Lacul Morii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
filip_pescuitorul
senior
senior

Re: Lacul Morii

Mesaj de filip_pescuitorul » 01 Apr 2012, 23:32

Mihai Epcs scrie:Am dat si eu azi o fuga pe canal....nu aveai loc sa arunci un ac pe nici un mal al canalului. Manifestatie...pe putin 50 pescari.Nici nu-mi imaginez ce a fost duminica acolo. Pff....ca si capturi cativa obleti frumusei si atat. Era un vant de iti lua undita din mana. "Parasutistii" la datorie :wallbash:
Mereu e asa pe canal! Zici ca e manifestatie populara...si asta fiindca e gratis. Daca s-ar pune taxa chiar si 5-10 lei pe zi ar veni cam 30% din pescarii care se aduna acum. Iar unitatea de janbdarmi Rosu e la doi pasi si totusi nu vine nimeni in control. Pe asta se bazeaza si parasutisii! Nu vedeti ce calmi sunt?
Stie cineva ce apa curgatoare e aia de se varsa prin canalul Rosu in Lacvul Morii? Nu pare a fi chiar Dambovita...sau e chiar ea? In plus, oare cat o fi de adanc canalul pe mijloc?

zigi2611
veteran
veteran

Mesaj de zigi2611 » 03 Apr 2012, 14:44

eu am vazut parasutisti in mijlocul Bucurestiului pe la Piata Natiunilor Unite sa nu mai vorbesc de ce e pe Chei de la facultatea Dimitrie Cantemir si pana la Targul Vitan :shock: , chiar am vazut un politist comunitar schimband informatii despre parasuta cu unul dintre parasutisti anul trecut in plina prohibitie :wallbash: :censored:, si toate acestea vin in folosul patronilor de balti care practica tarife nesimntite fata de calitatea serviciului oferit :fluch

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 06 Apr 2012, 10:21

zigi2611 scrie:eu am vazut parasutisti in mijlocul Bucurestiului pe la Piata Natiunilor Unite sa nu mai vorbesc de ce e pe Chei de la facultatea Dimitrie Cantemir si pana la Targul Vitan :shock: , chiar am vazut un politist comunitar schimband informatii despre parasuta cu unul dintre parasutisti anul trecut in plina prohibitie :wallbash: :censored:, si toate acestea vin in folosul patronilor de balti care practica tarife nesimntite fata de calitatea serviciului oferit :fluch
Haha, o sa apara patroni de balti care contra unui cost mai mare o sa dea voie si cu parasuta, eventual limitand la 5-8 kile canitatea de peste de retinut. Eu stiu pe unul in jud Arges care are o balta mica si a popul;at cu crapi iar din 2012 vrea sa dea voie si la pescuitul cu arc/arbaleta, dar taxand suplimentar. Asa ca o sa merg in Decatlon sa iau arc, cred ca e ceva adrenalina in "sportul" asta! Dar cu parasuta never ever nu o sa dau!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 06 Apr 2012, 10:45

filip_pescuitorul scrie:Eu stiu pe unul in jud Arges care are o balta mica si a popul;at cu crapi iar din 2012 vrea sa dea voie si la pescuitul cu arc/arbaleta, dar taxand suplimentar.
Din cate stiu eu, legea nu permite vanatorii/ pescuitului cu arcul/ arbaleta, fie pe domeniu public sau privat....cel putin in Romania.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 06 Apr 2012, 15:49

Nemernic scrie:
filip_pescuitorul scrie:Eu stiu pe unul in jud Arges care are o balta mica si a popul;at cu crapi iar din 2012 vrea sa dea voie si la pescuitul cu arc/arbaleta, dar taxand suplimentar.
Din cate stiu eu, legea nu permite vanatorii/ pescuitului cu arcul/ arbaleta, fie pe domeniu public sau privat....cel putin in Romania.
Da, dar el zice ca e patron si e balta lui deci el decide regulamentul. si aici tind sa ii dau dreptate. Iar inspectorii si jandarmeria care oricum nu vin nici pe apele publice sa lupte cu plasarii si "parasutistii" ar fi culmea sa vina pe o balta privata sa caute...arcasii sportivi. Poate ca sa vaneze ceva spaga.... :D

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 06 Apr 2012, 17:34

unde e rost de malai mai mult ca sigur apar si pasarelele.
Urasc atarnatorii!

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 09 Apr 2012, 00:06

Pe Lacul Morii si Dambovita s-au inmultit ca ciupercile asa zisii pescari cu parasute (ecrane). Am senzatia ca multi nici nu stiu ca risca ceva, ca e un stil de braconaj. Sunt asa de linistiti, de parca ar face ceva 100% normal. Imi vine sa le smulg bucatile alea de setca si sa le confisc dar nu am acest drept si mia- pune in cap toti idiotii. Rog ANPA sa plateasca la TVR un clip publicitar in care sa se spuna ca e ILEGAL pescuitul cu plase de catre pescarii sportivi. Sa se arate si o poza cu o "parasuta" ca sa inteleaga orice idiot ce e aia si sa nu mai riste inutil. Oare cer prea mult?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 09 Apr 2012, 09:51

filip_pescuitorul scrie: Oare cer prea mult?
DA ! ....

Daca te duci la orice taraba cu articole de pescuit, ai sa gasesti la vanzare tot felul de "articole" pentru braconaj. Si aici vorbesc inclusiv de ancore turnate special cu plumb........ :censored:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 09 Apr 2012, 09:54

filip_pescuitorul scrie:
Nemernic scrie:
Da, dar el zice ca e patron si e balta lui deci el decide regulamentul. si aici tind sa ii dau dreptate.
Gresesti ! Cred ca ai vazut acele sute de reportaje cu sarmanii cai batuti de PROPRIETARI, nu ?! Ce drept le ofera acelor proprietari ? NICIUNUL ! Asa si cu acel patron ;) E indeajuns o plangere/ adresa si fi sigur ca va fi sanctionat cnf Legii :D

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 10 Apr 2012, 23:48

Omul e membru de vaza in partidul de guvernamant si crede-ma ca nimeni nu vrea sa aiba necazuri cu el. Asa ca astept cu nerabdare toamna acestui an cand voi face prima mea partida de pescuiut la crap cu arcul. Am tot vazut in filme americane, la ei e un sport popular.

Scrie răspuns