Stai sa vezi lucru dracu:daca ai "noroc" in momentul muscaturii ,o parte din dantura cumetrei poate prinde, cu totul si cu totul intamplatorcum zmeu ti-a smuls-o!
Mai sunt pescari si din alba iulia!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran

nici nu ai pretentii, cand prinzi una mai rasarita de peste 3 kg sa mi-o arati!crap mare este,asta o garantez eu, am vazut de multe ori sarind ca butucul!
v-am salutat!
v-am salutat!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran

salut baieti!ceva miscare prin alba, desi la stationar tot vad masini la podul peste ampoi, dupa bariera , in fiecare dimineata de cateva zile, cand merg la servici!cred ca baga la varsarea ampoiului in mures!
la rapitor ati incercat???
la rapitor ati incercat???

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Am auzit niste zvonuri ca in data de 25 aprilie pe balta lancram niste politisti au luat la puricat pe toti cei ce pescuiau "la stiuca" cu nada, pestisor, viermi si alte momeli din astea artificiale. Sunt curios daca stie cineva mai multe detalii despre aceasta actiune, daca a depus cineva plangere sau politia s-a autosesizat, sau alte detalii picante. Ati auzit de acest control sau este doar o fabulatie? oricum felicit pe cei ce au initiat actiunea . fire intinse!!
Devoted to fishing