Lacul Morii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crystianoo
veteran
veteran

Re: Lacul Morii

Mesaj de crystianoo » 13 Apr 2012, 22:20

Nemernic scrie:
filip_pescuitorul scrie: Oare cer prea mult?
DA ! ....

Daca te duci la orice taraba cu articole de pescuit, ai sa gasesti la vanzare tot felul de "articole" pentru braconaj. Si aici vorbesc inclusiv de ancore turnate special cu plumb........ :censored:
Bune alea...ancorele...te scoate din foame,mai ales daca ai comenzi serioase,sfanta treime e baza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 13 Apr 2012, 22:41

crystianoo scrie:
Nemernic scrie:
filip_pescuitorul scrie: Oare cer prea mult?
DA ! ....

Daca te duci la orice taraba cu articole de pescuit, ai sa gasesti la vanzare tot felul de "articole" pentru braconaj. Si aici vorbesc inclusiv de ancore turnate special cu plumb........ :censored:
Bune alea...ancorele...te scoate din foame,mai ales daca ai comenzi serioase,sfanta treime e baza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Numai la comada ! Am zis !!! Veeeeezi...veeeeeezi ca nici cu Sfantul Duh, nu mi-e rusine :|
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Epcs » 25 Iun 2012, 20:59

Salutare....ce mai stiti de lac? Ati mai avut partide? Eu am mai trecut de Rusalii la o plimbare si am dat si cu un bat de spin o ora si nimic.....nea Didele sa traiesti! :bere: Ai mai iesit pe lac?

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 26 Iun 2012, 13:17

Da,parca nu stiti....zilnic,macar ca dau de mincare la cei citiva "basesti" care au supravietuit.
La spinn,subtire (rau) in lacul mare.La "vile" citeva mirle,cam atit. La viu sa prins biban frumos pe la pod. Eu am fost la "casa alba" cu barca si la "bici" am luat caras mai ceva ca pe EA,numai ca este cu toane rau.
Desi se braconeaza ca la balamuc (astazi, militienii se uitau cum scot plasele si atit...si a fost salau, stiuca la 1-2,5 kg si caras la 0,5),nu am vazut din '86 atit peste si mai ales mare, "la bataie" (poate si baltile lui Florin au avut un rol).Numarul fitofagilor si marimea lor cred ca au atins apogeul (imi creste inima cind le string sculele la "cetateni").
In rest fiecare din zona face ce poate pentru Morii,citiva ciortanei si moace de pe Mihailesti,citeva platici de pe Sarulesti,poate nepotii vor prinde si ei ceva.cele bune

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Epcs » 26 Iun 2012, 20:17

Speram la vremuri mai bune pentru acest lac cu toate ca in seara asta am iesit la plimbare cu baiatul pe dig si pe la blocuri in Crangasi erau cu parasute 4 insi si aia de la Pol. Locala se uitau la ei ca prostii....In rest respect pentru cei care se zbat ca acest lac sa supravietuiasca! :respekt: O sa intru si eu cu barca peste cateva zile pe la padure....acolo mai ciuguleam ceva caras si biban frumos. Sa auzim de bine si sanatate!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 16 Aug 2012, 07:46

Fratilor,cred ca vine "sfirsitul" ! De o saptamina, trupe de "comando" aduna tot. Barci,plase,balize. Nu mai misca nimeni,parfum.
Daca ar rezolva si problema celor care arunca sau lasa gunoi ca la balamuc,poate am intra si noi in rindul lumii.
ps sa c am prins in ultimul timp (chiar citiva dintre cei care au cont aici,au dat de el), in rest, cele bune.

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 27 Aug 2012, 10:09

Oare cei de la ANPA au facut vreodata si ei vreun control pe Morii de cand exista agentia? Sau lasa pe seama jandarmeriei si politiei?

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Epcs » 28 Aug 2012, 20:22

Multumesc pentru ca mai ne tii la curent nea` Didel cu noutatile despre lac. Acum ca s-a mai racorit e de incercat mai mult mai ales la biban. O sa ies si eu zilele astea la un spinn din barca. Apa e scazuta rau?

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 31 Aug 2012, 13:44

Am iesit cateva ore pe lac, acum vreo 10 zile. Mie mi se pare ca nu e deloc scazut... Mi se pare mult mai jegos/poluat...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 31 Aug 2012, 17:44

chiar nu ti se pare.

Scrie răspuns