Mai sunt pescari si din alba iulia!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 27 Apr 2009, 12:12

radov1c1, referitor la control, nu stiu cine l-a facut dar as fi curios si cine a facut controlul pe ampoi cu vreo 2 sapt. inainte de prohibitie. a fost prima data cand am auzit ca s-a controlat si la juvelnice si s-au dat amenzi pentru retinere de pesti sub dimensiunea legala. de si-ar face treaba tot asa n-ar fi rau
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 27 Apr 2009, 16:38

MihaiV scrie:lucra draglina la Miraslau
Nu chiar... :lol: Ca si Aiudul este aval de Miraslau...Plus ca de acolo pana la Alba mai sunt vreo 5-6 balastiere...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 28 Apr 2009, 19:15

Pescuit de 10 minute, 3 avati, vineri 24 aprilus:

Foarte interesant. Eram ajuns la locul cu pricina de o ora dar am preferat sa "citesc" apa ... iar cum nu era mai nimic de citit/facut, am stat, eu si lanseta, nemontati.
Cand a inceput ploaia, pe la ora 15, frenezie totala ! Sa te ţi ! Sareau obletii precum delfinii :)) Parol.
Dupa 2 minute a inceput si rapitorul sa danseze (sau sa incerce) cu obletii. Doar atunci am montat jucaria de pescuit si in restul de 8 min. pana ploaia a devenit serioasa am agatat 3 avati micuti, 300g, eliberati, salut si-un praz verde :)
Am revenit dupa circa 3 ore, niet ploaie, niet peste.

Asta a fost din sus de podul de la Oarda de Jos, pe semi-balta aceea facuta de draglina. Acea balta este pur si simplu minunata din punct de vedere al speciilor de peste. Se gasesc de toate acolo, vazuti de mine cel putin: avat, salau, stiuca, clean, oblete, platica, morunas, etc., toate existand si in exemplare notabile.

Cam atat de raportat :)
Va salut.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Apr 2009, 19:21

Bun raport!Te mai asteptam... :wink:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 28 Apr 2009, 19:49

radonneus scrie:Pescuit de 10 minute, 3 avati, vineri 24 aprilus:

Foarte interesant. Eram ajuns la locul cu pricina de o ora dar am preferat sa "citesc" apa ... iar cum nu era mai nimic de citit/facut, am stat, eu si lanseta, nemontati.
Cand a inceput ploaia, pe la ora 15, frenezie totala ! Sa te ţi ! Sareau obletii precum delfinii :)) Parol.
Dupa 2 minute a inceput si rapitorul sa danseze (sau sa incerce) cu obletii. Doar atunci am montat jucaria de pescuit si in restul de 8 min. pana ploaia a devenit serioasa am agatat 3 avati micuti, 300g, eliberati, salut si-un praz verde :)
Am revenit dupa circa 3 ore, niet ploaie, niet peste.

Asta a fost din sus de podul de la Oarda de Jos, pe semi-balta aceea facuta de draglina. Acea balta este pur si simplu minunata din punct de vedere al speciilor de peste. Se gasesc de toate acolo, vazuti de mine cel putin: avat, salau, stiuca, clean, oblete, platica, morunas, etc., toate existand si in exemplare notabile.

Cam atat de raportat :)
Va salut.

nimic tendentios inafara legii, nu :) !??
stiu locul, dar sunt si multe agataturi acolo, eu am dat de sub piciorul de pod (de unde sar nebunii vara in mures), de pe partea cealalta, cand e mic muresul se poate intra lejer, dar dupa ce am lasat niste table in 5 minute, am si plecat!un amic, mi-a zis ca acolo a luat , cu ceva ani in urm a, cel mai mare avat , inregistrat in aventuri la pescuit!
si semibalta de la MOVA, ce-i care au exploatat-o asa se numesc, are peste, dar multi dau la morunas,somn , in latura curgatoare, si putem continua!stiuca vara, rupe oglinda apei, poti asista neputincios la spectacol, tre sa stii cu manuirea batului, ca s-o convingi!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Apr 2009, 20:08

Mai baieti m-ati omorat! :lol: Cu locurile voastre...Neaparat trebuie sa vin pana la Alba sa vedem ce si cum... :lol: Cand sunteti dispusi la o intalnire? Nu saptamana asta!Sa vad si eu pe unde "rupe" stiuca aia oglinda apei... :lol: Vorbesc serios! Pe unde se merge?Cum treci podul de masini ,faci stanga? :roll:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 28 Apr 2009, 20:11

mai zamfi, era o figura de stil, dar asa este :D !exact, faci stinga mult!sunt in constructii cu casa, dar demult am zis ca ies cu tine, sa mai impartasesti din experienta, sau viceversa! 8)
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 28 Apr 2009, 20:23

Poftim locatia precisa:

http://maps.google.com/maps?ie=UTF8&ll= ... 3&t=h&z=16

Imaginea din satelit dateaza din 27 martie 2003 ... sa zicem ca in linii mari corespunde. In poza, drumul apare ca fiind intrerupt (...); istorie; acum e ok. Totusi, cand Muresul creste, (inundatii, topirea zapezilor, etc.) se mai intampla sa inunde direct acea "balta".

Se poate intra cu masina pana departe, eu personal parchez cu bun simt, nici macar in apropierea apei. Altii ? Merg cu masina pana-n spumele muresului ... evident deranjeaza pescarii de pe margini dar nu vreau sa reiau ideea cu ghidul nesimtitului :)

Stima !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Apr 2009, 16:39

Multumesc frumos! Tot cu ...stima!

@mariuspopa
Viceversa! :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 29 Apr 2009, 18:54

acum ia baga si ru zamfi satelitu, sa caute locurile tale mirifice de pe linga aiud! :D 8) !ca stiu ca sunt?
baieti , ce ziceti voi sa facem sambata sau duminica, o iesire pin ala lancram , sa vedem cati braconeaza si sa scoatem noi tablele, sa luceasca un pic in apa, ce ziceti?
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns