Mai sunt pescari si din alba iulia!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Apr 2009, 21:05

Din pacate sunt plecat... :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 29 Apr 2009, 22:01

Si eu la fel, pe Valea Ampoitei la cabana/pastrav.

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 04 Mai 2009, 19:45

Cu pastravii s-a terminat, a fost frumos cat mi-a permis vremea. Am pescuit cu o nimfa olive pe carlig de 14, nimfa care s-a dovedit irezistibila.
Apa mica, pastravi indigeni mici dar buni luptatori.

Astazi am mers pana la Oarda de Sus la balta, n-am mai fost de mii de ani :) Am intrebat pescarul ce era acolo, singurul, daca tine balta stiuca ... cica nu, ca acum vreo 5 ani a secat aproape complet, etc.

Ei dar surpriza ! La suprafata apei, veselie de cteno, ten ... cum ii zice; frate dar nu oricum, bucati cat mana, apreciez 8 kg/buc. Am impresia ca e foarte slab oxigenata apa ... baietii se chinuiau sa respire. Sincer am incercat sa agat unul cu o oscilanta ... evident sanse minime.

Asadar, cine stie si ii place a prinde cteno ... recomand acea balta.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 04 Mai 2009, 19:52

cam ce regim are. sa nu vina baietii sa inceapa sa puna intrebari tampite legate de prohibitie si alte alea!
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 04 Mai 2009, 20:14

Nu stiu daca e inregimentata vreunei asociatii dar un lucru e cert: balta nu este ingrijita de nimeni. Daca ar fi sa pescuiesc la cteno ... sa vina sa ma intrebe de sanatate ca sa-i intreb si eu ce fac ei pt. balta respectiva.
Ma rog ... alte discutii, poate stie altcineva care e regimul ei.

locatia baltii

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Mai 2009, 21:38

Frate deja incep sa te iubesc cu expeditiile tale!!! :lol: Poate descoperi si o balta care geme de salau...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Mai 2009, 21:40

Astazi am mers pana la Oarda de Sus la balta, n-am mai fost de mii de ani Am intrebat pescarul ce era acolo, singurul, daca tine balta stiuca ... cica nu, ca acum vreo 5 ani a secat aproape complet, etc.

Ei dar surpriza ! La suprafata apei, veselie de cteno, ten ...
Ceva e putred ... Ca in cinci ani ,nici chiar ctenul nu cred ca ajunge la 10 kg in regim de balta salbatica! Adica vreau sa spun ca poate mai sunt si dintoase...

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 04 Mai 2009, 21:54

Sa sti ca si eu m-am gandit la aspectul asta ... si sincer recunosc ca nu ma pricep la cteno, anume rata lui de crestere/an in conditii ideale. Am inteles ca este un peste care se hraneste cu "buruieni" ceea ce in acea balta evident se gaseste din belsug. Acum ... ca zicea nenea ca a secat acum 5 ani si ca prindeau copiii cu manutzele lor pestii ... cred ca totusi n-a secat 100% (sper). Sa fi populat cineva balta intre timp ? Habar nu am. Unde sa putem citi despre ce s-a facut pt. o anumita balta ? Asta nu mi-a placut in trecut la AJVPS si in continuare "vad lipsa" de informatii. Am facut forumul pt. APS Alba dar ce folos ... de aproape 1 an nicio informatie noua. Le-am zis ca o fac pe gratis dar daca nici asa nu iasa o treaba apoi excuz me, eu am fost bine intentionat.

Traiasca berea.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Mai 2009, 22:10

Am facut forumul pt. APS Alba dar ce folos ... de aproape 1 an nicio informatie noua.
Hopa! :lol: Inseamna ca trebuie sa ne intalnim sa discutam...Poate vin prin Alba...Ca zicea odata Fane...Legat de lipsa de informatie...de ce crezi ca ma tot i-au de Fane(cand am ocazia :lol: )?

Daca nu a secat (balta ,nu Fane!) 100% ,iti spun eu ca 100% exista inca stiuca acolo! :lol: Pun pariu!Asa ca...
Dar poti sa-mi spui pe mp (sa nu afle dusmanuil de clasa:lol: :lol: :lol: ) cum arata balta s.a.m.d :lol:
Tot mai tare te iubesc! :lol:

Alooooo....nu te gandi la prostii si nu te lua dupa Fane! :lol:

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 06 Mai 2009, 22:55

MARIUS POPA scrie:baieti , ce ziceti voi sa facem sambata sau duminica, o iesire pin ala lancram , sa vedem cati braconeaza si sa scoatem noi tablele, sa luceasca un pic in apa, ce ziceti?
N-ai mai zis nimic Marius, ai fost la Lancram la balta ?

Scrie răspuns