Langa Iasi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Larga Jijia
Stie cineva daca s-a dat drumul la pescuit pe balta mare de la Huianu-cea cu taxa mai mica
, eventual, cat costa anul acesta?
Am fost in ultima duminica din martie si era voie numai pe balta mica (si scumpa
).

Am fost in ultima duminica din martie si era voie numai pe balta mica (si scumpa

...si pescuitul va va face liberi!
gata?nu mai spune-ti nimic?
daca a inceput prohibitia nu se mai discuta nimic?pacat....noi"astia mai noi"mai invatam cate ceva....
Re: gata?nu mai spune-ti nimic?
Se mai discuta, se mai discuta...gene3004 scrie:daca a inceput prohibitia nu se mai discuta nimic?pacat....noi"astia mai noi"mai invatam cate ceva....
Pai acum in prohibitie ce mai e timp de stat pe forum, ca apoi....
cam liniste....
nu prea .....liniste,liniste
Stiuca
Puteti incerca la probota .Am fost de trei ori anul acesta si s-au prins de fiecare data cite 4-5 buc .Mici 200-500 grame.In schimb au fost prietenii mei pe bran acum doua duminici si au dat lovitura de 4.200 kg la oscilanta in capat la padure. Eu eram plecat in delta cu niste amici , unde aproape nimic - apa era exagerat de mare.Cam acelasi lucru ca la probota 200-500 grame.
Din pacate pe bran le-au zis granicerii sa nu mai vina - iar e rezervatie.
Pe unde ne putem interesa exact de regimul Branului - pe la apele romane sau unde ?
Ciprian
Din pacate pe bran le-au zis granicerii sa nu mai vina - iar e rezervatie.
Pe unde ne putem interesa exact de regimul Branului - pe la apele romane sau unde ?
Ciprian
Re: Stiuca
Se pare ca doar la graniceri ne putem interesa. Cei de la AJVPS nu au zis inca nimic.ciprian ungureanu scrie:Din pacate pe bran le-au zis granicerii sa nu mai vina - iar e rezervatie.
Oricum, si eu am fost cam acum 2 saptamani si s-a nimerit sa fie chiar si un "control" facut de cineva mai de sus. Ne-au zis ca este rezervatie si nu mai avem voie sa pescuim aici.
Chiar si digul pe care mergeam cu masina de la Bosia pana la Bran a fost arat si s-a pus gazon pe el.