Lacul Milotina

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 28 Sep 2011, 08:11

Eu am crezut in Milotina si nu vedeam motive sa se duca la vale. Cine vrea sa se simta bine si sa prinda peste frumos, plateste. E plin de balti cu 50 de lei si prinzi fix cociocul. Dar iar e discutie lunga si fiecare o tine cu a lui.

Oricum, proasta administrare si oamenii de la balta si-au batut joc serios de ea. Acum o sa scoata banutul din chinezi, clasic romanesc.

La fel de clasic romanesc cum a fost si faptul ca multi dintre cei care se dau sportivi pe acest forum au facut parte din aia care veneau la Milotina si incarcau salaii in portbagaj. Asta asa, ca sa vezi ca merita sa faci reduceri pentru pescarii sportivi. Rusine si celor de la balta, dar si unora dintre cei care scriu aici, care au basculat pestisorii la ghiozdan, in sistemul cath & release in punga.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Sep 2011, 08:23

Striper scrie: Rusine si celor de la balta, dar si unora dintre cei care scriu aici, care au basculat pestisorii la ghiozdan, in sistemul cath & release in punga.
i-auzi, asta chiar ii interesanta, adevaru e ca se putea daca vroiai....dar vroiaicand prindeai asa bine?

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 28 Sep 2011, 08:31

Striper scrie:. E plin de balti cu 50 de lei si prinzi fix cociocul.
Nu vreau sa intru intro polemica nesfarsita cu tine, dar sunt destule balti unde cu mai putin de 50 de lei prinzi, si nu cociocul...Problema este ca nu sunt mediatizate sau laudate. Fiecare dintre noi se bucura ca a gasit o balta ieftina de rapitor unde prinde si nu spune la nimeni. Fac pariu pe ce vrei ca si tu stii cel putin o locatie ieftina si buna. Pe langa baltile astea mai sunt destule balti unde daca esti putin oportunist faci o partida buna la stiuca sau salau chiar fara taxa. Presupun ca esti pescar vechi si nu trebuie sa-ti dau amanunte.
Asa ca nu are sens sa-i cantam prohodul Milotinei si sa fim ipocriti ca nu mai avem unde pescui stiuca si salau.
Tata se duce de 15 ani pe o asa zisa balta a satului, fara taxa, fara nimic si nu vine fara cel putin o marla de 1kg (acum sa-l scuzati dar are 72 de ani si nu concepe principiul de c&r). Probabil daca nu ar fi incapatanat si consevator privind ansamblul mulineta lanseta fir naluca, ar prinde mult mai bine, dpescuieste cu niste otravuri de 30-40 de ani, plus niste voblere vai de mamitica lor (o sa fac o poza la ele sa ne amuzam cand nu e acasa si pot contobaii in arsenalul lui).

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 28 Sep 2011, 08:33

Ai dreptate, nu incepem polemica, pentru ca s-au irosit multe pagini la inceputul topicului. Eu fac parte din cei care nu sunt de acord cu tine, asta nu inseamna ca nu am dreaptate, sau ca tu ai dreptate. Mie nu-mi pare rau ca am platit 130 de lei si am prins stiuca de 8-9 kg, salau de 4-5-6 kg si somotel de vreo 20. Si oricat ai incerca sa-mi spui ca exista balti ieftine care iti ofera asta, imi cer mii de iertari si scuze, dar nu o halesc. Bafta, noroc, succes!

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 28 Sep 2011, 08:36

Exista sa stii, mai putin somotelul cum ii spui tu, si daca nu le cunosti, fiind din Bucuresti, ar trebui sa te puna pe ganduri, dar repet nu cred ca nu stii. :)

Daca nu o stii inseamna, cu scuzele de rigoare, ca nu esti pescar de rapitor.

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 28 Sep 2011, 08:39

Biban scrie:Exista sa stii, mai putin somotelul cum ii spui tu, si daca nu le cunosti, fiind din Bucuresti, ar trebui sa te puna pe ganduri, dar repet nu cred ca nu stii. :)
Se poate dom'le, ca doar invatam toata viata cat traim. Nu stiu, nu ma pricep, recunosc. Dar acum ca Milotina e de domeniul trecutului, ma vad nevoit sa fur si eu meserie de la colegii de pe forum. Multumesc de sprijin anticipat, acum ma pun pe ganduri nitel!

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 28 Sep 2011, 10:05

Striper scrie:Eu am crezut in Milotina si nu vedeam motive sa se duca la vale. Cine vrea sa se simta bine si sa prinda peste frumos, plateste. E plin de balti cu 50 de lei si prinzi fix cociocul. Dar iar e discutie lunga si fiecare o tine cu a lui.

Oricum, proasta administrare si oamenii de la balta si-au batut joc serios de ea. Acum o sa scoata banutul din chinezi, clasic romanesc.

La fel de clasic romanesc cum a fost si faptul ca multi dintre cei care se dau sportivi pe acest forum au facut parte din aia care veneau la Milotina si incarcau salaii in portbagaj. Asta asa, ca sa vezi ca merita sa faci reduceri pentru pescarii sportivi. Rusine si celor de la balta, dar si unora dintre cei care scriu aici, care au basculat pestisorii la ghiozdan, in sistemul cath & release in punga.
Astept cu nerabdare sa ne furnizezi numele " SPORTIVILOR " care fac asa ceva.
Chiar ca mi-ai aprins curiozitatea. :shock:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 28 Sep 2011, 10:14

MatrixVR5 scrie:Astept cu nerabdare sa ne furnizezi numele " SPORTIVILOR " care fac asa ceva.
Chiar ca mi-ai aprins curiozitatea. :shock:
Idem !
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 28 Sep 2011, 11:39

Nu vreau sa fiu lupul moralist sau sa dau cu pietre in cineva care nu merita, dar am vazut o puzderie de pescari care se bateau cu pumnii in piept ca sunt adeptii c&r si aruncau cu noroi la cei care pastrau un baboi pt consum, dar tocmai ei erau cei mai mari "sportivi". Vazut cu ochii mei campioni care furau peste si dadeau la japca (e adevarat la stationar crap), de ce nu ar fii si printre spiningari asemenea specimene.
Eu recunosc, pastrez cate un baboi pt consum, nu ma duc pe balti de c&r only, dar fac tot posibilul sa respect regulamentul pe unde pescuiesc. Nu imi place sa fiu suspectat, controlat si gasit cu peste in afara regulamentului, evit discutiile si certurile ulterioare plus ca am o varsta si mi-ar fi rusine sa ma fac de ras pt un baboi in plus.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Sep 2011, 11:58

Eu is curios de voblerele lu tata Bibanului :lol:

Scrie răspuns