Langa Iasi

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tin
junior
junior

Mesaj de Tin » 14 Ian 2005, 15:45

Tot de la dumneaei am auzit si io de crapul ala. Cica ar exista niste bulboane pe bahlui intre Metro si Letcani.

sabiuta72
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de sabiuta72 » 14 Ian 2005, 16:04

Fir intins!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 29 Mar 2005, 10:34

Mai oameni buni... pe unde va mai plimbati voi?
Ce locuri bune ati mai descoperit in Iasi, sau , ma rog, pe langa Iasi.
In ceea ce ma priveste, am ramas foarte dezamagit sa vad Jijia veche cat de scazuta era :(
Branul este iar inchis... rezervatie naturala... Probabil rezervat doar unora...
Unde ar mai fi de incercat?

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 29 Mar 2005, 12:45

Paul scrie:Unde ar mai fi de incercat?
Prutul, incearca si Prutul, dar nu asa (doar cind crezi tu ca merge), incerca-l mereu, pina ajunge sa-ti ... placa. :roll:

Desi, daca ma gindesc bine, si cu Prutul e o problema.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 29 Mar 2005, 12:57

Ioan S. scrie: Prutul, incearca si Prutul, dar nu asa (doar cind crezi tu ca merge), incerca-l mereu, pina ajunge sa-ti ... placa. :roll:
N-are farmec sa dai la plumb si sa astepti, sau cel putin nu are farmecul pescuitului cu pluta, sa zic... fara a mai pune la socoteala placerea de a prinde la spinning.
Dar, sa parafrazez pe "cineva" mi se pare ca si tu prinsesei placere de dat la artificiale... Ce s-a intamplat?
Mai mult ca sigur ca la vara, daca n-o sa fie Prutul limpede si scazut, am sa merg sa dau si la plumb, dar, cred ca tot o sa am o mana de naluci la mine.. :)

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 29 Mar 2005, 13:00

Aaa... ce am uitat sa spun, mergand spre Bran, am revazut si locurile de vetrica, multe dintre ele aproape "virgine" :)
Cred ca se merita mers pana acolo, dat doua lopeti si scoasa vetrica pentru vreo 2 zile de pescuit.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 29 Mar 2005, 13:25

Paul scrie:Dar, sa parafrazez pe "cineva" mi se pare ca si tu prinsesei placere de dat la artificiale... Ce s-a intamplat?
De cind ma stiu eu am pescuit functie de "sezon". Nu s-a intimplat nimic, insa mi se pare normal sa caut pestele "activ" in acest sezon.

Paul scrie:Aaa... ce am uitat sa spun, mergand spre Bran, am revazut si locurile de vetrica, multe dintre ele aproape "virgine"
Cred ca se merita mers pana acolo, dat doua lopeti si scoasa vetrica pentru vreo 2 zile de pescuit
Pai mi-ai spus-o mie ... o afla si Nick ... eu sunt liber miercuri (miine) si joi ...
Plus ca am mai aflat o "bomba": Cel care a mers la Prut simbata mi-a spus ca a gasit in gara un localnic cu vetrica (la pret acceptabil)

Paul scrie:N-are farmec sa dai la plumb si sa astepti, sau cel putin nu are farmecul pescuitului cu pluta, ...
Depinde ce prinzi :!:
Insa nu te opreste nimeni sa "priponesti" (nu in acest sezon) o lanseta si sa te joci "la pluta".

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 29 Mar 2005, 13:38

Ioan S. scrie: Insa nu te opreste nimeni sa "priponesti" (nu in acest sezon) o lanseta si sa te joci "la pluta".
O singura data am prins peste pe Prut la pluta, asta acum multi ani in bulboana la Ungheni, la vetrica.
Am prins mreana pe o adancime a apei de aproximativ 5 m.
Cu siguranta anul asta am sa merg la pescuit pe Prut de mult mai multe ori fata de anul trecut, asta asa simt si, daca o sa-mi permita starea apei (ca doar n-o fi tulbure si mare tot anul) am sa prind ( nu zic numai am sa pescuiesc :) ) si la pluta peste
Dar asta, probabil abia iunie...:(

aZu
utilizator constant
utilizator constant

.

Mesaj de aZu » 29 Mar 2005, 15:45

Salutare!
Dom" Paul, ai fost pe la Bran?
eu, de cind a crescut Prutul n-am mai ajuns prin zona -((

paul
Moderator
Moderator

Re: .

Mesaj de paul » 29 Mar 2005, 16:03

aZu scrie:Salutare!
Dom" Paul, ai fost pe la Bran?
eu, de cind a crescut Prutul n-am mai ajuns prin zona -((
Salut domn' aZu!
Am ajuns mai cu chiu, mai cu ajutor si la Bran.
Fiind prutul crescut si apa in Bran era crescuta cam cu un metru (destul de mult)
De mers, nu prea a mers (un singur strap luat de cel cu care am mers - Nick)
Din pacate Branul este rezervatie si iar este interzis pescuitul in el...:(... dar, cine stie...

Scrie răspuns