Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Lacul Morii
Multam` frumos! Ma duc maine sa sondez terenul sa vad ce si cum...Pe lac nu ma intereseaza pentru ca dai destul de greu de el...La Rosu e ok dar cand e apa mai mare,acum pe cota asta mica sa vedem...
Mihai,nimic sau nu dai din casa !? Joi si vineri a fost binisor. Simbata si Duminica ,naspa, ca la 23 August.
Totul pe lacul mare pe linga insula numai la table. Pacat ca a inceput sa creasca apa. cele bune
Totul pe lacul mare pe linga insula numai la table. Pacat ca a inceput sa creasca apa. cele bune
sambata am fost si eu la rosu pe canal, am dat vro 2 ore la dandineta da n-am luat nimic
poate trec maine poimaine pe la insula, pe lac cam cat e gheata? la rosu m-am cam chinuit sa fac copci cu toporu 

Este buna gheata insa atentie pe unde intri (vezi ca sunt poteci pe zapada). Dandineta sa fie mai mare (4-5 cm). In dreptul insulei pe la "gropan" a facut "servici" . cele bune
-
- utilizator constant
Off....scuze ca nu am mai raspuns dar m-am pricopsit cu o varicela urata de la baiatul meu si sunt sechestrat pentru 10 zile cel putin....acum sper sa mai apuc si eu ceva gheata de copca. Pana atunci mai citesc de la voi...scz de off topic.
Sanatate

-
- veteran
-
- utilizator constant
Multumesc....si sper pana joia viitoare cand am voie afara sa mai apuc ceva gheata...pana atunci visez la "marea captura" 

- stefanflorin
- veteran
"ca pescari hoinari ce suntem"Mihai Epcs scrie:...pana atunci visez la "marea captura"
Maine sunt pe gheata la Rosu

Urasc atarnatorii!
-
- utilizator constant
ai foststefanflorin scrie:"ca pescari hoinari ce suntem"Mihai Epcs scrie:...pana atunci visez la "marea captura"
Maine sunt pe gheata la Rosu

ps sunama pe nr meu ca am uscat telefonu
- stefanflorin
- veteran
hahah am fost ma, l-am sinucis, fro 10 bibanei cat dejtu, da macar mi-am facut damblaua. Uscatisar telefonu!
Urasc atarnatorii!