Langa Iasi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Am ajuns azi si pe la AJVPS. Permise noi sau vize din februarie. Nu se stie inca nici cat costa.
Bolotau fiind rezervatie naturala este inchis pescuitului din februarie pana in iulie. La fel si Salcami si inca un lac de pe acolo pe care am uit cum il cheama. Deci cine vrea sa se duca in zona aia mai are inca timp. Acest lucru se intampla in fiecare an, pana cand vor intra in administrarea AJVPS.
Si inca ceva. Sa afisat, chiar cand eram io pe acolo perioada de prohibitie , dar numai la stiuca.
Bolotau fiind rezervatie naturala este inchis pescuitului din februarie pana in iulie. La fel si Salcami si inca un lac de pe acolo pe care am uit cum il cheama. Deci cine vrea sa se duca in zona aia mai are inca timp. Acest lucru se intampla in fiecare an, pana cand vor intra in administrarea AJVPS.
Si inca ceva. Sa afisat, chiar cand eram io pe acolo perioada de prohibitie , dar numai la stiuca.
Salut!ciprian ungureanu scrie:Ati incercat pe Chirita ?
Am auzit ca s-a prins stiuca si salau+biban prin noiembrie(zic numai ca am auzit)
Din cate stiu Chirita este considerata rezerva de apa a Iasului si este INTERZIS pescuitul.
Pe langa rezerva de apa mai stiu ca este si o rezerva destul de mare de peste, dar....
Ma gandesc poate ma pun bine pe langa NICK, poate ajuns si eu odata sa vad macar cum arata

Am trecut odata prin noiembrie pe la chirita(cind ne intorceam de la bran) si am vorbit cu agentul de paza .A fost amabil si a zis ca putem pescui dar inspre coada lacului, in partea cu calugarul numai cu bilet.
A mai zis ca s-a prins salau ,stiuca si somn.
Cit am stat vreo 30 minute un coleg a prins 2 bibanei la rotativa mica.
Am incercat la mai mare dar nu era o zona prea buna si nu ne-am mai deplasat pina spre coada lacului.
Ciprian
A mai zis ca s-a prins salau ,stiuca si somn.
Cit am stat vreo 30 minute un coleg a prins 2 bibanei la rotativa mica.
Am incercat la mai mare dar nu era o zona prea buna si nu ne-am mai deplasat pina spre coada lacului.
Ciprian
Inspre coada lacului este valabil permisul de pescuit? Sau, din intamplare ati intrebat cat costa taxa pe zi, sau biletul?ciprian ungureanu scrie:... a zis ca putem pescui dar inspre coada lacului, in partea cu calugarul numai cu bilet.
Prin octombrie - noiembrie am batut si eu Branul... mai stii, poate ne-am zarit...
lac chirita
Nu cu permis de pescuit ci cu bilet de la conducerea rajac iasi
Ciprian
Ciprian