Mai sunt pescari si din alba iulia!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
astazi m-am chinui toata ziua sa prind niste obleti sau porcusor, e grav ,foarte grav, !nu trage deloc, am prin un porc. sa dau la salau, am dat dar nimica!
eu zic ca an aval de sebes pe mures e cam rece apa si nu mai misca nimica ( azi am fost pe la vint , e o balastiera undeva in aval de tot), insa nu am reusit sa adun obletii deloc, injosit c astazi nu m-am simtit de foarte multa vreme, !
eu nu mai am solutii, cred ca lasam pe anul viitor!
astazi chiar sunt nervos, dar asta e viata de pescar, timpul lel face pe toate, pina saptamana viitoare numai bine!
eu zic ca an aval de sebes pe mures e cam rece apa si nu mai misca nimica ( azi am fost pe la vint , e o balastiera undeva in aval de tot), insa nu am reusit sa adun obletii deloc, injosit c astazi nu m-am simtit de foarte multa vreme, !

eu nu mai am solutii, cred ca lasam pe anul viitor!
astazi chiar sunt nervos, dar asta e viata de pescar, timpul lel face pe toate, pina saptamana viitoare numai bine!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Nu stiu!
Eu m-am apucat de prins stiuci...O fi bai?
@ Marius Popa
Sa nu ma intrebi unde ca nu am cum sa-ti spun...Acum! Abia putin (mult) mai tarziu
Cam pe cand nu mai conteaza...
Ps: apropo, pe Lancrami (unde cineva tot din Alba, imi spunea ca e tulbure ,etc
), mi-a smuls din agrafa Sert o oscilanta dr.pike de 14 g
...Pe PP de 8 lbs...O fi bai? 

@ Marius Popa
Sa nu ma intrebi unde ca nu am cum sa-ti spun...Acum! Abia putin (mult) mai tarziu

Ps: apropo, pe Lancrami (unde cineva tot din Alba, imi spunea ca e tulbure ,etc

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
pe lancram???????
apai si lancramul e plin de basinosi, cum zmeu ti-a smuls-o!mergisi tu odat in an
si atunci vin monstri si iti smulg lingurile!
mai zamfi , zici c aai calcat in k..t cand ai fost mititel!

apai si lancramul e plin de basinosi, cum zmeu ti-a smuls-o!mergisi tu odat in an

mai zamfi , zici c aai calcat in k..t cand ai fost mititel!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran