Mai sunt pescari si din alba iulia!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cu pastravii s-a terminat, a fost frumos cat mi-a permis vremea. Am pescuit cu o nimfa olive pe carlig de 14, nimfa care s-a dovedit irezistibila.
Apa mica, pastravi indigeni mici dar buni luptatori.
Astazi am mers pana la Oarda de Sus la balta, n-am mai fost de mii de ani
Am intrebat pescarul ce era acolo, singurul, daca tine balta stiuca ... cica nu, ca acum vreo 5 ani a secat aproape complet, etc.
Ei dar surpriza ! La suprafata apei, veselie de cteno, ten ... cum ii zice; frate dar nu oricum, bucati cat mana, apreciez 8 kg/buc. Am impresia ca e foarte slab oxigenata apa ... baietii se chinuiau sa respire. Sincer am incercat sa agat unul cu o oscilanta ... evident sanse minime.
Asadar, cine stie si ii place a prinde cteno ... recomand acea balta.
Apa mica, pastravi indigeni mici dar buni luptatori.
Astazi am mers pana la Oarda de Sus la balta, n-am mai fost de mii de ani

Ei dar surpriza ! La suprafata apei, veselie de cteno, ten ... cum ii zice; frate dar nu oricum, bucati cat mana, apreciez 8 kg/buc. Am impresia ca e foarte slab oxigenata apa ... baietii se chinuiau sa respire. Sincer am incercat sa agat unul cu o oscilanta ... evident sanse minime.
Asadar, cine stie si ii place a prinde cteno ... recomand acea balta.
Nu stiu daca e inregimentata vreunei asociatii dar un lucru e cert: balta nu este ingrijita de nimeni. Daca ar fi sa pescuiesc la cteno ... sa vina sa ma intrebe de sanatate ca sa-i intreb si eu ce fac ei pt. balta respectiva.
Ma rog ... alte discutii, poate stie altcineva care e regimul ei.
locatia baltii
Ma rog ... alte discutii, poate stie altcineva care e regimul ei.
locatia baltii
Ceva e putred ... Ca in cinci ani ,nici chiar ctenul nu cred ca ajunge la 10 kg in regim de balta salbatica! Adica vreau sa spun ca poate mai sunt si dintoase...Astazi am mers pana la Oarda de Sus la balta, n-am mai fost de mii de ani Am intrebat pescarul ce era acolo, singurul, daca tine balta stiuca ... cica nu, ca acum vreo 5 ani a secat aproape complet, etc.
Ei dar surpriza ! La suprafata apei, veselie de cteno, ten ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Sa sti ca si eu m-am gandit la aspectul asta ... si sincer recunosc ca nu ma pricep la cteno, anume rata lui de crestere/an in conditii ideale. Am inteles ca este un peste care se hraneste cu "buruieni" ceea ce in acea balta evident se gaseste din belsug. Acum ... ca zicea nenea ca a secat acum 5 ani si ca prindeau copiii cu manutzele lor pestii ... cred ca totusi n-a secat 100% (sper). Sa fi populat cineva balta intre timp ? Habar nu am. Unde sa putem citi despre ce s-a facut pt. o anumita balta ? Asta nu mi-a placut in trecut la AJVPS si in continuare "vad lipsa" de informatii. Am facut forumul pt. APS Alba dar ce folos ... de aproape 1 an nicio informatie noua. Le-am zis ca o fac pe gratis dar daca nici asa nu iasa o treaba apoi excuz me, eu am fost bine intentionat.
Traiasca berea.
Traiasca berea.
Hopa!Am facut forumul pt. APS Alba dar ce folos ... de aproape 1 an nicio informatie noua.

Daca nu a secat (balta ,nu Fane!) 100% ,iti spun eu ca 100% exista inca stiuca acolo!

Dar poti sa-mi spui pe mp (sa nu afle dusmanuil de clasa:lol:

Tot mai tare te iubesc!

Alooooo....nu te gandi la prostii si nu te lua dupa Fane!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.