Mai sunt pescari si din alba iulia!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
radov1c1 scrie:Am auzit niste zvonuri ca in data de 25 aprilie pe balta lancram niste politisti au luat la puricat pe toti cei ce pescuiau "la stiuca" cu nada, pestisor, viermi si alte momeli din astea artificiale. Sunt curios daca stie cineva mai multe detalii despre aceasta actiune, daca a depus cineva plangere sau politia s-a autosesizat, sau alte detalii picante. Ati auzit de acest control sau este doar o fabulatie? oricum felicit pe cei ce au initiat actiunea . fire intinse!!
si eu sunt al naibii de incantat, cat mai des sa fie controale pe balta aia, ca de fiecare data cand ma duc, abia ma furisez sa arunc si eu o lingura la mama stiuca!
nu am auizt nimic, dar astept cu interes vesti cum au decursul lucrurile

cum e muresul, nu am apucat sa-l vad de doua saptamani, mereg la i lingura ceva?
pe unde ati mai fost voi albaiulieni la pescuit (pe balti , ma refeream, normal) ca stim ca e prohibitie?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
daca pestisorul era cumparat de la pescarie sau prins intr-o balta privata, nici o problema, dar daca era prins din balta de la Lancram atunci e o problemaMihaiV scrie:n-am inteles o treaba din mesajul tau: care-i problema cu cei ce pescuiau cu pestisor?

@Marius Popa muresul e inca tulbure, dar poti cauta stiuca in canalele in care a intat apa cand a fost muresul mare.
Devoted to fishing
@Marius Popa muresul e inca tulbure,

Frate cu asta m-ai blocat!Cum dreaq sa fie tulbure?!Eu am fost ieri si este excelent pentru lingura...Dovada ca se prinde la artificiale!
Este mai curat cu mult ca a treia zi de Pasti cand era sa-mi smulga batul din mana la oscilanta!

Ps: atentie mare ca pe Mures (prohibitia ,deh!) ,uneori, stiuca are mustati...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
si cu pestisor si fara pestisor tre luati la puricat toti baboierii de pe balta, mai ales duminica, cand tot omul merge acolo, la un gratar, si pe urma mai scoate o boxa, apoi scoate arsenalul, si se-tinde tata, cat vezi cu ochi, spatiu de 10m intre bete, !MihaiV scrie:n-am inteles o treaba din mesajul tau: care-i problema cu cei ce pescuiau cu pestisor?
si mai vine un spiningar, si saracul se furiseaza pe linga ei, mai gaseste un loc amarat si mai da si el cu batul!
cam asta e treaba!
serios zamfi, tre sa ies si eu, sper sa nu dau de mustaciosi!
si cam, ce crezi ca ti-o smuls mana?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran