Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Lacul Morii
Da este c am murdar,insa face "servici".
La "stejar" salau si clean (am vazut unul peste kg,luat la cicada),biban micut(inca nu este vremea lui,spun eu,sau mai bine spus are baboi grupa mare).La Rosu,cite o mirla, asa de control.
La fix, pe Militari este ca pe baltile cu plata,caras grupa mare. cele bune
ps la cite gunoaie am vazut pe Neajlov acum o saptamina.Morii este parfum.
La "stejar" salau si clean (am vazut unul peste kg,luat la cicada),biban micut(inca nu este vremea lui,spun eu,sau mai bine spus are baboi grupa mare).La Rosu,cite o mirla, asa de control.
La fix, pe Militari este ca pe baltile cu plata,caras grupa mare. cele bune
ps la cite gunoaie am vazut pe Neajlov acum o saptamina.Morii este parfum.
-
- utilizator constant
Carasul la ce mananca nea` Didele? Pe la Rosu numai marle? Caras nimic....biban? Sa se mai raceasca putin.....multumesc de info! Cele bune 

Bomba cu pufuleti cu miere si usturoi. Miroase malul ca la cofetarie de amestecuri. cele bune
ps ar minca si naturale dar nu ai loc de "africani".
ps ar minca si naturale dar nu ai loc de "africani".
- stefanflorin
- veteran
Asta pe ce lac se intampla ? ca pe Morii clar nu...auzi tu...caras ca pe baltile cu plata.......sa traiesc s-o vad si pe asta in viitorul apropiat. Aia de pe militari majoritatea dau la parasuta, la fel ca si cei de pe malul cu Crangasi. De oparitii aia cu steaguri si halaie de la Stejar ai uitat sa mentionezi. Razie la braconieri chiar a fost acum doua duminici...dar plasele vor aparea din nou daca nu se face saptamanal cate un control.
PS: africanii inca nu au napadit lacul...si sper sa nu o faca nici in continuare.
PS: africanii inca nu au napadit lacul...si sper sa nu o faca nici in continuare.
Urasc atarnatorii!
Stefane, este vorba de Morii din Buc. cele bune
ps in general eu nu vorbesc "discutii".
ps in general eu nu vorbesc "discutii".
- stefanflorin
- veteran
Eu stau la doi pasi de lac (Morii din Buc.) si cunosc destul de bine ceea ce se intampla.
Urasc atarnatorii!
azi in jur de 08:00 baietii intindeau plasele 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Nemernic scrie:azi in jur de 08:00 baietii intindeau plasele
Inseamna ca s-a populat !

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
- stefanflorin
- veteran
vroiau sa verifice stocul de peste ramas dupa care bineinteles avea sa fie eliberat 

Urasc atarnatorii!
Dar nimeni vad ca nu zice nimic de vreun salau la plastice in Lacul Morii ... chiar nu mai exista asa ceva ? Am fost aseara o ora pe zona din stanga ecluzei de pe mal si am clatit mai multe shaduri dar nici un atac . Au mai trecut doi confrati si ei suparati , pareau ca il cauta de mai multa vreme decat mine dar cu aceleasi rezultate.
Oare numai din barca sa faci treaba cum spun gurile rele sau salaul e atat de rar sa-l numeri pe degete in lacul asta ?
Ce parere aveti ?
Oare numai din barca sa faci treaba cum spun gurile rele sau salaul e atat de rar sa-l numeri pe degete in lacul asta ?
Ce parere aveti ?