Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Lacul Morii
Adevarat ca din barca se prinde...de fapt stau marturie niste filmulete pe Youtube ale unor baieti care dau din barca si chiar prind salau.Din ce se vede in filme sunt cam la 2-3 kg bucata si zona pare a fi fostul curs al Dambovitei.....de pe mal se ia foarte rar....
- rookie4ever
- utilizator constant
Dupa cum am vazut eu lacul asta in doar 4-5 de pescuit pe el... salaii ii numeri pe un singur deget 

- stefanflorin
- veteran
Cand o sa inceteze astia sa mai bage gardurile de plase poate o sa intre si pestii in mal...pana una alta, ne multumim cu frumusetea lui si atat.rookie4ever scrie:Dupa cum am vazut eu lacul asta in doar 4-5 de pescuit pe el... salaii ii numeri pe un singur deget
Iar treaba cu prinsul din barca...stati linistiti ca si in larg si pe mal la fel strecurati apa, de pe mal chiar cu mai putine dureri de spate

Urasc atarnatorii!
Ai putea jura ?stefanflorin scrie:Cand o sa inceteze astia sa mai bage gardurile de plase poate o sa intre si pestii in mal...pana una alta, ne multumim cu frumusetea lui si atat.rookie4ever scrie:Dupa cum am vazut eu lacul asta in doar 4-5 de pescuit pe el... salaii ii numeri pe un singur deget
Iar treaba cu prinsul din barca...stati linistiti ca si in larg si pe mal la fel strecurati apa, de pe mal chiar cu mai putine dureri de spate

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Sunt aproape convins ca un sambure de adevar exista cu privire la pescuitul din barca in larg unde cred ca ceva peste se mai ia ca nu s-ar mai fi bagat baietii cu barcile daca ar fi facut numai canotaj viteza si atat... De pe mal insa situatia nu mai e atat de favorabila pescarilor si esti tentat sa spui ca nu prea mai e peste. Oricate plase ar baga bagabontii , pe zona de larg cu adancimi mai mari sunt ceva gropane si deasemenea pe vechea albie a raului (cine are sonar o dibuieste , cine nu o banuieste si orbecaie) care e cazuta cu 1,5 m fata de zona adiacenta, deci pe aceste zone salaul si somoteii mai gasesc refugiu. Probabil ca nu colcaie de salau nici pe acolo, insa daca insisti din barca si tatonezi bine locul ai sanse sa mai dai de cate unul ma gandesc, de pe mal insa chiar trebuie sa ai mare bulan si sa bati bine locurile.
- stefanflorin
- veteran
sau sa schimbi garla?

jur pe rosuNemernic scrie:Ai putea jura ?stefanflorin scrie:Cand o sa inceteze astia sa mai bage gardurile de plase poate o sa intre si pestii in mal...pana una alta, ne multumim cu frumusetea lui si atat.rookie4ever scrie:Dupa cum am vazut eu lacul asta in doar 4-5 de pescuit pe el... salaii ii numeri pe un singur deget

Urasc atarnatorii!
pe rosu sau ...la rosu ?stefanflorin scrie:
jur pe rosu

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- rookie4ever
- utilizator constant
@ florin & nemernic...
Eu am auzit ca adevarul ar fi undeva (pe) la mijloc...

depinde din ce parte bate vantulrookie4ever scrie:@ florin & nemernic...

Asa arata astazi Lacul Morii:
Poza 1
Poza 2
Poza 3
Poza 4
Poza 5
Poza 6
In ultima fotografie cred eu ca este cauza pentru care in urma scaderii apei, 60% din lacul de sub padurea Rosu este plin de mal. Asta s-a intamplat in 4-5 ani. Cred ca peste cativa ani o sa trebuiasca sa aducem apa de acasa ca sa putem pescui.
Cele bune.
Poza 1
Poza 2
Poza 3
Poza 4
Poza 5
Poza 6
In ultima fotografie cred eu ca este cauza pentru care in urma scaderii apei, 60% din lacul de sub padurea Rosu este plin de mal. Asta s-a intamplat in 4-5 ani. Cred ca peste cativa ani o sa trebuiasca sa aducem apa de acasa ca sa putem pescui.
Cele bune.