Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Lacul Morii
Da. Aseara am vorbit cu cineva care "umbla" in zona. M ia spus ca multe guri de scurgere intre centura si Rosu se varsa in lac,basca canalul paralel cu centura. Dar asta este.
ps "cetateni", la datorie,dar parca mai putini.
ps "cetateni", la datorie,dar parca mai putini.
-
- utilizator constant
Eu am fost Sambata exact pe unde ai facut ultimele poze si intr-adevar este foarte mult mal. Am incercat la spinn din barca si am luat cativa bibani. Au luat 2 baieti din barca o marlita la 500 gr si am vazut o ruptura la pestisor viu la cineva care dadea la bambina. E dezastru cu "parasutistii"...parca au plasele alea si mai mari
. Apropo de nivelul apei..ce se intampla de e asa scazuta ?

Se lucreaza la stavilar. Pe "drumul vechi",apa are acum 1,5 m, este plin de plase parasite, agatate unele de altele. Niste banditi ,ce mai. cele bune
- stefanflorin
- veteran
Daca va nimeriti cand scot lesinatii aia plasele, o sa vedeti genocid....
Urasc atarnatorii!
Apa e in scadere...
La Rosu a fost ca la paine pe vremea lu' Ceasca , unul langa altul...dar m-am mirat ca nu erau bagate plase. In schimb , parasutele parca se maresc... Io le stiam mai mici , maxim 50cm dar azi am vazut unele de 150cm .
Se inmultesc astia mai rau ca paduchii pe caine.
Vine unu' nervos tare, tranteste usile si coboara in viteza pe dale. Ajunge langa mine , arunca niste lansete pe jos , juvelnicul cu 3 bibanei in apa , desface o sticla de mahoarca si da-i si injura ! Ma uitam ca prostu' si nu intelegeam nimic...
Intr-o bolboroseala reusesc sa inteleg :
-Acu' viu de la Snagov ! Al dracu' zici ca are draci pe el , nu vrea deloc !
Cand ma uit la lansetele lui(in numar de 4), toate aveau parasuta..
Am vrut sa-l intreb cum mananca la parasuta dar era prea distrus sa-l mai bag in seama.. 
La Rosu a fost ca la paine pe vremea lu' Ceasca , unul langa altul...dar m-am mirat ca nu erau bagate plase. In schimb , parasutele parca se maresc... Io le stiam mai mici , maxim 50cm dar azi am vazut unele de 150cm .

Vine unu' nervos tare, tranteste usile si coboara in viteza pe dale. Ajunge langa mine , arunca niste lansete pe jos , juvelnicul cu 3 bibanei in apa , desface o sticla de mahoarca si da-i si injura ! Ma uitam ca prostu' si nu intelegeam nimic...
Intr-o bolboroseala reusesc sa inteleg :
-Acu' viu de la Snagov ! Al dracu' zici ca are draci pe el , nu vrea deloc !
Cand ma uit la lansetele lui(in numar de 4), toate aveau parasuta..

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
-
- senior
E groaznic ce am vazut in toamna pe Lacul Morii....intr-adevar, astia cu parasutele au ajuns mai numerosi ca unditarii normali, cel putin in zona Rosu. Pe Dambovita inca au un usor avans cei cu undita si carlig! Dar in 2013 pronostichez avantaj la plasari...
asta daca guvernul Ponta nu da liber la controalele jandarmeriei si ANPA si ii rade pe toti! Suna cam SF nu...si daca totusi?
Inca ceva -de unde naiba procura astia parasutele? Am vrut sa ma conving si am intrebat in Obor la comercianti dar nu avea nimeni....pusesem pariu cu un amic pescar ca din piete si le procura. Niet, nu e asa de simnplu. Cred ca sunt retele de traficanti care le aduc din Rep Moldova, Rusia etc. Acele retele trebuie atacate rapid. Hai ca se poate...

Inca ceva -de unde naiba procura astia parasutele? Am vrut sa ma conving si am intrebat in Obor la comercianti dar nu avea nimeni....pusesem pariu cu un amic pescar ca din piete si le procura. Niet, nu e asa de simnplu. Cred ca sunt retele de traficanti care le aduc din Rep Moldova, Rusia etc. Acele retele trebuie atacate rapid. Hai ca se poate...
-
- veteran
incearca in pta gorjului.era un nene simpatic de la care luam rame si viermusi,si de anul trecut decand l-am vazut cu parasute m-a pierdut,e unul mic negricios si vinde impreuna cu nevasta lui.......de kkt
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
-
- utilizator constant
Salutare si La multi ani! Care mai aveti informatii proaspete despre lac? Am inteles ca e ceva peste pe la Rosu pe canal dar destul de mic...aveti cunostinta cat de groasa este gheata?
- stefanflorin
- veteran
pe lac desi unii au intrat pe gheata, eu unu' nu m-as avanta, in schimb la Rosu poti sa te duci fara probleme.
Urasc atarnatorii!