Lacul Milotina

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
piktoru_84
utilizator constant
utilizator constant

Re: Lacul Milotina

Mesaj de piktoru_84 » 18 Apr 2012, 17:04

pescuiesc mult in acea zona si pot confirma jaful facut acolo...doar in bazinul pentru rapitori....in cel de crap inca nu se pescuieste industrial:)))
P.S: si nu e singura balta din zona plasuita la greu......
born to xxx forced to work

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 18 Apr 2012, 17:28

Acum cateva luni postam, ca nu mai este peste in lacuri, s-a facut populare cu mult fast si Tam tam, dupa care in doar cateva zile au "filtra tot"lacul... atunci multi au zis ca aberez si au postat fel si fel de poze ...

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 19 Apr 2012, 12:29

piktoru_84 scrie:pescuiesc mult in acea zona si pot confirma jaful facut acolo...doar in bazinul pentru rapitori....in cel de crap inca nu se pescuieste industrial:)))
P.S: si nu e singura balta din zona plasuita la greu......
Pai dom'le, e dreptul lor sa o plasuiasca si sa o goleasca de orice oblete, ca de asta te numesti proprietar. Nu asta e problema, am fi naivi sa credem ca o balta poate supravietui numai din pescuit sportiv, caz unic intalnit doar la Moara Vlasiei de crap. Sa o goleasca, sa o dinamiteze, sa fie sanatosi, dar sa zica ceva, nu sa minta lumea cu fraze de genul "conditiile de pescuit nu s-au schimbat", asa cum scrie si pe site-ul lor... :wallbash:

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 07 Feb 2013, 13:13

Mai stie careva ceva despre baltoaca asta? Iar s-au schimbat patronii? Iar au golit-o complet?

Asta vara au fost ceva amici la stationar si au prins crapi frumosi, mult caras mare si ciortani, cu monturile plantate.

Dar despre rapitor, nu stiu nimic de anul trecut. Ultima oara cand am fost mi-a lasat impresia de balta curatata complet cu plasele. Mai ales dupa ce am vazut ca, in timp ce noi ieseam din barca, intrau "flacaii" sa scoata pestele din plase...

A mai fost cineva, a mai auzit cineva despre altcineva care a mai fost la Milotina? Am amintiri frumoase de acolo, asa ca nu strica o intrebare.

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 18 Mar 2013, 10:17

Si pentru ca nu a raspuns nimeni, am zis sa verific singur.

Dupa golirea baltii de catre proprietarul Dan Stroborg, cel care venise initial cu idei marete numite Magic Lakes, de realizare a unui proiect inedit pentru pescarii sportivi, proiect ce suna al naibii de bine, se pare ca Milotina incepe sa-si revina. Inainte de a fi returnata proprietarului initial, cel care are si Valea Argovei, numitul de mai sus a avut grija sa goleasca toata balta pana la ultimul peste. Nu e de mirare ca acei salai de 5-6 kg au disparut cu desavarsire, la fel si stiucile. Au ramas putini salai, de dimeniuni reduse, de pana la 2 kg, majoritatea de 1 kg - asa am prins noi. Probabil ca or mai fi si unii rataciti, mai capitali, insa nu am dat de ei.

La fel si cu crapul care a fost decimat si el inainte de returnarea baltii. Noul proprietar a populat balta cu crap intre timp, si asta se vede: crapusteni de 3-5 kg din acelasi neam sui. Am scos si un solz urias de romanesc, dar am ramas doar cu... solzul.

Pescuitul la rapitor se inchide in curand, pentru ca incep sa apara pescarii de crap. Insa, cu siguranta, la toamna voi reveni aici fara ezitare. Taxa este 100 de lei si poti retine 1 peste / persoana de maximum 4 Kg.

ps: am prins primul crap din viata mea cu jigul in gura, cu carligul din interior spre exterior.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Mar 2013, 10:20

Salut,

Au populat cu crap balta destinata pescuitului la rapitor ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 18 Mar 2013, 10:24

Nemernic scrie:Salut,

Au populat cu crap balta destinata pescuitului la rapitor ?
Pai si inainte era mult mai mult crap decat rapitor, ca e vorba de balta mare, cea uriasa de altfel. Cum crapul initial a ajuns pe mesele romanilor, mi se pare normal faptul ca au populat-o. Vezi pozele din trecut, cele cu multi chinezi si romanesti prinsi la jig de mine. Pesemne ca patronul actual e mai realist: pe timp de vara, pescarii la crap sunt mai numerosi. Iar pe timp rece, pescarii la rapitor isi pot face damblaua.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Mar 2013, 10:26

Asa e....totusi pastrand taxa de 100 lei ....cam dificil sa aibe pescari de rapitori pe balta....eventual o sa aibe mai multi braco :)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 18 Mar 2013, 10:31

Nemernic scrie:Asa e....totusi pastrand taxa de 100 lei ....cam dificil sa aibe pescari de rapitori pe balta....eventual o sa aibe mai multi braco :)
Eh, lasa, ca nici cu taxa 0 nu e mai bine :D

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 18 Mar 2013, 15:17

Se merita la 100 lei/zi si sa poti retine 1 salau de 4 kg, cu conditia sa mai existe salai de 4 kg :lol:

Poti retine si 4 salai de 1 kg? :D

Scrie răspuns