu ANPA, nici macar AJVPS-ul. Nasoleala e ca nimeni nu elibereaza permisul ANPA in Botosani si Suceava. Pe Fotea( seful ANPA Iasi) nu-l prea intereseaza pescuitul sportiv. Eu mi-am facut permis ANPA la Crisan (TL), la paznicul de acolo...un alt amic si-a facut la Chilia Veche (tot TL), cum treci Dunarea la Galati, te intampina o toneta: " Momeli si permise de pescuit ". Dar noi suntem in alta tara...
- lucian_flo
- senior
Sti de ce ? Pentru ca esti tanar. Laughing MAi este timp. Laughing
Da intr-adevar, aveti dreptate. Sunt inca incepator in pescuitul pe rau. Dar imi doresc foarte mult sa vad controale mai dese. Intr-un an si jumatate de cand pescuiesc pe Siret in 80% din partide am vazut braconieri (cu plase, setci, ecrane...). Chiar acum vreo doua saptamani un braconier imi oferea cica "pesti sa duc acasa la pisica" si erau toti puiet de avat si clean.
Filiala ANPA pentru judetele Botosani si Suceava este la Falticeni.Nasoleala e ca nimeni nu elibereaza permisul ANPA in Botosani si Suceava.
Stiu, ai dreptate.Si chiar daca ar fi controale, pe cine sa controleze? Ca nu ramane pe mal decat "unditarul". Ma mira ca acum, cu o tehnica ce este la dispozitie chiar si braconierului, cei de la ANPA&AJVPS nu'i vad. Sa cred ca batalia se da doar pe permise?lucian_flo scrie:Chiar acum vreo doua saptamani un braconier imi oferea cica "pesti sa duc acasa la pisica" si erau toti puiet de avat si clean.
Adineauri mi-am luat si eu permisul ANPA!
Intr-adevar 30 ron si se completeaza pe loc cu numele si CNp-ul platitorului. Deci procedura ar fi asta: platit 30 RON la trezorerie + facut copie CI + completat cerere de eliberare permis(se gaseste pe site-ul lor - www.anpa.ro) = permis.
L-am intrebat pe angajatul respectiv care e faza cu AJVPS-urile, de ce pe unele acumulari sunt ''probleme''. Raspunsul lui este ca unele ape sunt populate (nu neaparat concesionate), repet , POPULATE de catre asociatiile de pescuit sportiv, caz in care a recunoscut ca este necesara afilierea la respectiva asociatie. E un talmes balmes incredibil, va dati seama ca toate asociatiile pot sustine ca au facut populari....
cel putin imi ramin Prutul si Siretul...
Intr-adevar 30 ron si se completeaza pe loc cu numele si CNp-ul platitorului. Deci procedura ar fi asta: platit 30 RON la trezorerie + facut copie CI + completat cerere de eliberare permis(se gaseste pe site-ul lor - www.anpa.ro) = permis.
L-am intrebat pe angajatul respectiv care e faza cu AJVPS-urile, de ce pe unele acumulari sunt ''probleme''. Raspunsul lui este ca unele ape sunt populate (nu neaparat concesionate), repet , POPULATE de catre asociatiile de pescuit sportiv, caz in care a recunoscut ca este necesara afilierea la respectiva asociatie. E un talmes balmes incredibil, va dati seama ca toate asociatiile pot sustine ca au facut populari....
cel putin imi ramin Prutul si Siretul...

storm,nu ma contrazic.Ca si Marcel Gheorghita am permis ANPA si am platit si la AJVPS tocmai pentru a pescui in liniste.Faptul ca AJVPS Suceava a contestat ordinul ANPA are si un revers :contestind ordinul ANPA nu a mai avul dreptul de a cere imputernicire pentru ca personalul sau sa poata sa constate si sa incheie acte de contraventie si infractiune la legea pescuitului.
Oricum lege se va modifica si poate apare cit mai repede pentru ca e o harababura de nedescris .
Rellu si cam unde iti rupeai tu degetele ca sa nu mai poti posta? In usa cind plecai grabit la pescuit
? Vezi ca stiu sa citesc si printre rinduri? 
Mihali citeste cele postate de filiala Prieteni Pescari din Pascani si apoi vorbeste ! Si copiilor la scoala tot asa le spui: jandarmi =teroristi?
Oricum lege se va modifica si poate apare cit mai repede pentru ca e o harababura de nedescris .
Rellu si cam unde iti rupeai tu degetele ca sa nu mai poti posta? In usa cind plecai grabit la pescuit

Mihali citeste cele postate de filiala Prieteni Pescari din Pascani si apoi vorbeste ! Si copiilor la scoala tot asa le spui: jandarmi =teroristi?
@NUCUS
Rellu si cam unde iti rupeai tu degetele ca sa nu mai poti posta? In usa cind plecai grabit la pescuit ? Vezi ca stiu sa citesc si printre rinduri?
Ruptul degetelor era doar o gluma...faptul ca incerci in continuare sa afli cam pe unde as fi putut sa mi le rup imi arata ca nu te prinzi la glume si ca nici nu stii sa citesti printre rinduri...sau poate sint niste incercari nereusite de a-mi raspunde ironic...
Ar fi frumos daca am reusi sa discutam ca niste oameni civilizati...doar nu suntem dusmani aici...dar vad ca te incapatinezi sa ataci persoanele si nu ideile exprimate. Nu ar trebui sa fie asa!
Rellu si cam unde iti rupeai tu degetele ca sa nu mai poti posta? In usa cind plecai grabit la pescuit ? Vezi ca stiu sa citesc si printre rinduri?
Ruptul degetelor era doar o gluma...faptul ca incerci in continuare sa afli cam pe unde as fi putut sa mi le rup imi arata ca nu te prinzi la glume si ca nici nu stii sa citesti printre rinduri...sau poate sint niste incercari nereusite de a-mi raspunde ironic...
Ar fi frumos daca am reusi sa discutam ca niste oameni civilizati...doar nu suntem dusmani aici...dar vad ca te incapatinezi sa ataci persoanele si nu ideile exprimate. Nu ar trebui sa fie asa!