Nu stiu. Dar la regulament zice clar 1 peste de max. 4 kg. Ca si la crap, unde ai voie 2 bucati, fie ele de 2 kg bucata sau 20. Se pare ca aici conteaza numarul, nu cantitatea.andrei-ovidiu scrie:Se merita la 100 lei/zi si sa poti retine 1 salau de 4 kg, cu conditia sa mai existe salai de 4 kg![]()
Poti retine si 4 salai de 1 kg?
Lacul Milotina
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Lacul Milotina
Duminica(31.03),ca tot am ajuns in zona Vaii Argovei, insotit de Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum),am mers pana la” Magic Lake”,apropo,denumirea asta nu mai apare pe panourile indicatoare.Cel cu care am discutat,ne-a povestit ca cei care au venit la pescuit rapitori au plecat multumiti(???).Situatia prezentata a fost cam prea roza fata de ce am auzit noi.Pescuitul rapitorilor se va inchide peste o saptamana(socotind din 31.03) cand se preconizeaza ca numarul craparilor va fi predominant.Nutresc speranta ca,sub o administrare cumpatata si intreprinzatoare,lacul asta isi va reveni.
"lacul acesta isi va reveni" ???
Ma indoiesc, avand in vedere ca toate barcile au fost mutate in Valea Argovei
. De ce ? Isi revine la viata Milotina
?
Ma indoiesc, avand in vedere ca toate barcile au fost mutate in Valea Argovei
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
No lasa, il inchide vreo 3-4 ani si isi revine... Sau il transfera la sectia de procesare 
Ceva noutăți despre balta asta are careva?taxe și regulament
gasesti regulamentul pe siteul lor
din ce stiu(pentru pescuit la rapitori(spun asta intrucat in lca mai exista si ceva biban,stiuca,somn)este 100lei,cu retinere 2 salai.anul acesta insa slab,doar strapi,rar ceva la kil.balta se navodeste in fiecare toamna(chipurile pentru novac)insa sigur se retine si altceva de talie vandabila.
din ce stiu(pentru pescuit la rapitori(spun asta intrucat in lca mai exista si ceva biban,stiuca,somn)este 100lei,cu retinere 2 salai.anul acesta insa slab,doar strapi,rar ceva la kil.balta se navodeste in fiecare toamna(chipurile pentru novac)insa sigur se retine si altceva de talie vandabila.
Am fost azi,balta goala și de pescari și de peste cred,un singur salau 1kg pe acolo toată ziua 2 pescari ,am pescuit de pe mal,despre taxa nu stiu ca nu neapărat deranjat nimeni
zaky,cand adresezi intrebari si ti se raspunde(detaliat)ar fi fost civilizat sa postezi un Multumesc 
Asa este,scuze
Multumesc
Multumesc