Mai sunt pescari si din alba iulia!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 26 Apr 2009, 13:53

n-am inteles o treaba din mesajul tau: care-i problema cu cei ce pescuiau cu pestisor?

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Apr 2009, 14:33

radov1c1 scrie:Am auzit niste zvonuri ca in data de 25 aprilie pe balta lancram niste politisti au luat la puricat pe toti cei ce pescuiau "la stiuca" cu nada, pestisor, viermi si alte momeli din astea artificiale. Sunt curios daca stie cineva mai multe detalii despre aceasta actiune, daca a depus cineva plangere sau politia s-a autosesizat, sau alte detalii picante. Ati auzit de acest control sau este doar o fabulatie? oricum felicit pe cei ce au initiat actiunea . fire intinse!!

si eu sunt al naibii de incantat, cat mai des sa fie controale pe balta aia, ca de fiecare data cand ma duc, abia ma furisez sa arunc si eu o lingura la mama stiuca!
nu am auizt nimic, dar astept cu interes vesti cum au decursul lucrurile :D :twisted: !
cum e muresul, nu am apucat sa-l vad de doua saptamani, mereg la i lingura ceva?
pe unde ati mai fost voi albaiulieni la pescuit (pe balti , ma refeream, normal) ca stim ca e prohibitie?
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

radov1c1
junior
junior

Mesaj de radov1c1 » 26 Apr 2009, 17:22

MihaiV scrie:n-am inteles o treaba din mesajul tau: care-i problema cu cei ce pescuiau cu pestisor?
daca pestisorul era cumparat de la pescarie sau prins intr-o balta privata, nici o problema, dar daca era prins din balta de la Lancram atunci e o problema :oops: . Cum au demonstat pescarii de unde este pestele din carilg, treba lor nu cunosc, tot respectul pentru cei care nu l-au luat din balta de acolo.
@Marius Popa muresul e inca tulbure, dar poti cauta stiuca in canalele in care a intat apa cand a fost muresul mare.
Devoted to fishing

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 26 Apr 2009, 17:52

@Marius Popa muresul e inca tulbure,
:shock: :shock: :shock:
Frate cu asta m-ai blocat!Cum dreaq sa fie tulbure?!Eu am fost ieri si este excelent pentru lingura...Dovada ca se prinde la artificiale!
Este mai curat cu mult ca a treia zi de Pasti cand era sa-mi smulga batul din mana la oscilanta! :lol: Asa ca ...Fir intins!

Ps: atentie mare ca pe Mures (prohibitia ,deh!) ,uneori, stiuca are mustati... :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Apr 2009, 20:10

MihaiV scrie:n-am inteles o treaba din mesajul tau: care-i problema cu cei ce pescuiau cu pestisor?
si cu pestisor si fara pestisor tre luati la puricat toti baboierii de pe balta, mai ales duminica, cand tot omul merge acolo, la un gratar, si pe urma mai scoate o boxa, apoi scoate arsenalul, si se-tinde tata, cat vezi cu ochi, spatiu de 10m intre bete, !
si mai vine un spiningar, si saracul se furiseaza pe linga ei, mai gaseste un loc amarat si mai da si el cu batul!
cam asta e treaba!
serios zamfi, tre sa ies si eu, sper sa nu dau de mustaciosi!
si cam, ce crezi ca ti-o smuls mana? :?: :D
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 26 Apr 2009, 20:13

Mustacios... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

radov1c1
junior
junior

Mesaj de radov1c1 » 26 Apr 2009, 21:16

@zamfi- nu vorbesc prostii, la noi (10 km aval de alba iulia)muresul este tulbure. nu stiu carui fapt se datoreaza acest lucru, poate ampoiul a venit tulbure.
Devoted to fishing

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Apr 2009, 21:23

nono , ampoiul e ca lacrima!e posibil sa fi prins o zi cand sebesul era mare (lacul), mai sunt si balastiere, ar fi variante!
Imagine
Fii pescar nu talhar.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 26 Apr 2009, 21:27

lucra draglina la Miraslau

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 27 Apr 2009, 08:46

radov1c1 scrie:@zamfi- nu vorbesc prostii, la noi (10 km aval de alba iulia)muresul este tulbure. nu stiu carui fapt se datoreaza acest lucru, poate ampoiul a venit tulbure.
Tarnava baieti, Tarnava.....
De acolo e problema...

Scrie răspuns